IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Тянче Митева (ако не бъркам с фамилията), не съм много съгласен за мъжете.
    Знаеш ги историите за старото вино, старите класически коли, монети, марки и картини, нали ?
    Често около един "чичка" на 55-60-65год, все има някви момичета и жени (няма значение какво качество са) дето се въртят около него, замисли се дали и защо е така.
    А, при жените не е така, или е физиология, или че искат вече спокойствие да са сами или че нямат толкова авоари.
    "м"-то няма нищо общо с фамилията ми. tnm е резултат от богатото въображение на IT-то, с което работя. Да не ти казвам каква е паролата на нета у кочинката. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието беше изпаднал в тежко озадачение.

Какво има да се замислям - ти сам си го написал!? С последните две думи думи от коментара си.
    Наздраве!
    Last edited by tnm; 11.09.2020, 11:05.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Жени ... жени ... жени... ок, дори ок на квадрат, ама ето ти причини да си мъж

1. Всеки път стигаш до оргазъм
      2. Не ти трябва нищо освен четката за зъби за да преспиш на чуждо място
      3. Не ти пука ако на купона някой е облечен със същите дрехи
      4. Фамилията ти никога не се променя
      5. Не искаш откровен отговор, когато запиташ "Как изглеждам?"
      6. Мустакът за теб е въпрос на избор, а не проклятие
      7. На 55 можеш да изглеждаш по-добре отколкото на 35
      8. Хората не те зяпат в гърдите докато им говориш
      9. Телефонният разговор ти отнема 30 секунди: "Ало. По въпроса. Чао"
      10. Знаеш всичко за футбола, колите, самолетите и военните работи
      11. Някой може да не те покани някъде и пак да си останете приятели
      12. Кажи ми петима велики българи. А сега 5 велики българки. А?
      13. Можеш да ръмжиш докато се протягаш
      14. Можеш да станеш от леглото 10 минути преди да излезеш от дома си без да ти личи
      15. Можеш да се изпикаеш без да сваляш половината дрехи от себе си
      16. Когато си облечен официално можеш да се затичаш по улицата, без минувачите да умрат от смях
      17. Можеш да се подстрижеш и за 3 лева
      18. С една прическа можеш да караш години наред. Дори цял живот

И все пак за протокола : Никога не си навирай оная работа там, където свършват женските крака, преди да си сложил презерватив
      Миг невнимание, цял живот баща

Коментар

Знаеш ги историите за старото вино, старите класически коли, монети, марки и картини, нали ?
        Често около един "чичка" на 55-60-65год, все има някви момичета и жени (няма значение какво качество са) дето се въртят около него, замисли се дали и защо е така.
        А, при жените не е така, или е физиология, или че искат вече спокойствие да са сами или че нямат толкова авоари.
        $£¥ $£¥ $£¥

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Мче тъй си е, 20 години след жените горе-долу. Физиология.
          Мдам и мрът десет години преди жените. Да не говорим за ранното угасване на други функции. Относително е и това. Много е индивидуално. Има генетични фактори, а има и начин на живот.
          Last edited by Selena; 11.09.2020, 09:59.

Коментар

Много ги знаеш ти какви са, я Мел Гибсън да те пребива примерно - и той мъжкар на екрана иначе
            Абе човеко, това са просто илюстративни примери. Не ги приемай толкова буквално нещата. Има си качествени мъже и жени, има си и не толкоз качествени. Въпросът е да се стимулира и насърчава качеството, а не обратното. Да има хармония между половете и хората да са ок психически и физически. Какви били видите ли жените, вопли, вопли, ами общо взето каквото повикало, такова се и обадило.

Най-тъпото е, че отглеждаме младо бая изгубено поколение с тия инстаграми татуировки, соликони, джуки и т.н. И т.н. Но всеки си намира посоката и партньора в крайна сметка.

Какво били искали жените - общо взето каквото и мъжете - качествен партньор до себе си. Особено в тези сложни технологично времена, в които стресът ти е до небесата.
            Last edited by Selena; 11.09.2020, 09:59.

