Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Държиш ли на палавостта,?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Ако не можеш да водиш задълбочени интелектуални разговори с половинката, това няма да е връзка, а само плющене. Има много интелигентни начетени жени. По-трудно се дават обаче. Лошото при тях е, че са малко или много по-еманципирани. Не можеш да имаш перфектната домакиня и интересен събеседник в едно. Трябва компромис между двете "крайности". Аз не направих компромис, когато бях на 16 и сега, когато искам да хапна нещо вкусно, трябва или да отида на ресторант или да си го сготвя сам. Само с палавостта не трябва да се прави компромис никога!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИма две неща, които са предпоставки за една успешна връзка и брак: парите и секса.
И двете ги покривам. Въпреки това не мога да намеря общ език с опростачените българки на възраст 25-40г.
Нали виждате в "Ергенът" на какво ниво са. И в реалния живот не са по-различни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
A Ратко какво ще му изпрати?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеИма ли малоимотни ергени тук?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То ти живееш в епохата на влаковете, на провинциалните икономии и номера и на колетите. Само че не искаш да изпратиш колет на Ратко.
Заради пандемията не съм ходил в последно време на срещи с жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
На Евго влака спира на всички гари и спирки и на къра даже спира ама никой не се качва
Заради пандемията не съм ходил в последно време на срещи с жени.
- 1 like
Коментар
-
Той за шоу е идеален. За всеки влак си има пътници.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Уникален е освен да помолим някоя телевизия да направи шоу Има ли толко изпаднала жена че да се омъжи за Евго
- 2 Харесвания
Коментар
-
На моменти си толкова смотан, че ми иде да те гръмна. С добро чувство го казвам.
Коментар
Коментар