IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Нито е послушна, нито безлична.Когато се жених реших да пренебрегна липсата на сексапил и сексуално привличане заради другите й качества.Ама се оказа, че това са много важни неща в една връзка и няма ли сексуално привличане и добър секс нещата не вървят.
    А арабите ако искат да спят и с 100 килограмови хипопотами, техен си проблем. И не ги знам колко са потентни, ама не съм виждал арабин досега в добра физическа форма.Ако си мислеш,че 120 килограмов дебел арабин,който се задъхва като изкачи три стълби е много потентен,си в голяма грешка .
    И къде видя липса на уважение-не съм казал и една лоша дума за жена си.
    Странен брак си сключил тогава

То ако го няма привличането още в началото …

Коментар

Нито е послушна, нито безлична.Когато се жених реших да пренебрегна липсата на сексапил и сексуално привличане заради другите й качества.Ама се оказа, че това са много важни неща в една връзка и няма ли сексуално привличане и добър секс нещата не вървят.
      А арабите ако искат да спят и с 100 килограмови хипопотами, техен си проблем. И не ги знам колко са потентни, ама не съм виждал арабин досега в добра физическа форма.Ако си мислеш,че 120 килограмов дебел арабин,който се задъхва като изкачи три стълби е много потентен,си в голяма грешка .
      Не знам какви араби си гледал обаче. Жените горките са дебели заради хилядите ограничения, но мъжете са стройни сексуални убийци те са по-скоро сухи като телесна структура.
      Last edited by Arana; 14.09.2022, 17:39.

Коментар

Кое му е глупост?Наскоро имахме среща на класа след 28 години от завършването на училище. Жените си бяха лелки,за разлика от мъжете.Само един беше доста напълнят.Другите си бяха в добра форма.
        Ми то и аз наскоро се срещах със съученици - и за жените - която е имала култура на поддръжката, то при нея всичко си е ОК. За мъжете - същата работа.
        Last edited by Arana; 14.09.2022, 17:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Хмммм глупости на търкалета приказваш. Ама манталитет и мислене трудно се изменят.

При теб всичко идва от мисленето.
          Кое му е глупост?Наскоро имахме среща на класа след 28 години от завършването на училище. Жените си бяха лелки,за разлика от мъжете.Само един беше доста напълнят.Другите си бяха в добра форма.

Коментар

Демек, като класически български мъж си се оженил за безлична послушна жена и сега ти е писнало.

Сещам се за един брадат еврейски виц дето тука Синбад го пусна.

Как беше, Исак се оплаква на Аврам, че Сара иска всеки ден да правят секс, а той е дърт и не може.На което Аврам отговаря, че навремето не е трябвало да се жени за грозна жена, защото сега няма да има кой да му помага.

Мдам … проблем си е това,

И други еретични мисли ми хрумват щото е грозничко с такава липса на уважение да се отнасяш към жената която ти е родила и отгледала две деца.

Според някои южни народи грозни жени няма, а има недостатъчно потентни мъже. Не че нещо …хеле пък за арабите няма стари, нито грозни жени … та не знам къде точно е проблемът, щото за разни вигри взе да разправяш каква панацея били …

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

При мъжът срокът на годност е по-голям. На 45г той е пич, а тя рядко е мадама.
              Хмммм глупости на търкалета приказваш. Ама манталитет и мислене трудно се изменят.

При теб всичко идва от мисленето.

Коментар

Браво, Евго, приятно ме иненада с този пост, като в частта на почерненото. Ако ти си на 43 е смешно да наричаш лелка жена на 45.
                При мъжът срокът на годност е по-голям. На 45г той е пич, а тя рядко е мадама.

Коментар

Добро утро,

аз съм се регистрирал в доста български сайтове, без Тиндър. В момента са доста западнали тези сайтове, и мои приятели търсят от там и не става. Може да си намериш някоя леля на 45, 50 и 60г, ако си възрастен чичо и да си живеете спокойно, но за млада жена не става.

Имам опит и с Интернет продажбите - може да продадеш нещо (вещи втора ръка, стара техника или мебели, дрехи и т.н.), но обикновено на ниска цена и често клиентите правят номера, не си вземат пратките или са стиснати, т.е. "чрез Интернет" хората правят номера и не са много коректни.

Относно това, че жена ти не те привлича, може да пробвате заедно да гледате еротика. Или да си вземете стимулант, "Купидра" за двойки, има и други марки виагра. Хората много ги хвалят. И може да поговориш с нея и да оправите нещата в секса. Не бива да я разкарваш след като е забременявала от теб доста пъти. Не е мъжкарско.