Коментар

Ъхъ, Крети. Дет се вика, никога не е късно да станеш за смях.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Времето не прощава и на мъжете, само дето те малко по-късно осъзнават този факт.
                Last edited by hazard; 11.09.2020, 02:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Времето не прощава и на мъжете, само дето те малко по-късно осъзнават този факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Не може да няма, недей така. Природата не търпи вакуум. Никакви теории не са. Практик съм аз . Щастлив практик. И ако забелязваш при мен няма озлобление към противния пол.

И да тези двамата са добра извадка. И още има.
                    Много ги знаеш ти какви са, я Мел Гибсън да те пребива примерно - и той мъжкар на екрана иначе

Коментар

Селена, хубаво със теориите, ама старата генерация застарява, пък при новата М-ки почти няма.
                      Виж им очите на тези двамата, излъчват едновременно доброта и сила.
                      Не може да няма, недей така. Природата не търпи вакуум. Никакви теории не са. Практик съм аз . Щастлив практик. И ако забелязваш при мен няма озлобление към противния пол.

И да тези двамата са добра извадка. И още има.

Коментар

Коментар заслужава само Първия:

https://www.youtube.com/watch?v=OGEI...r6Tvu-&index=1

https://www.youtube.com/watch?v=7MA6RD7iWdI

Селена,Ким Бейсинджър беше екипирана.Елън Бъркин обаче не беше с Ал Пачино в Море от любов!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хммммм мъжът с голямо М няма националност.

Селена, хубаво със теориите, ама старата генерация застарява, пък при новата М-ки почти няма.
                          Last edited by hazard; 10.09.2020, 23:19.

Коментар

• [QUOTE=hazard;n3648547]
                            Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Др. Митева, ми да, сега видях, епанцираните шведкини във войската явно не спят със мъже, щом онази работа на Лъва ги дразни, обижда, засрямева и др тъпотии.Ясно е кои жени служат във войската, мъжкараните, нали.Е, към тях никой няма интерес.
                            Или просто протестират да се намират за полезни, изгустирана работа, ама нищо не значи,
                            повечето шведки са ларж и дашни .... с мъжете, те знаят защо.
                            Последно - Николова или Митева? А може би - Тяна?

Това действие прехвърля границите на еманципацията. По-скоро навежда на мисълта на някаква форма на болестно състояние. За мен обаче остава загадка, защо ръководния състав на бойната група се е съгласил с това извращение. Нямам информация, дали случайно не са смъкнали и гривата на добичето.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah
                              https://www.teenproblem.net/a/9-cooltura/57110-andzhelina-dzholi---biasna-na-brad-pit/

Ето една типична реакция на жените, когато видят че си я заменил с нова, по-млада и по-яка мадама. Рев, сополи, и солидна доза обвинения. Не го е срам Брад Пит, толкова дърт пръч пък с такива млади пи**и. Don't chase them, replace them!
                              Времето не прощава на жените......
                              Джоли защо я коментираш, не ми изглежда много умна, разведени са, Брад Пит може да прави каквото си иска, Той и прави каквото си иска.
                              Абе, в Западна Европа и САЩ, еманципираните представители на другия пол, не стига че им дадоха повече права, ами след брака видиш ли Онази ще му казва какво да прави.
                              Какво като са купили онзи замък заедно ?
                              Не, Брад го е купил, с неговите пари, а Джоли му е била съпруга в тоя момент.
                              Пълна лудост еи това да делят наполовина всичко придобито след брака, ама това е друга тема.
                              Джоли да си гледа живота и да хване някой друг, просто и ясно, за това казвам че е тъпа, предпочита да бълва негативизъм, вместо да е на седмото небе със друг мъж.
                              Най-малкото, отравя климата за децата, които имат заедно.
                              Last edited by hazard; 10.09.2020, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не съм съгласен - алкохола и жените не прощават на мъжете. (за някои и белото
                                Интересна констатация. Допада ми Но ... и за това си трябва време.
                                Наздраве, bota15!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X