If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е като на 60 да не е скопен?Питай Ботата дали няма мерак за секс на тази възраст. Арана иска да ти каже,че един мъж не трябва да се отпуска, а да е винаги във форма,включително и в мерака си към жените. Моят баща е на 80 години и всеки ден прави лицеви опори и набирания и е в по-добра форма от много 20 годишни тюфлеци.
А бе има разлика между мерака и това да рипа на улицата по непознати жени, или по заведенията.
Цялата "философия" на тоя пик-ъп е изградена наобратно, за да вербува low-value ентусиасти, навивайки ги, че с приказки и няколко pattern-а, ще почнат да вършеят наред. И докато на някой заблуден 20г. младеж, може да му се прости, поради липсата на опит, то при зрели мъже говори за инфантилност и сериозни липси. Как ти се струва някой с висок ранг и със сериозен статус в обществото да хукне да обикаля улиците, че да свали някоя кокона? Идеята е да си наредиш нещата за себе си и жените сами идват като придатък.
Тази млада жена само за разплод ли ще в ползваш?
говориш/пишеш за жените с пренебрежение и никво уважение, искаш да ги ползваш само за утроба и не се опитваш дори да промениш исказа си. Така и говориш с тях. Няма да имаш успех, ако не се промениш.
Всичко е в твоите ръце.
Успех!
Че, той Евго може да си купи автоматична пералня, съдомиялна, прахосмукачка робот за пода и прозорците и мултикукър /ако няма/. При него дамите са само с едно приложение с няколко произтичащи от това функции.
Наздраве!
Спорта не пречи на пиенето и обратното Стига да не е системно.
И не знам защо, ама никак не ми се връзва - 60г. мъж да си е изпълнил целите и осъществил повечето от мечтите в живота, да тича по женско като разгонен петел. Наречи го проява на тежкарство, но мнението ми е такова. Знам, че на жените им липсва внимание и много им се ще да има "свалячи", които да подхранват самочувствието им, ама трубадурите рядко ги огрява.
Щото с Дънинг-Крюгер ефекта, сегашната младеж не търси връзки или секс, а валидация на крехкото им Его. Резултата в социалните мрежи е видим, ако мислиш, че в реалността нещата ще са по-различни, си в голяма грешка.
Та в тоя ред на мисли, призоваването към действие не е много окей. Нека се укротят малко работите и тогава, няма да погине човешкия род. Иначе нека Мико и Миро си действат.
Трябва да посетиш територията, за да бъде обяснено трябва да се види.
Тази млада жена само за разплод ли ще в ползваш?
говориш/пишеш за жените с пренебрежение и никво уважение, искаш да ги ползваш само за утроба и не се опитваш дори да промениш исказа си. Така и говориш с тях. Няма да имаш успех, ако не се промениш.
Всичко е в твоите ръце.
Успех!
Като ви чета постовете с Миро - лика-прилика сте си, вкл. - като интелект, мислене, знания, професионална насоченост...
Какво е щукнало на Арана от лаф в нета - не е важно, или - тя мисли, че е важно за нея.
Лично аз, не отсрамвам никого. 5-6 човека тук пишат. Няколко стотин - четат и не желаят да пишат по свои причини. Давам си сметка, че между непишещите има такова богатство от характери, интелект, възможности..., но всеки преценява нещата съгласно своите критерии...
Запознах се с една атрактивна дама, която - между другото - каза, че е и спортистка... Всеки търси начини, за да се чувства добре. Предполагам (и съм близо до истината) - тя не пише тук. Все пак, за мен истината е една: нетът НЕ дава (реална) възможност за намиране на (реални) жена/мъж, които са такива, за каквито се представят....
В това, че Евго твърди, че се разочарова (доколкото търси жена в нета) - вероятно има своите основания.
Има любвеобилни/подходящи дами/мъже (не е задължително да са представени в нета), които биха могли да ни изумят със специфични качества, които не сме срещали в живота ни (уважението ми към тях)... Възможно е да СЕ лъжа - това е част от преживяванията ни, а не повод за разочарования. Животът си тече, ангажиращ, многообразен, цветен...
И не знам защо, ама никак не ми се връзва - 60г. мъж да си е изпълнил целите и осъществил повечето от мечтите в живота, да тича по женско като разгонен петел. Наречи го проява на тежкарство, но мнението ми е такова. Знам, че на жените им липсва внимание и много им се ще да има "свалячи", които да подхранват самочувствието им, ама трубадурите рядко ги огрява.
Щото с Дънинг-Крюгер ефекта, сегашната младеж не търси връзки или секс, а валидация на крехкото им Его. Резултата в социалните мрежи е видим, ако мислиш, че в реалността нещата ще са по-различни, си в голяма грешка.