Има едни "бързи срещи" от Club R, вчера гледах поканата им да свържат необвързани - има много кандидати мъже и малко жени (само 5 вчера). И нарочно вдигнати възрастта на жените до 45г, за да участват и по-зрели жени. Често нещата са нагласени и идват жени, колкото да запълнят бройката и да не се провали срещата. И като видях нахилената физиономия на организатора и тъпите игри, които измисля, и съвсем ми се отщя да ходя на такова събиране.

Поздрави
                  Браво, Евго, приятно ме иненада с този пост, в частта на почерненото. Ако ти си на 43 е смешно да наричаш лелка жена на 45.
                  Last edited by Arana; 14.09.2022, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
                    Не съм съгласен , ХИЧ. Жената е жена и без мъж , мъжът може само да я хармонизира !
                    Тук се съгласявам, с добавката, че е взаимно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

евго, май трябва да смениш познатите.
                      Разказвам историите и от хумористичка гледна точка.

Пърият мъж никак не е зле. Може да има много жени, но все за Диди мисли.

Коментар

Да ви разкажа за 2-ма мои познати:
                        ...
                        евго, май трябва да смениш познатите.
                        препоръка е

Коментар

Демек, като класически български мъж си се оценил за грозна послушна жена и сега ти е писнало.

Как беше, Исак се оплаква на Аврам, че Сара иска всеки ден секс, а той е дърт и не може.На което Аврам отговаря, че навремето не е трябвало да се жени за грозна жена, защото сега няма да има кой да му помага.

Да ви разкажа за 2-ма мои познати:

1) На 38 г, от СФ, ерген, с хубава професия, хубава кола и живее с майка си, фитнес маняк. Разполага с пари и харчи яко, вкл. за питиета, за картини, за рибки и каквото му е на душата. Преди е имал връзка с някаква Диди и още не може да я забравил. Татуирал си е името й на бицепса, пише стухове за нея и си е поръчал 2 плетени лисици, с избродирани неговото и нейното име на тях. И сигурно прави глупости с тези лисици,

2) На 40+ г., живее в Англия от 15 г. С голям доход, няколко пъти става жертва на жени - измамнички по Интернет. Той много робува на материални неща, все изплаща нещо, помага на брат си, а не може да режи своя въпрос.

Беше поканил някаква на гости в Лондон на негови разноски (дано стане нещо, ). Тя отишла, вдигнала скандал, че е мизерно в квартирата му, той спал на земята, а тя в леглото му. Черпил я, но не спали заедно. И тя дори не му благодарила за изкарването. Той я развеждал из Лондон на sight seeing.

Друга българка го беше завлякла с пари за екскурзия. Видели се в хотел в София, първо тя се изкъпала, поискала му пари за екскурзията, той дал, тя се поразголила, той влязал да се къпе, а в това време тя изчезнала с парите с джипката си, без нищо да му даде.

Коментар

Ала бала. Пишеш ,без да си имаш и най-малко понятие. Аз към моята жена претенции нямам по отношение на раждане и отглеждане на деца.Перфектната майка и домакиня е.И ако бяха всички като нея нямаше да има демографски срив.
                            Проблемът е,че не е атрактивна физически и секса не върви. А той не върви, щото не ми е атрактивна.Не съм казал, че не е стабилна-напротив искам бъдещата ми жена да има нейните качества по отношение на семейството.Ти си жена и няма да ме разбереш, щото за жените външният вид на мъжа не е толкова важен.Да ама за мъжете е важен. И аз не търся някоя манекенка с перфектно тяло ,ама все пак искам жена,която като я погледна да ме привлича сексуално.
                            Иначе аз по принцип не харесвам глупави жени.Комуникацията ми е трудна с такива. Ама интелигентна жена, не означава задължително такава, която пренебрегва семейните си задължения, щото била много умна.
                            И ако ми избяга жената, ще пожаля ден два и ще търся друга. Жени много, а аз съм атрактивен за жените, така че самотен няма да остана.Не си мисли ,че е края на света ако някоя ме напусне..Ами прав й път.Друга ще дойде.Още повече с тия сайтове за запознанства имам огромен избор. От цял свят.Даже му се чудя на Евго защо не се е регистрирал в такива сайтове.
                            И какви съвети от жени да приемам при положение че тяхната психика е различна от тази на мъжете.
                            И по-скоро жените трябва да вземат съвети от мъжете, щото много познати се разведоха щото жените им надебеляха и не се поддържат във форма(в моя случай още отначало беше така).Така че моя съвет към жените е-бъдете атрактивни за мъжете и се раздавайте в секса, щото нещата в брака няма да вървят ако не сте такива, ако ще и перфектните майки и домакини да сте.
                            Демек, като класически български мъж си се оженил за безлична послушна жена и сега ти е писнало.

