Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
аз съм се регистрирал в доста български сайтове, без Тиндър. В момента са доста западнали тези сайтове, и мои приятели търсят от там и не става. Може да си намериш някоя леля на 45, 50 и 60г, ако си възрастен чичо и да си живеете спокойно, но за млада жена не става.
Имам опит и с Интернет продажбите - може да продадеш нещо (вещи втора ръка, стара техника или мебели, дрехи и т.н.), но обикновено на ниска цена и често клиентите правят номера, не си вземат пратките или са стиснати, т.е. "чрез Интернет" хората правят номера и не са много коректни.
Относно това, че жена ти не те привлича, може да пробвате заедно да гледате еротика. Или да си вземете стимулант, "Купидра" за двойки, има и други марки виагра. Хората много ги хвалят. И може да поговориш с нея и да оправите нещата в секса. Не бива да я разкарваш след като е забременявала от теб доста пъти. Не е мъжкарско.
Има едни "бързи срещи" от Club R, вчера гледах поканата им да свържат необвързани - има много кандидати мъже и малко жени (само 5 вчера). И нарочно вдигнати възрастта на жените до 45г, за да участват и по-зрели жени. Често нещата са нагласени и идват жени, колкото да запълнят бройката и да не се провали срещата. И като видях нахилената физиономия на организатора и тъпите игри, които измисля, и съвсем ми се отщя да ходя на такова събиране.

Поздрави
Коментар