If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоя е тук да се заяжда.Не е единственият. Много ясно, че за нищо не лъжа. Нито се правя на някакъв богаташ,нито на някакъв суперсваляч.А че си правя бъзици с жени на моя възраст си е точно така. За какво ми е да лъжа за подобни неща?
Кво значение има кой кво казал? Стига си зациклял и ти кой какво ти казал.
Наслаждавайте се на живота, бре хора. Животът е прекрасен и уви много много кратък.
Нищо такова не твърдя бе , смотан . Пак прожектираш личните си проблеми върху другите . Казвам ,че дори и за смотаните мъже секса в днешно време не е проблем,ама никакъв проблем не е, стига да не са лузъри !
Смотан е тоя, който те гледа в огледалото. Пътувай,цървул.Достатъчно внимание ти отделих.
Ебахти и комплесаря,тръгнал във форум да се прави на велик.
Нищо , както казах , кодът е такъв , чрез взаимодействието със света бетонираме илюзията или я виждаме и може би да можем да "видим " и за дупки , пропукване , път към свободата .
Ми остави ги заматричените хора да си извървят сами пътя. Сам знаеш, че процесът е строго индивидуален.
Стане ли въпрос за секс, мъжът лъв е сериозен. Той и без туй като фиксиран знак няма особено чувство за хумор. И сексът си е само секс. Ако останат наранени след това си е лично техен проблем. Така че Миро не се изхвърля. Даже си е доста автентичен. Че дразни, дразни, ама той си е котка и не става куче, щото ти обичаш кучетата.
Едрият котарак си е намерил дресьорка съзодийничка. Остави го да си пише де. Дресиран е и е домашен дотолкова доколкото един лъв може да е домашен.
Дивите животни си имат характер все пак.
Тоя е тук да се заяжда.Не е единственият. Много ясно, че за нищо не лъжа. Нито се правя на някакъв богаташ,нито на някакъв суперсваляч.А че си правя бъзици с жени на моя възраст си е точно така. За какво ми е да лъжа за подобни неща?
Нищо , както казах , кодът е такъв , чрез взаимодействието със света бетонираме илюзията или я виждаме и може би да можем да "видим " и за дупки , пропукване , път към свободата .
Сега той си мисли, че е тропически лъв и си действа като такъв. Принципно хора с вода и земя е добре месеците юли, август и дори септември да ги избягват в партньорските отношения.
А ти спри да скорпионстваш толкова тежко тежко, пък и не му знаеш останалите позиции
Той не може да мисли нищо по въпроса , тоѝ плува в илюзията .
ПП Мне ,слънце с далечен съвпад на плутон. Инак сидерална везна на изток /а венера у лъв !/. Добра си !
Хахаха-какъв фалш надушваш?За себе си ли говориш-не аз,а ти твърдиш, че едва ли не смигнеш на някоя жена и веднага разтваряла краката. Ами аз познавам двама големи свалячи ,от които съм се учил как се свалят жени. Единият е като културист с перфектно тяло и е мъжът с най-високо самочувствие, който познавам. Дори и на него не му връзват ей така,а си им прави свалки.Ти разправям някакви взели некипели,ама аз съм бил с фалшива история.
Нищо такова не твърдя бе , смотан . Пак прожектираш личните си проблеми върху другите . Казвам ,че дори и за смотаните мъже секса в днешно време не е проблем,ама никакъв проблем не е, стига да не са лузъри !
Принципно надушвам фалша отдалече и хората защитаващи гордо собственото си безпомощно положение . Жив и здрав , ама като лъжеш ,лъжеш само себе си , па дори и виртуално .
Хахаха-какъв фалш надушваш?За себе си ли говориш-не аз,а ти твърдиш, че едва ли не смигнеш на някоя жена и веднага разтваряла краката. Ами аз познавам двама големи свалячи ,от които съм се учил как се свалят жени. Единият е като културист с перфектно тяло и е мъжът с най-високо самочувствие, който познавам. Дори и на него не му връзват ей така,а си им прави свалки.Ти разправяш някакви взели некипели,ама аз съм бил с фалшива история.
Фалшив съм бил-викаш много е трудно да навия за секс някоя разведена жена или чийто мъж е в чужбина на 45 години.
Колко да е лъв , гаранзция ,че е сидерален рак ! Аз като човек с венера в лъв отвсякъде , мога да ти кажа истината по въпроса !
Сега той си мисли, че е тропически лъв и си действа като такъв. Принципно хора с вода и земя е добре месеците юли, август и дори септември да ги избягват в партньорските отношения.
А ти спри да скорпионстваш толкова тежко тежко, пък и не му знаеш останалите позиции
Стане ли въпрос за секс, мъжът лъв е сериозен. Той и без туй като фиксиран знак няма особено чувство за хумор. И сексът си е само секс. Ако останат наранени след това си е лично техен проблем. Така че Миро не се изхвърля. Даже си е доста автентичен. Че дразни, дразни, ама той си е котка и не става куче, щото ти обичаш кучетата.
Едрият котарак си е намерил дресьорка съзодийничка. Остави го да си пише де. Дресиран е и е домашен дотолкова доколкото един лъв може да е домашен.
Дивите животни си имат характер все пак.
Колко да е лъв , гаранзция ,че е сидерален рак ! Аз като човек с венера в лъв отвсякъде , мога да ти кажа истината по въпроса ! Кардинална ,женска , водна стихия , виждаш ли го вече ?!
ПП Тия домашните лъвчена са раци всъщност и илюзията е пълна ,щото се фиксираш в архетипа а той не е правилният по проява .
Принципно надушвам фалша отдалече и хората защитаващи гордо собственото си безпомощно положение . Жив и здрав , ама като лъжеш ,лъжеш само себе си , па дори и виртуално .
Бъзик на гол гъз си чисто е....Твойто не е добронамерена шега,а грозна обида.Явно имаш някаква нужда да го правиш.Не ме интересува каква е-търси си други събеседници.
Като гледам и спрямо други участници във форума се държиш така.
Източните са много напред с материала. С техники като медитацията и подобни те се опитват да вникнат в света извънрецепторно. Те отдавна са разбрали, че нашите пет сетива са окови. Затова съществува такова понятие като "нирвана". Това е буквално "угасване". Угасване на сетивата и опознаване на света по един извънсетивен път. Най-интересното е, че науката се докосва до подобни съждения, но е спъната от оковите на експеримента, които са наложени нарочно - за осъществяване на контрол върху самата наука. Защото тя може да докара неприятности на кукловодите, които са ни превърнали в прасенца-касички. Всичко неподлежащо на експеримент се зачерква. И се превръща в лов на звезди със сак за пеперуди.
Кукловодите не са тия които си мислиш , те са извън нашата илюзия. А прасета ,касички и прочие его възприятия са част от кода и на твоите "кукловоди" . Извъсетивния път е верен път , въпроса ,че вътреструктурно ние се самообучаваме през цялото време взаимодействайки чрез всичко около нас , а то е илюзия и въпреки това също е път и чрез осъзнаване можем упорито да го игнорираме но само ако имаме вярно инфо от тук на къде .
Коментар