Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеp.s.
Дотам ли я докарахме - да обяснявам какво съм казал?! Все едно водя разговор с подрастващ.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНе мисля, че си справедлив с подобно сравнение "като участничките тук"...
Ей на това му се вика "четене БЕЗ разбиране".
И почти съм сигурен, че само ти си неориентирания!
Целия тоя безмислен ферман дето си го изписал можеше да го спестиш, ако беше прочел малко по-внимателно какво съм написал!
В статията от линка са описани участничките в предаването Ергенът.
И понеже Евго само се оплаква, че попада на жени подобни на описаните - оттам изобщо тръгна и линка, и разговора, и сравнението...
''Участничките ТУК" = участничките, описани в 24часа!
p.s.
Дотам ли я докарахме - да обяснявам какво съм казал?! Все едно водя разговор с подрастващ.........
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕдната твърди, че е мениджърка в аеца!
Някой може ли да я замери с гайгеров брояч?
благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе бих се учудил. Едно че един женен мъж знае по-добре как да се държи с една жена от един ерген, второ - подозирам, че целят някакъв женски биг брадър, където повечето жени ще паднат в долна мъртва точка и ще покажат най-грозните си черти... сигурно Евго само на такива попада - като участничките тук?!
Не мисля, че си справедлив с подобно сравнение "като участничките тук".
Основно: не познаваме дамите тук лично, за да можем да даваме подобни оценки, но дори и да ги познавахме лично - не бива да забравяме, че те са слабият пол, който се нуждае от закрила и разбиране...
Виртуалните отношения (впечатления) - дори да са една абстракция - говорят за интереси и реално притежавани качества в определени области от дамите. Това е свързано и с образование, и с аналитичен ум, и със способности за обобщаване. Разбира се, в голяма степен може да се говори за добро възпитание...
Факт е, че времената, в които живеем са такива, че те не могат да гарантират нормална комуникация, дори при реални срещи и общуване.
Не съм съгласен, че трябва да обиждаме дамския състав тук. Те и така не са много, а и нищо лошо не правят. Най-малкото - не сипят обиди и цинизми, а и скандали не вдигат, не те наказват с "ограничаване или спиране на секса"...
Такива неща...
(лично и неангажиращо мнение)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕдната твърди, че е мениджърка в аеца!
Някой може ли да я замери с гайгеров брояч?
благодаря
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ергенът се оказа женен, та не знам …
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе бих се учудил. Едно че един женен мъж знае по-добре как да се държи с една жена от един ерген, второ - подозирам, че целят някакъв женски биг брадър, където повечето жени ще паднат в долна мъртва точка и ще покажат най-грозните си черти... сигурно Евго само на такива попада - като участничките тук?!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЕргенът се оказа женен, та не знам …
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЖените искат красив ум.
Коментар
-
Коментар