Та в тоя ред на мисли, призоваването към действие не е много окей. Нека се укротят малко работите и тогава, няма да погине човешкия род. Иначе нека Мико и Миро си действат.
Е като на 60 да не е скопен?Питай Ботата дали няма мерак за секс на тази възраст. Арана иска да ти каже,че един мъж не трябва да се отпуска, а да е винаги във форма,включително и в мерака си към жените. Моят баща е на 80 години и всеки ден прави лицеви опори и набирания и е в по-добра форма от много 20 годишни тюфлеци.
Всъщност Мирето, като му изключим екстравагантните идеи за харемите, рускините и прочее глупости Ви отсрамва тука всичките, защото не му е притъпен нормалният мъжки инстинкт.
Живот има и след 20 и 30. За мен е загадка защо в бг на 50 и 60 следва да се впиянчиш или да облечеш бозавите дрешки, когато може да си живееш активен изпълнен с енергия живот.
Другият, който Ви отсрамва е Мико, който спортува и е с тонус.
Какво пиене какви пет лева. Спортувайте и си живейте живота.
Кво казваш , новмален мъжки инстинкт в тия писания на бленувани плюции ? Ти ме закла !
Пачанчо-какъв ти е проблемът. Намесваш се в разговори,които не те засягат и винаги намираш повод да обиждаш. Явно имаш комплекси за избиване,щото всеки път като се води някаква дискусия влизаш с някакви грозни обиди и вместо да се води цивилизован разговор трябва да ти влизам в тона.И да се стига до бан ,щото ако си мислиш, че ще обиждаш и аз ще ти мълча не си познал.
Всъщност Мирето, като му изключим екстравагантните идеи за харемите, рускините и прочее глупости Ви отсрамва тука всичките, защото не му е притъпен нормалният мъжки инстинкт.
Живот има и след 20 и 30. За мен е загадка защо в бг на 50 и 60 следва да се впиянчиш или да облечеш бозавите дрешки, когато може да си живееш активен изпълнен с енергия живот.
Другият, който Ви отсрамва е Мико, който спортува и е с тонус.
Какво пиене какви пет лева. Спортувайте и си живейте живота.
Кво казваш , нормален мъжки инстинкт в тия писания на бленувани плюции ? Ти ме закла !
Като ви чета постовете с Миро - лика-прилика сте си, вкл. - като интелект, мислене, знания, професионална насоченост...
Какво е щукнало на Арана от лаф в нета - не е важно, или - тя мисли, че е важно за нея.
Лично аз, не отсрамвам никого. 5-6 човека тук пишат. Няколко стотин - четат и не желаят да пишат по свои причини. Давам си сметка, че между непишещите има такова богатство от характери, интелект, възможности..., но всеки преценява нещата съгласно своите критерии...
Запознах се с една атрактивна дама, която - между другото - каза, че е и спортистка... Всеки търси начини, за да се чувства добре. Предполагам (и съм близо до истината) - тя не пише тук. Все пак, за мен истината е една: нетът НЕ дава (реална) възможност за намиране на (реални) жена/мъж, които са такива, за каквито се представят....
В това, че Евго твърди, че се разочарова (доколкото търси жена в нета) - вероятно има своите основания.
Има любвеобилни/подходящи дами/мъже (не е задължително да са представени в нета), които биха могли да ни изумят със специфични качества, които не сме срещали в живота ни (уважението ми към тях)... Възможно е да СЕ лъжа - това е част от преживяванията ни, а не повод за разочарования. Животът си тече, ангажиращ, многообразен, цветен...
Ами приканвам всички жени, които четат форума и специално тази тема да се включат в дискусията. Тъкмо ще се разменят мнения,гледни точки и още нещо.
Този с наднорменото тегло не върши мъжката работа като хората - 100% съм сигурен.
Аз обаче съм на 40+ и съм с балансирано ниво на хормоните - не ми харесва и не бих платил на ромка за екстра в кола. И да е хубава, пак няма да ми хареса. Една жена като е била без приятел дълго време, после не минава хубаво с новия мъж.
Нали Ви разказвах за една миризлива жена (която един майстор и приятел ми беше препоръчал) ..........че новият й приятел не могъл да я обладае и де факто не свършили нищо.
И мен ми се иска да намеря млада жена и да й направя 3 деца (набързо като Кобрата), но едва ли ще стане. И тогава ще купя още един двустаен в София, в моя квартал или в парк Заимов,
Не трябва да спираш в опитите си. Пробвай всяка възможност да се запознаеш с жени-на улицата, във влака, в метрото.Лятото като отидеш на море, възможности много.
Коментар