Meрси, Миро - тази вечер ще е романтична. Виж какво намерих:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мани ,трябва да возя на два бала БитюренткАта . Ще ми надуят главата .Пък и така човек се чувства по-млад, недей да се оплакваш, хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеАко не стане по музеите. Идват балове. Там контингента е във фертилна възраст така, че възможности много
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти ще ходиш ли на музей тая вечер?
Утре съм на айриш пъб с приятелка.
Понеделник е почивен ден - патронът на града, но аз като добра българка ще си бачкам. Ако не бачкам на всичките им празници ще си умра гладна и бедна.Last edited by Arana; 13.05.2023, 17:27.
Коментар
-
Да де-само дето дори и в Природата женската не даде ли на мъжкия той не може да я оплоди.Дори и лъвовете като. убият водача на прайда не могат да правят секс, докато лъвиците не се разгонят.Затова и убиват малките лъвчета
.А силни мъже е имало милиони през историята на човечеството. Ама легенди са Казанова и Дон Жуан.По простата причина, че жените не се навиват лесно за секс и такива мъже,като Казанова и Дон Жуан,които могат да ги убедят да правят секс с тях,затова са и легенди. Докато всяка привлекателна жена може да прави секс с почти всеки мъж,с когото пожелае.Поради разликата в мисленето на мъжа и жената.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Много от тези мадами са бедни и гладни........това беше валидно и през 2000-2010 г.
Мислех да отида в Археологическия музей на ул. Съборна 1, но той не е в списъка.
Коментар
-
Както каза колегато по долу , флуиди ,химия и сила трябва, лична сила . Висш пилотаж е жена на място да те обича ,ма как си трябва да те люби, те това е Хармония! Секса и свалките са хормони ,нагон и сила и чак висш пилотаж ми се струва доста пресилено и знаеш ли защо , щото това е зададено в гена на първично ниво /хормони,нагон/ , за да продължим илюзията наречена ЖИВОТ .
.А силни мъже е имало милиони през историята на човечеството. Ама легенди са Казанова и Дон Жуан.По простата причина, че жените не се навиват лесно за секс и такива мъже,като Казанова и Дон Жуан,които могат да ги убедят да правят секс с тях,затова са и легенди. Докато всяка привлекателна жена може да прави секс с почти всеки мъж,с когото пожелае.Поради разликата в мисленето на мъжа и жената.
Коментар
-
Прав си. Както казах-свалката на непозната жена и изчукването й още същата вечер е висш пилотаж.А пък изчукването на жена веднага като се видите е направо пътуване в Космоса. И аз не съм стигнал това ниво.Ако някой мъж го умее,мога само да го поздравя. Браво.Last edited by pa4anga; 13.05.2023, 17:06.
- 1 like
Коментар
-
Личния опит и категоричността на мнението ти ,относно това какво може или не в живота ,не ги слагай в едно изречение .
Коментар
-
Може. Ако се казваш Брад Пит.Или Лени Кравиц. Останалите мъже доста ще трябва да се потрудим,за да изчукаме непозната жена веднага като я видим. И пак шансовете са минимални. Не че не се е случвало ONS с непозната жена, ама преди това съм й правил свалката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изобщо нямаш представа какво движи живота. Това с парите, имотите и накитите е за надомна работа. Животът се движи от флуиди, вихри и торсионни полета преди да бъде овеществен. Затова ти препоръчах фундаменталната физика, за да разбереш колко непознаваем е светът и какви внезапни енергийно-информационни потоци могат да се изсипят на главата ти. Жените са по-интуитивни, за това ти говори нашата Арана, те усещат предварително какво има да дойде. Има и интуитивни мъже, които просперират в най-различни сфери на живота. Точно такива могат да спретнат едно светлинно шоу в един асансьор, което една жена ще помни и в следващия си живот.
Коментар
-
И най-тъпата да е като чуе за пари и имоти веднага й се задейства мисловната дейност. Изскочиш ли с пари, скъпи коли и имоти на жените, шансовете ти рязко нарастват.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар