Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеХич не харесвам шегите на свой гръб. В България животът не е много уреден, постоянно има някакви проблеми и за това все още не съм решил въпроса с репордукцията.
И сгодни жени много си няма.
България е кочина - спор няма! И простаците стават все повече и повече.....
Така че ако си решил, че тая държава не заслужава децата ти - изнасяй се и гради семейство.
Само че ти си типичното мрънкало - седиш и нищо не правиш и чакаш нещата от самосебе си да се наредат.
НЯМА ДА СЕ НАРЕДЯТ!
Ти трябва да ги наредиш както ти харесва... или поне да опиташ да ги наредиш.
А ти само киснеш у форумите и не спираш да се оплакваш......
Еми напълно си заслужаваш всичко, което ти се случва, какво друго очакваш?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
и като спра да пиша в темата,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
И да профука натрупаното както си му е реда
Коментар
-
Така е. На 40+ не си с тази енергия като на 25 г.
Въпреки че правиш нещата по-перфектно, обикновено е по-бавно и по-трудно.
Но вината е отново на съвременните българки, които раждат късно и малко деца.
Един лекар обясняваше, че не пандемията е виновна, а липсата на комуникация и много високите критерии и при двата пола.
Когато престанеш да обвиняваш за всичко жените и да се държиш като ощипана госпожица, тогава ще се развали магията зла и ще си намериш жена.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И ще му роди тризнаци от раз.Разгеле тия имоти и къщи трябва някой да ги наследи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Абе и мъжете е добре да си правят децата, ако е възможно, по-рано. Щото то не е само да ги направиш, после си е гледане, търчане. Добре е до около 30 да си свършил тази работа.
Въпреки че правиш нещата по-перфектно, обикновено е по-бавно и по-трудно.
Но вината е отново на съвременните българки, които раждат късно и малко деца.
Един лекар обясняваше, че не пандемията е виновна, а липсата на комуникация и много високите критерии и при двата пола.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чувал съм, че при мъжете срока на годност е по-дълъг
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Кой ти говори за корекции. Веднъж не описа едно хубаво момиче, не разбрахме и какви жени харесваш - ниски, високи, тънки, дебели, руси, червенокоси?
Само за срока на годността разбрахме.
И то в женската тема и то уж търсиш жена. Дай някакво описание на твоя тип жена поне.
Малко е странно, че живо те вълнува мъжката опаковка, ако че не се интерсуваш от женската опаковка.
Пич, ако си хетеро следва да е обратното…
- 2 Харесвания
Коментар
-
а на мен един познат ми е разказвал, че негов приятел е женен за такава жена,
която известно време е работила като ненадеждна в гърция.
и казваше, че много добре се грижи за децата и за мъжа си.
Въпросната жена изглеждаше като курвенце, което виси по кафетата.
Беше ми казала, че иска да забременее в рамките на 2021, но така й не успя като не прави опити.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ една от групите за запознанства, където пиша, има един мъж на 30г, с когото си чатим понякога.
Висок, симпатичен, образован, от София (аз съм го споменавал) ........., каза, че подобно на мен е похарчил доста пари да черпи момичета с 0 или малък успех.
С него имаме обща приятелка, на 37г. от Пловдив. Тя е много активна в тези групи, привества мъжете, контактва ги, но не е пуснала нито на него, нито на мен. С него са се виждали и на живо, но няма да стане нищо след 3-4 срещи. Възприема го като приятел и няма намерение да пуска.
Ние сме се виждали с нея на камери. Виждал съм и стари нейни снимки от преди 10г., на които изглежда "ненадеждна". Друга дума искам да напиша.
която известно време е работила като ненадеждна в гърция.
и казваше, че много добре се грижи за децата и за мъжа си.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
В една от групите за запознанства, където пиша, има един мъж на 30г, с когото си чатим понякога.
Висок, симпатичен, образован, от София (аз съм го споменавал) ........., каза, че подобно на мен е похарчил доста пари да черпи момичета с 0 или малък успех.
С него имаме обща приятелка, на 37г. от Пловдив. Тя е много активна в тези групи, привества мъжете, контактва ги, но не е пуснала нито на него, нито на мен. С него са се виждали и на живо, но няма да стане нищо след 3-4 срещи. Възприема го като приятел и няма намерение да пуска.
Ние сме се виждали с нея на камери. Виждал съм и стари нейни снимки от преди 10г., на които изглежда "ненадеждна". Друга дума искам да напиша.
- 1 like
Коментар
-
Благодаря за точния и позитивен коментар.
Хич не харесвам шегите на свой гръб. В България животът не е много уреден, постоянно има някакви проблеми и за това все още не съм решил въпроса с репордукцията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
А стига, ве! Трътлеста и космата, че и стрина (Гергина).....
Евго, не се съгласявай! Само добре епилирана би ти подхождала!
Евго няма да (си) го даваме, ако тя не е стройна, дългокрака и дългокоса, скромна и да го гледа в очите, а встрани да не поглежда! Евго е младеж, който заслужава най-доброто. Толкова години е учил и се е пазил. И не в претенциозен: иска наследник, когото да осигурява. Майката, затова е майка - за да се грижи за детето/децата. Евго бачка , изкарва пари. Какво повече искаме от него? Нормално е той да има своите условия и претенции.
Натам вече ще е разочарованието... Ако ще - самата принцеса на Монако да му падне на колене ... Сложно е. Всеки е наясно.
Благодаря за точния и позитивен коментар.
Хич не харесвам шегите на свой гръб. В България животът не е много уреден, постоянно има някакви проблеми и за това все още не съм решил въпроса с репордукцията.
- 1 like
Коментар
-
еми тя много ще го гледа и няма да изневерява
а привечер като го наседне, кревата ще скърца душмански
- 1 like
Коментар
Коментар