IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Кво значение има кой кво казал? Стига си зациклял и ти кой какво ти казал.

Наслаждавайте се на живота, бре хора. Животът е прекрасен и уви много много кратък.
    Не е кратък бре , лупваш едно и също без да помниш обаче . Безкрайност му викат на изток .

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Тоя е тук да се заяжда.Не е единственият. Много ясно, че за нищо не лъжа. Нито се правя на някакъв богаташ,нито на някакъв суперсваляч.А че си правя бъзици с жени на моя възраст си е точно така. За какво ми е да лъжа за подобни неща?
      Кво значение има кой кво казал? Стига си зациклял и ти кой какво ти казал.

Наслаждавайте се на живота, бре хора. Животът е прекрасен и уви много много кратък.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Нищо такова не твърдя бе , смотан . Пак прожектираш личните си проблеми върху другите . Казвам ,че дори и за смотаните мъже секса в днешно време не е проблем,ама никакъв проблем не е, стига да не са лузъри !
        Смотан е тоя, който те гледа в огледалото. Пътувай,цървул.Достатъчно внимание ти отделих.
        Ебахти и комплесаря,тръгнал във форум да се прави на велик.

Коментар

Нищо , както казах , кодът е такъв , чрез взаимодействието със света бетонираме илюзията или я виждаме и може би да можем да "видим " и за дупки , пропукване , път към свободата .
          Ми остави ги заматричените хора да си извървят сами пътя. Сам знаеш, че процесът е строго индивидуален.

Коментар

Стане ли въпрос за секс, мъжът лъв е сериозен. Той и без туй като фиксиран знак няма особено чувство за хумор. И сексът си е само секс. Ако останат наранени след това си е лично техен проблем. Така че Миро не се изхвърля. Даже си е доста автентичен. Че дразни, дразни, ама той си е котка и не става куче, щото ти обичаш кучетата.

Едрият котарак си е намерил дресьорка съзодийничка. Остави го да си пише де. Дресиран е и е домашен дотолкова доколкото един лъв може да е домашен.

Дивите животни си имат характер все пак.
            Тоя е тук да се заяжда.Не е единственият. Много ясно, че за нищо не лъжа. Нито се правя на някакъв богаташ,нито на някакъв суперсваляч.А че си правя бъзици с жени на моя възраст си е точно така. За какво ми е да лъжа за подобни неща?

Коментар

Кво ти пречи?
              Нищо , както казах , кодът е такъв , чрез взаимодействието със света бетонираме илюзията или я виждаме и може би да можем да "видим " и за дупки , пропукване , път към свободата .

Коментар

Той не може да мисли нищо по въпроса , тоѝ плува в илюзията .
                Кво ти пречи?

Коментар

Сега той си мисли, че е тропически лъв и си действа като такъв. Принципно хора с вода и земя е добре месеците юли, август и дори септември да ги избягват в партньорските отношения.

А ти спри да скорпионстваш толкова тежко тежко, пък и не му знаеш останалите позиции
                  Той не може да мисли нищо по въпроса , тоѝ плува в илюзията .
                  ПП Мне ,слънце с далечен съвпад на плутон. Инак сидерална везна на изток /а венера у лъв !/. Добра си !
                  Last edited by pa4anga; 13.05.2023, 19:02.

Коментар

Хахаха-какъв фалш надушваш?За себе си ли говориш-не аз,а ти твърдиш, че едва ли не смигнеш на някоя жена и веднага разтваряла краката. Ами аз познавам двама големи свалячи ,от които съм се учил как се свалят жени. Единият е като културист с перфектно тяло и е мъжът с най-високо самочувствие, който познавам. Дори и на него не му връзват ей така,а си им прави свалки.Ти разправям някакви взели некипели,ама аз съм бил с фалшива история.
                    Нищо такова не твърдя бе , смотан . Пак прожектираш личните си проблеми върху другите . Казвам ,че дори и за смотаните мъже секса в днешно време не е проблем,ама никакъв проблем не е, стига да не са лузъри !

