Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам приятел психолог, който ме консултира безплатно. Изнася платени семинари за много пари.
Става дума за културен и готин пич, 40+, който има същия проблем като мен.
Каза ми, че те (мадамите) са увредени от масовата култура.
И ми сподели приятелски, че и неговата спалничка скърца рядко.
- 1 like
Коментар
-
Достихнах до следния извод - понеже На Евго житията и страданията са истински, са много над нивото на тв-"ергена".Следователно който гледа ергена тук трябва да му е пъти по-интересно
Last edited by mechka 429; 19.04.2022, 16:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Не съм казал скъпи ресторанти.Има прилични ресторанти на народни цени.Е не да я заведеш в некоя дупка, ама ресторант среден клас е добре>То скъпо или евтино е относително понятие.Аз подаръци преди да станем сериозни гаджета не правя.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Да ти кажа колега .Четох едно психологическо проучване,в което се твърди че интелигентните жени правят по-качествен секс.Напълно съм съгласен с автора.
Включително като захапе моркова,
Коментар
-
Значи си от старата школа, като в немски роматичен филм, за чувства и отношения,
С круизни пътувания, с романтични замъци и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Значи си от старата школа, като в немски роматичен филм, за чувства и отношения,
С круизни пътувания, с романтични замъци и т.н.Last edited by nradev; 19.04.2022, 15:26.
- 1 like
Коментар
-
Е не ги допускам тия дет са прости. То не ме кефи да има само секс.Трябва да има и за каво да си говорим.
С круизни пътувания, с романтични замъци и т.н.
Коментар
-
Но ти все пак си улегнал мъж, имаш поколение, знаеш как стоят нещата, бил си женен.
На твое място много мъже щяха да се занимават основно с жени, а ти го правиш рядко и не ги допускаш дори, когато сами си искат?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеАз никога не черпя . Каквото е яла и пила да си го плаща . Нали претендират за равенство на половете . Някои го приемат добре, някои се ядосват , защото примерно са поръчали нещо скъпо , което са очаквали друг да плати , а трети са учудени и чак не могат да възприемат какво се случва .Last edited by nradev; 19.04.2022, 14:47.
Коментар
-
Не съм казал скъпи ресторанти.Има прилични ресторанти на народни цени.Е не да я заведеш в некоя дупка, ама ресторант среден клас е добре>То скъпо или евтино е относително понятие.Аз подаръци преди да станем сериозни гаджета не правя.
На твое място много мъже щяха да се занимават основно с жени, а ти го правиш рядко и не ги допускаш дори, когато сами си искат?
Коментар
-
Евго, Евгооо...
Самия факт, че успееш да я купиш с подарък - значи знаеш колко струва: 100 лв. 300 лв.
Ако успееш да "купиш" без пари/подарък, а с думи- значи е безценна!
Спри да правиш каквито и да било подаръци!
Това си е типичен пример за надуване на балон, само че в отношенията!
Защото точно такива като тебе (айде няма да казвам глупаци) изкривяват нещата.
Жените свикват да им плащат вечерите, да им купуват коли едва ли не и прочее...
Т.е. един вид пак мутрески, ама девствени!
Де имаше един стар лаф: Направо ебат дявола у въздуха (т.е. тебе у въздуха)!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам приятел психолог, който ме консултира безплатно. Изнася платени семинари за много пари.
Става дума за културен и готин пич, 40+, който има същия проблем като мен.
Каза ми, че те (мадамите) са увредени от масовата култура.
И ми сподели приятелски, че и неговата спалничка скърца рядко.
Коментар
-
При по-простите мъже нещата стават по-лесно.
"Аз съм расъл в 90-тарската бедност и не обичам да харча пари по скъпи ресторанти, дори когато ги имам."
Не се хваля никога с имоти и апартаменти на 1-ва и 2-ра среща. Прави лошо впечатление.
Няма как да я заведа на скъп рестрант, като не се познаваме добре и не се знае какво ще последва.
Лимита ми е 100 лв за мадама преди да стане гаджета и с този лимит можем да се почерпим в хубава сладкарница и да отидем на кино втория път. И да има и подарък за нея.
Трябва да ти кажа, че са уникални простачки. След като съм ги почерпил и съм се държал добре, следва блокиране или нямат интерес. Или си измислят някакви техни глупости и оправдания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение.То един час при психолога е поне 50лв, а си трябват доста часове.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар