Първоначално изпратено от mechka 429
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Това с пълната програма са нещо като сказки по Омир, древногръцки митове и легенди - мъже за удоволствие, жени за разплод. Скапа се обществото
Лалке, тая гледна точка на дамския състав, която регламентира нещата с "мъжете за удоволствие" - е нещо ново за мен. Оригинална е. Дано не си я обосновавала в полусънно състояние. Ще чакаме ново включване...
Почти съм сигурен, че и Евго ще поиска повече подробности по тази идея......, която наистина е любопитна...
Винаги съм знаел, че дамите притежават огромно въображение, за което мъжката част дори не предполага в своите най-смели фантазии...
Хубав и усмихнат ден, Лалка!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Зависи кВо се включва във волната (програма)...
С други думи, не избързвай с подробностите по "пълната програма"... , оставИ го да мечтае, че може би .... някой ден .. Така (безметежно) минава един живот...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение
Все тая според мен. Трън та на глог. Хората трябва да се разбират и да се харесват дори без "пълна програма"
Зависи кВо се включва във волната (програма)...
С други думи, не избързвай с подробностите по "пълната програма"... , оставИ го да мечтае, че може би .... някой ден .. Така (безметежно) минава един живот...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПо-простичките пилят повече нерви!
Интелигентните по-рядко (но пък за с/ка на това - по-качествено)!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеИ за кво ти е интелигентна, да ти пили нервичките ли ???
Интелигентните по-рядко (но пък за с/ка на това - по-качествено)!Last edited by Julius_BG; 18.04.2022, 18:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДосущ кат Наполеон. И той такива ги избирал
Наздраве!
Така им пишел: Връщам се от битка, не се къпи!
https://perfumesociety.org/history/n...l-for-cologne/Last edited by Julius_BG; 18.04.2022, 18:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
АААА не. не се давам лесно.Аз съм претенциозен.За да ме впечатли една жена освен въшния вид трябва да е интелигентна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
АААА не. не се давам лесно.Аз съм претенциозен.За да ме впечатли една жена освен въшния вид трябва да е интелигентна.
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хехе, евати успеха, че това е задължение на всеки родител
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Кани ги на кафе у вас и един гинекологичен преглед.
Какво толкова,(Че някои неща са до време)
- 1 like
Коментар
-
С кое нямам успехи, С набутванято на пари в коптори наистина нямам,прав си. Към 60 години отивам даже и дядо съм вече на внучка, ама студентките още ми се лепят.Имам други успехи.Примерно изгедах и изучих наследника.Инвестирал съм в образованието му. Сега е софтуерен инженер в американска корпорация. Ако смятаме доходност е некъде към 300% на година.хехехе.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не съм мачо в истинския смисъл на думата,ама съм младолик.Не съм мускулест.Ама имам чувство за хумор и ми върви лафа.
Какво толкова,(Че някои неща са до време)
Коментар
Коментар