Как беше, Исак се оплаква на Аврам, че Сара иска всеки ден да правят секс, а той е дърт и не може.На което Аврам отговаря, че навремето не е трябвало да се жени за грозна жена, защото сега няма да има кой да му помага.

И други еретични мисли ми хрумват щото е грозничко с такава липса на уважение да се отнасяш към жената която ти е родила и отгледала две деца.

Според някои южни народи грозни жени няма, а има недостатъчно потентни мъже. Не че нещо …хеле пък за арабите няма стари, нито грозни жени … та не знам къде точно е проблемът, щото за разни вигри взе да разправяш каква панацея били …
                            Last edited by Arana; 14.09.2022, 16:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Описваш умната жена като мъж, като правя вметката ,че жената действително е хубаво да е интелигентна !
                              Баланс има когато се води и следва . Призванието на мъжа би следвало да е творец, сила, действие ,закрилник, опора ,надраснал чувства и емоции и здраво стъпил на майката земя ! А на жената да трансформира мъжката енергия получена от мъжа до нея и да ражда - деца,уют, грижа ,нежност ,красота , да ражда живота във всички многообразия/а ако няма мъж до нея да прави същото с мъжката енергия която живота и дава под една или друга форма/ ! Приятелските взаимоотношения преместват центъра от естеството /природата/ към "мултикултурализмЪ "във междуполовите взаимоотношения . "Козата си иска пръч" казваше баба ми и подчертавам ,че не само в прекия смисъл . Това,че след 40-те и след многогодишен брак примерно , тя , жената предимно мисли /във това случило се вече "партньорство"/не е основата на темата "междуполови" взаимоотношения и "какво искат жените" , уви виждам ,че за доста жени във форума е главната тема.
                              Жените би следвало да искат да се чувстват и да бъдат ЖЕНИ ! Трудно им се получава в днешно време , говоря в масовия случай , няма го разбирането вече , за живота ....няма ги и естествените междуполови взаимоотношения , имаме си джендъри,феминизъм , женска еманципация , жени в панталони мислещи ,че са мъже под прикритие и прочие . Изключително трудо е за една "успешна" бизнес жена, да има естествена хармония в домът си ,защото тя е развила и действа предимно с мъжката енергия в себе си .
                              И да жента допуска мъжът който да я води във живота и тя да го следва . Замислете се мили дами , защо в днешно време има толкова самотни и мъже и жени . Без значение дали са във връзка/брак/ или са "фрии"?!
                              Тия жени дето водят не са баш жени и не водят баш мъже .... !
                              Чакай, сега аз лично нищо не описвам, това е цитат от Маркес.

Коментар

Добро утро,

аз съм се регистрирал в доста български сайтове, без Тиндър. В момента са доста западнали тези сайтове, и мои приятели търсят от там и не става. Може да си намериш някоя леля на 45, 50 и 60г, ако си възрастен чичо и да си живеете спокойно, но за млада жена не става.

Имам опит и с Интернет продажбите - може да продадеш нещо (вещи втора ръка, стара техника или мебели, дрехи и т.н.), но обикновено на ниска цена и често клиентите правят номера, не си вземат пратките или са стиснати, т.е. "чрез Интернет" хората правят номера и не са много коректни.

Относно това, че жена ти не те привлича, може да пробвате заедно да гледате еротика. Или да си вземете стимулант, "Купидра" за двойки, има и други марки виагра. Хората много ги хвалят. И може да поговориш с нея и да оправите нещата в секса. Не бива да я разкарваш след като е забременявала от теб доста пъти. Не е мъжкарско.

Има едни "бързи срещи" от Club R, вчера гледах поканата им да свържат необвързани - има много кандидати мъже и малко жени (само 5 вчера). И нарочно вдигнати възрастта на жените до 45г, за да участват и по-зрели жени. Често нещата са нагласени и идват жени, колкото да запълнят бройката и да не се провали срещата. И като видях нахилената физиономия на организатора и тъпите игри, които измисля, и съвсем ми се отщя да ходя на такова събиране.

Поздрави

Е то точно в Тиндър има най-много жени и там всички са със снимки и знаеш коя как изглежда.Има жени на всяка възраст.
                                В Тиндър автоматично ти се определя местоположението и ти като софиянец имаш големи шансове. Щото има жени,които ако видят, че мъжът не живее в София директно го отсвирват без изобщо друго да ги интересува.

Коментар

Working...
                                X