IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сега като се замисля, жена ми никога не ми е правила диктовка или входящо ниво по български
    може да съм минал само по документи
    Ратко, молим ти се...че се сетих за времената, в които всички се страхувахме от репликата - "И сега извадете по един лист"...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

18 години им е разликата. Момчето спортува,доста е як,умен е,образован, юрист. Все едно аз на младини.Но не е толкова нахален като мен.Тъкмо няма да изневерява.
      А не дай си боже някой като тоя от "Всичко е любов ".
      И каква стана тя сега? Двоен аршин. Няма да го харесат тоя. Моят убиец е с по-високи шансове и по-близо до прототипа дето ни го пробутваш тука, ама не го пробутваш на щерките.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

от него нищо не става
        Стига де! Има надежда!

Коментар

Да,бе. Точно пък грамотността е най-важният женски критерий за мъже.
          Истината е във"Всичко е любов ".Жените харесват такива мъже и такова отношение. Останалото е ала бала.
          сега като се замисля, жена ми никога не ми е правила диктовка или входящо ниво по български
          може да съм минал само по документи
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Ааааа ще се месиш ти и пази Боже някоя да избере калпазанин като протагонистът от “всичко е либов” друга песен ще запееш.

Много им е разликата, иначе “перфектният кандидат” е в къщи

Ама то за тебе десет годин нищо не са. Човек много трябва да внимава какво приказва, че …
            18 години им е разликата. Момчето спортува,доста е як,умен е,образован, юрист,знае перфектно английски език.Има много добро бъдеще през себе си.Все едно аз на младини.Но не е толкова нахален като мен.Тъкмо няма да изневерява.
            А не дай си боже някой като тоя от "Всичко е любов ".
            Last edited by mirodes; 02.07.2023, 14:44.

Коментар

Айде първо направете от кавръчето трейдър. Как върви процесът?
              от него нищо не става
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Все ми е тая, как точно ще се обръщаш към мен, деде Вержи!

Определено си и доста слаб математик. Евго ще го потвърди веднага.

Колебаеш се дали съм ти дядо?

Струва си да ти разясня този момент. За да ти бъда дядо, би трябвало да съм поне с 40 години по-възрастни от теб. Е, ти 8-годишен ли си, или твоите деца са около тази възраст?

Дори не можеш да съобразиш, че, по"възрастните от теб с 40 години - твои дядовци - светла им памет, предполага се - вече пишат на своите лаптопи и телефони от Небесното царство... Ако са живи и здрави - пожелавам им да векуват с орлите, деде Вержи!

Конкретно в твоя случай, когато децата ти (да да здрави и да те радват още 100 години!) - та, в този случай, когато си станал тати, над 30-те, "сметката" ти за дядовците - отива към още 50-60 години, над твоите... Какво ли сърфиране в нета правят подобни дедета?

Ми, в заключение, деде Вержи, никак не ми се вписваш по възраст между моите внуци! Ама - никак! Така ме развеселяваш с твоите хрумКИ!

Ако ме опровергаеш, мога да помисля по въпроса - да ти купя комикси..., или поне - сладолед! Харесват ли ти тия благинки на твоята възраст, деде Вержи?
                Пътувай.По-скучни коментари от твоите няма .
                Last edited by X_Y; 02.07.2023, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

А момчето знае ли, че го сватосваш в нета?
                  Знае.Казвал съм му, че ще е перфектният ми зет.Ама разликата с голямата дъщеря е 18 години. Доста са.

Коментар

Изобщо не ми пука какъв си,що си.Въпросът е как да се обръщам към теб,като чичо или дядо.
                    По начинът ти на изразяване си по-скоро дядо. Затова ще ти викам дядо Михо.

Все ми е тая, как точно ще се обръщаш към мен, деде Вержи!

Определено си и доста слаб математик. Евго ще го потвърди веднага.

Колебаеш се дали съм ти дядо?

Струва си да ти разясня този момент. За да ти бъда дядо, би трябвало да съм поне с 40 години по-възрастни от теб. Е, ти 8-годишен ли си, или твоите деца са около тази възраст?

Дори не можеш да съобразиш, че, по"възрастните от теб с 40 години - твои дядовци - светла им памет, предполага се - вече пишат на своите лаптопи и телефони от Небесното царство... Ако са живи и здрави - пожелавам им да векуват с орлите, деде Вержи!

Конкретно в твоя случай, когато децата ти (да да здрави и да те радват още 100 години!) - та, в този случай, когато си станал тати, над 30-те, "сметката" ти за дядовците - отива към още 50-60 години, над твоите... Какво ли сърфиране в нета правят подобни дедета?

Ми, в заключение, деде Вержи, никак не ми се вписваш по възраст между моите внуци! Ама - никак! Така ме развеселяваш с твоите хрумКИ!

Ако ме опровергаеш, мога да помисля по въпроса - да ти купя комикси..., или поне - сладолед! Харесват ли ти тия благинки на твоята възраст, деде Вержи?
                    Last edited by X_Y; 02.07.2023, 14:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мире, тея проверки идват от професията на жена ти, а не по принцип...да знайш
                      Не е от професията. Ама ако нещо не е както трябва вината си е в мен.Но много да не се прекалява, щото давам бързо два жълти и червен картон.

Коментар

Ааааа ще се месиш ти и пази Боже някоя да избере калпазанин като протагонистът от “всичко е либов” друга песен ще запееш.

Ама то за тебе десет годин нищо не са. Човек много трябва да внимава какво приказва, че …
                        А момчето знае ли, че го сватосваш в нета?

Коментар

Аз ли мислиш, че ще избирам?
                          Хайде по-сериозно.
                          Аз си имам перфектният кандидат, ама дъщерите са малки .Иначе щях да ги запозная.

Коментар

За ВСИЧКИ жени е така.Жените постоянно подлагат на тест мъжете дали са достатъчно силни духом.И ако им дадеш слабост и уважението към мъжа намалява.
                            Мире, тея проверки идват от професията на жена ти, а не по принцип...да знайш

Коментар

Абе ако е прост като кирка ама с големи претенции ти ще го вземеш ли за зет? Ама без да нагаждаш отговора
                              Аз ли мислиш, че ще избирам?
                              Хайде по-сериозно.
                              Аз си имам перфектният кандидат, ама дъщерите са малки .Иначе щях да ги запозная.
                              Last edited by mirodes; 02.07.2023, 14:16.

Коментар

Да,бе. Точно пък грамотността е най-важният женски критерий за мъже.
                                Истината е във"Всичко е любов ".Жените харесват такива мъже и такова отношение. Останалото е ала бала.
                                Абе ако е прост като кирка ама с големи претенции ти ще го вземеш ли за зет? Ама без да нагаждаш отговора

Коментар

Working...
                                X