Жените искат красив ум.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Селена любовта не е война.Това за което пишете не е любов...Да си намериш кпгп да чукаш не е любов.Вие говорите за търговия някаква за безсмислен секс но не и за любов
Коментар
-
Ще премине когато всеки един от нас независимо дали в или извън България си отстоява достойно позициите. Дали е тиндър или бизнес преговори няма никакво значение. Аз си ги удрям редовно по канчето, вече ми е втори условен рефлекс и се учат бързо.
Образовам си ги аз и туйто. Трябва си як характер. Една от зълвите ми вече знае, че има българи и българи. Служебно е същата работа. Неуморно ги подкастрям - няма друг вариант ако искаш да те уважават. След около още 20 години всичко ще си дойде на мястото. Така че въобще да не ти дреме кой как те оценява. Мен лично ме вълнува банковата ми сметка и дали това което правя има успех. А когато след пандемията всички местни герои се натръшкаха бизнесите им фалираха или ги изпоуволниха, а останах аз и още една българка в мултиофиса … мислиш ли, че ми дреме кой какво мисли за мен? Когато фактите говорят боговете мълчат…Last edited by Selena; 20.02.2022, 15:32.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
Не знам кога ще премине,дано,за момента и квартира да наема почва да става проблем като чуят българин.
отидеш по работа в някоя фирма ,като ти чуят акцента втория въпрос е -Ти откъде си и почват погледите от високо,нищо че си образован професионалист и т.н.
Та и в Тиндер същото , та донякъде Евго е прав
Чакай малко, че нещо ги обърка "двата щата"...
Първо си казал, че чужденКите дискриминират българите, когато разберат националността им в чужбина.
Сега говориш същото за работодателите...
Моите впечатления са други: работодателите са много коректни, що се отнася до изпълнението на предварително уговорени условия по трудов договор, задължения и заплащане. Доколкото зная, нашето заплащане е малко по-ниско от това на местните, които са със същата квалификация, но това не е проблем, защото условията са ПРЕДВАРИТЕЛНО уговорени.
Дамският състав (местни или от други страни) - не съм забелязал да проявяват "дискриминация", когато говорят с българи.
Основното: чуждите работодатели са по-коректни от нашите, стига и самият ти да не си скатавка и да виждат твоите усилия в интерес на работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
В любовта и във войната …
Преди години в едно интервю един умен човек го каза. Имаме проблем с марката “България”. С предразсъдъци по този повод се срещам всеки ден. Неинформирани и зле информирани западняци в порядък по-прости от нас се опитват да ни гледат отгоре. Ще премине. Остатък от желязната завеса. Всеки един от нас навън е ходеща реклама на България. Още много работа ни предстоино напредваме.
отидеш по работа в някоя фирма ,като ти чуят акцента втория въпрос е -Ти откъде си и почват погледите от високо,нищо че си образован професионалист и т.н.
Та и в Тиндер същото , та донякъде Евго е прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Селена любовта не е война.Това за което пишете не е любов...Да си намериш кпгп да чукаш не е любов.Вие говорите за търговия някаква за безсмислен секс но не и за любов
- 2 Харесвания
Коментар
-
В любовта и във войната …
Преди години в едно интервю един умен човек го каза. Имаме проблем с марката “България”. С предразсъдъци по този повод се срещам всеки ден. Неинформирани и зле информирани западняци в порядък по-прости от нас се опитват да ни гледат отгоре. Ще премине. Остатък от желязната завеса. Всеки един от нас навън е ходеща реклама на България. Още много работа ни предстоино напредваме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнениеКопирано от БГ мама,но съвпада с моите наблюдения:
"Не мога да повярвам! Живея в чужбина и когато в програмите за запознанства като Тиндър казвах, че съм от България, разговорът не вървеше. Западно Европейките си предпочитат някой западен. Славянските народи пък искат или свой или западняк. Евентуално Гърция им звучи по-добре. Но сега няколко рускини и чехкини не само ми отговарят, но и те задават въпроси. Сега разбирам защо толкова малко БГ мъже се котират сред чужденките, ами те дискриминират от момента в който кажеш, че си Българин. Българките също го правят - една си хванала мароканец, който я лъжел, че е испанец. Но пред свършен факт се влюбила и приела лъжата.... Та се чудя в любовта нали всичко е позволено? Та сега казвам че съм от САЩ и не могат да се спрат да ми пишат хаха. Като българин ми пишеха само неевропейки от Северна и Южна Америка, Азия и Африка. Вече и рускините предпочитат западняци, а тук в Прага избор от тях много. Разбрах много за жените в тези чат програми и изобщо. Ако кажете че не е честно да ги лъжа, а честно ли е да смятат произхода ми като пречка пред запознанство и връзка? "
Last edited by Selena; 20.02.2022, 08:45.
- 1 like
Коментар
-
Копирано от БГ мама,но съвпада с моите наблюдения:
"Не мога да повярвам! Живея в чужбина и когато в програмите за запознанства като Тиндър казвах, че съм от България, разговорът не вървеше. Западно Европейките си предпочитат някой западен. Славянските народи пък искат или свой или западняк. Евентуално Гърция им звучи по-добре. Но сега няколко рускини и чехкини не само ми отговарят, но и те задават въпроси. Сега разбирам защо толкова малко БГ мъже се котират сред чужденките, ами те дискриминират от момента в който кажеш, че си Българин. Българките също го правят - една си хванала мароканец, който я лъжел, че е испанец. Но пред свършен факт се влюбила и приела лъжата.... Та се чудя в любовта нали всичко е позволено? Та сега казвам че съм от САЩ и не могат да се спрат да ми пишат хаха. Като българин ми пишеха само неевропейки от Северна и Южна Америка, Азия и Африка. Вече и рускините предпочитат западняци, а тук в Прага избор от тях много. Разбрах много за жените в тези чат програми и изобщо. Ако кажете че не е честно да ги лъжа, а честно ли е да смятат произхода ми като пречка пред запознанство и връзка? "
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
и като спра да пиша в темата,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеХич не харесвам шегите на свой гръб. В България животът не е много уреден, постоянно има някакви проблеми и за това все още не съм решил въпроса с репордукцията.
И сгодни жени много си няма.
България е кочина - спор няма! И простаците стават все повече и повече.....
Така че ако си решил, че тая държава не заслужава децата ти - изнасяй се и гради семейство.
Само че ти си типичното мрънкало - седиш и нищо не правиш и чакаш нещата от самосебе си да се наредат.
НЯМА ДА СЕ НАРЕДЯТ!
Ти трябва да ги наредиш както ти харесва... или поне да опиташ да ги наредиш.
А ти само киснеш у форумите и не спираш да се оплакваш......
Еми напълно си заслужаваш всичко, което ти се случва, какво друго очакваш?
- 6 Харесвания
Коментар
-
и като спра да пиша в темата,
- 3 Харесвания
Коментар
-
И да профука натрупаното както си му е реда
Коментар
-
Така е. На 40+ не си с тази енергия като на 25 г.
Въпреки че правиш нещата по-перфектно, обикновено е по-бавно и по-трудно.
Но вината е отново на съвременните българки, които раждат късно и малко деца.
Един лекар обясняваше, че не пандемията е виновна, а липсата на комуникация и много високите критерии и при двата пола.
Когато престанеш да обвиняваш за всичко жените и да се държиш като ощипана госпожица, тогава ще се развали магията зла и ще си намериш жена.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар