If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но аз имах предвид реален контакт, при който са се запознали по Интернет чрез сайт или са гледали снимки клипчета и са се харесали (на едно определно място).
И аз смятам, че грубо физическият е най-добре.
Еййй ама обеснявайте ги тия неща...
То човек да си търси бърз секс през интернет говори много за него.
Евго, какви са тези работи, един вид ромейките не са жени?
Иначе, за интернет секса ми стана интересна информацията, защото не ми допада, предпочитам грубо физическия.
Но аз имах предвид реален контакт, при който са се запознали по Интернет чрез сайт или са гледали снимки клипчета и са се харесали (на едно определно място).
Има две Испании. Големи градове и провинция. Както ти казах в големите градове настъпва една плановя дехуманизация на човека тя е придружена с масово намиране на парньор по разни тиндъри миндъри и употреба на партньора като салфетка. Ползваш, хвърляш, пускаш водата.
За съжаление тази тенденция е в подем. Има и процент все още непокварено нормално население, което се опитва да възпитава младежта в традиционните семейни ценности.
С кафетата имаме челен културен сблъсък така както се разбират нещата по нашите ширини. Мисля, че е така по цяла западна Европа, но нека наистина живеещи там да коментират. И то реално интегрирани, а не гурбетчии.
Втората Испания е добрата стара провинциална Испания, където нещата са все още ок от гледна точка на нашите разбирания и ценности, включая отношенията между половете и където все още не цари диктатурата на лилавите коси.
При западните хора като цяло я няма широката щедра източна нагласа. Това са народи, които си броят стотинките.
Много често на летището ще видиш жалката от наша гледна точка западняк да си брои стотинките събрани обикновено в хартиен пощенски плик. Колкото до сметките - те се делят. Толкоз.
Коментар