Коментар

Принципно надушвам фалша отдалече и хората защитаващи гордо собственото си безпомощно положение . Жив и здрав , ама като лъжеш ,лъжеш само себе си , па дори и виртуално .
                      Хахаха-какъв фалш надушваш?За себе си ли говориш-не аз,а ти твърдиш, че едва ли не смигнеш на някоя жена и веднага разтваряла краката. Ами аз познавам двама големи свалячи ,от които съм се учил как се свалят жени. Единият е като културист с перфектно тяло и е мъжът с най-високо самочувствие, който познавам. Дори и на него не му връзват ей така,а си им прави свалки.Ти разправяш някакви взели некипели,ама аз съм бил с фалшива история.
                      Фалшив съм бил-викаш много е трудно да навия за секс някоя разведена жена или чийто мъж е в чужбина на 45 години.
                      Last edited by mirodes; 13.05.2023, 19:01.

Коментар

Колко да е лъв , гаранзция ,че е сидерален рак ! Аз като човек с венера в лъв отвсякъде , мога да ти кажа истината по въпроса !
                        Сега той си мисли, че е тропически лъв и си действа като такъв. Принципно хора с вода и земя е добре месеците юли, август и дори септември да ги избягват в партньорските отношения.

А ти спри да скорпионстваш толкова тежко тежко, пък и не му знаеш останалите позиции

Коментар

Стане ли въпрос за секс, мъжът лъв е сериозен. Той и без туй като фиксиран знак няма особено чувство за хумор. И сексът си е само секс. Ако останат наранени след това си е лично техен проблем. Така че Миро не се изхвърля. Даже си е доста автентичен. Че дразни, дразни, ама той си е котка и не става куче, щото ти обичаш кучетата.

Едрият котарак си е намерил дресьорка съзодийничка. Остави го да си пише де. Дресиран е и е домашен дотолкова доколкото един лъв може да е домашен.

Колко да е лъв , гаранзция ,че е сидерален рак ! Аз като човек с венера в лъв отвсякъде , мога да ти кажа истината по въпроса ! Кардинална ,женска , водна стихия , виждаш ли го вече ?!
                          ПП Тия домашните лъвчена са раци всъщност и илюзията е пълна ,щото се фиксираш в архетипа а той не е правилният по проява .
                          Last edited by pa4anga; 13.05.2023, 18:56.

Коментар

Принципно надушвам фалша отдалече и хората защитаващи гордо собственото си безпомощно положение . Жив и здрав , ама като лъжеш ,лъжеш само себе си , па дори и виртуално .

Коментар

Бъзик на гол гъз си чисто е....Твойто не е добронамерена шега,а грозна обида.Явно имаш някаква нужда да го правиш.Не ме интересува каква е-търси си други събеседници.
                              Като гледам и спрямо други участници във форума се държиш така.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Източните са много напред с материала. С техники като медитацията и подобни те се опитват да вникнат в света извънрецепторно. Те отдавна са разбрали, че нашите пет сетива са окови. Затова съществува такова понятие като "нирвана". Това е буквално "угасване". Угасване на сетивата и опознаване на света по един извънсетивен път. Най-интересното е, че науката се докосва до подобни съждения, но е спъната от оковите на експеримента, които са наложени нарочно - за осъществяване на контрол върху самата наука. Защото тя може да докара неприятности на кукловодите, които са ни превърнали в прасенца-касички. Всичко неподлежащо на експеримент се зачерква. И се превръща в лов на звезди със сак за пеперуди.
                                Кукловодите не са тия които си мислиш , те са извън нашата илюзия. А прасета ,касички и прочие его възприятия са част от кода и на твоите "кукловоди" . Извъсетивния път е верен път , въпроса ,че вътреструктурно ние се самообучаваме през цялото време взаимодействайки чрез всичко около нас , а то е илюзия и въпреки това също е път и чрез осъзнаване можем упорито да го игнорираме но само ако имаме вярно инфо от тук на къде .

Коментар

Working...
                                X