Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И най-тъпата да е като чуе за пари и имоти веднага й се задейства мисловната дейност. Изскочиш ли с пари, скъпи коли и имоти на жените, шансовете ти рязко нарастват.
Мислех да отида в Археологическия музей на ул. Съборна 1, но той не е в списъка.
Коментар
-
Не съм кой знае какъв красавец, ама да кажем, че някоя ме хареса.Оттам нататък какво да се прави?Някакъв разговор трябва ли да се проведе?Или директно й сваляш бикините и я почваш?Или се събличаш ти и тя да не може да устои на гледката на красив гол мъж и тя те грабва?А и тоя асансьор няма ли да спре на някой етаж и да ви видят други хора?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Възможно е да греша, нямам опит с 30-40 годишни.
И все пак, ти имаш доста аналитично мислене и твърдението ти е от гледна точка на жена, която може много бързо да анализира събеседника си. Продължавам да мисля, че повечето жени не са по мисленето и анализите.
Дори в университета имах колежки, които се чудех какво го дирят там, защото виждах, че грам умения за логическо мислене и анализиране нямат, ама взеха дипломи със зубрене на закони и теория.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако си убавец, не ти трябва никакъв акъл. Ако си падаш по физиката като наука и заровиш в нея морна глава, ще ти стане ясно как стават нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Възможно е да греша, нямам опит с 30-40 годишни.
И все пак, ти имаш доста аналитично мислене и твърдението ти е от гледна точка на жена, която може много бързо да анализира събеседника си. Продължавам да мисля, че повечето жени не са по мисленето и анализите.
Дори в университета имах колежки, които се чудех какво го дирят там, защото виждах, че грам умения за логическо мислене и анализиране нямат, ама взеха дипломи със зубрене на закони и теория.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
В серизона грешка си. Особено 30-40 е възрастта, в която жените са с изострени сетива и мигновено ще разчетат инфото.
- 1 like
Коментар
-
Мерси много за хубавите съвети и мнения:
има един такъв момент, че в София жените не приемат много добре като ги закача непознат. Мислят си какъв е тоя навлек, сигурно иска да спи с мен, да не е откачалка........
Отделно, че културоложките са малко старички за мен, 40+, 50+, а аз търся по-малка от мен жена.
Коментар
-
Споделям неща, които съм правил и знам как се правят. Не съм оправял непознати жени в асансьор.Дай ни акъл как да го направим.
Коментар
-
Споделям неща, които съм правил и знам как се правят. Не съм оправял непознати жени в асансьор.Дай ни акъл как да го направим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вероятно.
да се върнем на темата,
мисля, че няма жена, която да не аресва тоя вид намеци
направени от добре сложен мъж в костюм на теодор, в петък вечер
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Какъв висш пилотаж се изисква? Непознати жени можеш и в асансьора да оправиш без да обелиш и дума. Харизма се иска, а не приказки. Красотата движи света.
Коментар
-
Е все пак я познавам. При непознати чак такива мохабети не си позволявам. Най-важното е да не ти пука.Като има жени около теб не е проблем да се свалят.Голямото майсторство е да го правиш с непознати жени.Това е висш пилотаж и така и не го усвоих напълно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нямам съмнения.
някои успяват да придадат сексуално закачлива отка на разговора и го правят с лекота
може би в тая насока трябва малко съвети да дадеш на евго, как да обръща разговора.Last edited by mirodes; 13.05.2023, 14:28.
Коментар
-
Абсолютно. Аз няма да дам съвети,които не вършат работа.
някои успяват да придадат сексуално закачлива нотка на разговора и го правят с лекота
може би в тая насока трябва малко съвети да дадеш на евго, как да обръща разговора.Last edited by ratten; 13.05.2023, 14:17.препоръка е
Коментар
Коментар