IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Meрси, Миро - тази вечер ще е романтична. Виж какво намерих:

¡Bienvenido a la noche de los Museos! Una noche mágica en la que muchos museos hacen actividades gratuitas para sus visitantes.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Мани ,трябва да возя на два бала БитюренткАта . Ще ми надуят главата .
      Поне ще я возиш ти, а не някой друг. Пък и така човек се чувства по-млад, недей да се оплакваш, хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
        Ако не стане по музеите. Идват балове. Там контингента е във фертилна възраст така, че възможности много
        Мани ,трябва да возя на два бала БитюренткАта . Ще ми надуят главата .

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Защо?
          Не е безплатен !

Коментар

• Ако не стане по музеите. Идват балове. Там контингента е във фертилна възраст така, че възможности много

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти ще ходиш ли на музей тая вечер?
              Ами току виж да - мерси за идеята.

Утре съм на айриш пъб с приятелка .

Понеделник е почивен ден - патронът на града, но аз като добра българка ще си бачкам. Ако не бачкам на всичките им празници ще си умра гладна и бедна.
              Last edited by Arana; 13.05.2023, 17:27.

Коментар

Да де-само дето дори и в Природата женската не даде ли на мъжкия той не може да я оплоди.Дори и лъвовете като. убият водача на прайда не могат да правят секс, докато лъвиците не се разгонят.Затова и убиват малките лъвчета
                .А силни мъже е имало милиони през историята на човечеството. Ама легенди са Казанова и Дон Жуан.По простата причина, че жените не се навиват лесно за секс и такива мъже,като Казанова и Дон Жуан,които могат да ги убедят да правят секс с тях,затова са и легенди. Докато всяка привлекателна жена може да прави секс с почти всеки мъж,с когото пожелае.Поради разликата в мисленето на мъжа и жената.
                Отиваш в крайности , както го правиш и по принцип . Лична сила не означава само да си курвар ! Това първо , второ във времена в които секс се прави за здрасти да ми вадиш такива съждения е нелепо и автоматично означава ,че отдавна си извън "пазара" на удоволствията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Защо?
                  Ти ще ходиш ли на музей тая вечер?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Много от тези мадами са бедни и гладни........това беше валидно и през 2000-2010 г.

Мислех да отида в Археологическия музей на ул. Съборна 1, но той не е в списъка.
                    Защо?

Коментар

Както каза колегато по долу , флуиди ,химия и сила трябва, лична сила . Висш пилотаж е жена на място да те обича ,ма как си трябва да те люби, те това е Хармония! Секса и свалките са хормони ,нагон и сила и чак висш пилотаж ми се струва доста пресилено и знаеш ли защо , щото това е зададено в гена на първично ниво /хормони,нагон/ , за да продължим илюзията наречена ЖИВОТ .
                      Да де-само дето дори и в Природата женската не даде ли на мъжкия той не може да я оплоди.Дори и лъвовете като. убият водача на прайда не могат да правят секс, докато лъвиците не се разгонят.Затова и убиват малките лъвчета
                      .А силни мъже е имало милиони през историята на човечеството. Ама легенди са Казанова и Дон Жуан.По простата причина, че жените не се навиват лесно за секс и такива мъже,като Казанова и Дон Жуан,които могат да ги убедят да правят секс с тях,затова са и легенди. Докато всяка привлекателна жена може да прави секс с почти всеки мъж,с когото пожелае.Поради разликата в мисленето на мъжа и жената.

Коментар

Прав си. Както казах-свалката на непозната жена и изчукването й още същата вечер е висш пилотаж.А пък изчукването на жена веднага като се видите е направо пътуване в Космоса. И аз не съм стигнал това ниво.Ако някой мъж го умее,мога само да го поздравя. Браво.
                        Както каза колегато по долу , флуиди ,химия и сила трябва, лична сила . Висш пилотаж е жена на място да те обича ,ма как си трябва да те люби, те това е Хармония! Секса и свалките са хормони ,нагон и сила и чак висш пилотаж ми се струва доста пресилено и знаеш ли защо , щото това е зададено в гена на първично ниво /хормони,нагон/ , за да продължим илюзията наречена ЖИВОТ .
                        Last edited by pa4anga; 13.05.2023, 17:06.

Коментар

Личния опит и категоричността на мнението ти ,относно това какво може или не в живота ,не ги слагай в едно изречение .
                          Прав си. Както казах-свалката на непозната жена и изчукването й още същата вечер е висш пилотаж.А пък изчукването на жена веднага като се видите е направо пътуване в Космоса. И аз не съм стигнал това ниво.Ако някой мъж го умее,мога само да го поздравя. Браво.

Коментар

Може. Ако се казваш Брад Пит.Или Лени Кравиц. Останалите мъже доста ще трябва да се потрудим,за да изчукаме непозната жена веднага като я видим. И пак шансовете са минимални. Не че не се е случвало ONS с непозната жена, ама преди това съм й правил свалката.
                            Личния опит и категоричността на мнението ти ,относно това какво може или не в живота ,не ги слагай в едно изречение .

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Изобщо нямаш представа какво движи живота. Това с парите, имотите и накитите е за надомна работа. Животът се движи от флуиди, вихри и торсионни полета преди да бъде овеществен. Затова ти препоръчах фундаменталната физика, за да разбереш колко непознаваем е светът и какви внезапни енергийно-информационни потоци могат да се изсипят на главата ти. Жените са по-интуитивни, за това ти говори нашата Арана, те усещат предварително какво има да дойде. Има и интуитивни мъже, които просперират в най-различни сфери на живота. Точно такива могат да спретнат едно светлинно шоу в един асансьор, което една жена ще помни и в следващия си живот.
                              Може. Ако се казваш Брад Пит.Или Лени Кравиц. Останалите мъже доста ще трябва да се потрудим,за да изчукаме непозната жена веднага като я видим. И пак шансовете са минимални. Не че не се е случвало ONS с непозната жена, ама преди това съм й правил свалката.

Коментар

И най-тъпата да е като чуе за пари и имоти веднага й се задейства мисловната дейност. Изскочиш ли с пари, скъпи коли и имоти на жените, шансовете ти рязко нарастват.
                                Изобщо нямаш представа какво движи живота. Това с парите, имотите и накитите е за надомна работа. Животът се движи от флуиди, вихри и торсионни полета преди да бъде овеществен. Затова ти препоръчах фундаменталната физика, за да разбереш колко непознаваем е светът и какви внезапни енергийно-информационни потоци могат да се изсипят на главата ти. Жените са по-интуитивни, за това ти говори нашата Арана, те усещат предварително какво има да дойде. Има и интуитивни мъже, които просперират в най-различни сфери на живота. Точно такива могат да спретнат едно светлинно шоу в един асансьор, което една жена ще помни и в следващия си живот.

Коментар

Working...
                                X