Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Пример, че българките не се оправятеНе че холандките се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
следяла е с интерес събитията, от които е зависела съдбата и....
ще я подарите или ще си живее по старо му.
От 20 години не ме е инспектирала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Холандките изглеждат доста разкрепостени /като се имат предвид смесените сауни/ , все пак всичко зависи от характера и мисленето на човека.препоръка е
Коментар
-
Ако е било сравнение, то - евентуално сиамката е искала да се увери, че нещата и през новия век ще си бъдат все същите...
За мен - в зората на Милениума това си беше сериозен стрес...))
ще я подарите или ще си живее по старо му.препоръка е
Коментар
-
Холандките изглеждат доста разкрепостени /като се имат предвид смесените сауни/ , все пак всичко зависи от характера и мисленето на човека.
Коментар
-
препоръка е
Коментар
-
не се ласкай, искала е просто да направи сравнение
Ако е било сравнение, то - евентуално сиамката е искала да се увери, че нещата и през новия век ще си бъдат все същите...
За мен - в зората на Милениума това си беше сериозен стрес...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Всичките семейни приятели на родителите ни имаха момчета. Само ние със сестра ми бяхме момичета. Така почти по рождение се оказах с голямо количество "братя", които се надпреварваха да правят живота ми интересен. Примерът ще е с един от тях.
Изключително красив, като олимпийски бог, но за съжаление - с подобен морал. Така, като се замисля ..., нито една от приятелките ми не устоя на очите му с цвят на безоблачно юлско небе. А беше див за десет. Това милиции, а после полиции - добре, че майка му беше прочута местна журналистка, а баща му шеф на голямо предприятие.
Завърши ландшафтна архитектура и започна да работи първо с белгийци, а после с холандци. Ходеше за по няколко месеца в Ниската земя. Отначало ми се жалваше, че тамошните девойки му наподобявали кобили, но с времето окомера му се промени и дамите станаха твърде привлекателни. Ожени се и рязко спря първо да пуши, отказа се от ловната стрелба, продаде мотора си...
На една сбирка направо го удари ток, когато в присъствие на съпругата му сложихме чашата с ракия и чинията със салата пред него - оказа се, че не пие. За биене и други търкали и дума не можеше да става. Образцов съпруг и баща. По този повод най-приятелски му споделих, че вече всичко съм видяла в този живот, в това число - как са го научили да "пикае в шише". Не ми писа в Скайп три месеца.
Наздраве!Не че холандките се.
Коментар
-
може би не само холандката а новата среда го е превърнала в бройлер.
По-скоро - истина.
Все пак не мисля, че там имат нещо общо с "бройлери". Това е по-скоро наш жребий.
Коментар
-
То и със сиамката - така. Чисто бяла, само дето не светеше...Не зная как ми попадна в полезрението - някак периферно... Вероятно си беше избрала /според собствените си разбирания/ - най-доброто място: застанала откъм краката... Брех, да му се невидеше... След малко - вече нарочно погледнах. Тая, бялата - не беше помръднала! Предположих, че ѝ е за първи път /или поне ѝ се случваше не толкова често/... Имало да се случва...
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Всичките семейни приятели на родителите ни имаха момчета. Само ние със сестра ми бяхме момичета. Така почти по рождение се оказах с голямо количество "братя", които се надпреварваха да правят живота ми интересен. Примерът ще е с един от тях.
Изключително красив, като олимпийски бог, но за съжаление - с подобен морал. Така, като се замисля ..., нито една от приятелките ми не устоя на очите му с цвят на безоблачно юлско небе. А беше див за десет. Това милиции, а после полиции - добре, че майка му беше прочута местна журналистка, а баща му шеф на голямо предприятие.
Завърши ландшафтна архитектура и започна да работи първо с белгийци, а после с холандци. Ходеше за по няколко месеца в Ниската земя. Отначало ми се жалваше, че тамошните девойки му наподобявали кобили, но с времето окомера му се промени и дамите станаха твърде привлекателни. Ожени се и рязко спря първо да пуши, отказа се от ловната стрелба, продаде мотора си...
На една сбирка направо го удари ток, когато в присъствие на съпругата му сложихме чашата с ракия и чинията със салата пред него - оказа се, че не пие. За биене и други търкали и дума не можеше да става. Образцов съпруг и баща. По този повод най-приятелски му споделих, че вече всичко съм видяла в този живот, в това число - как са го научили да "пикае в шише". Не ми писа в Скайп три месеца.
Наздраве!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Ясно - произхождаш от бедно убо-семейство и ти липсва Опасен чар!
Търсиш нещо за постояно ли? До 25 или над 65 год. пише в хороскопа ти - младото в рамките до 5 максимум години ще те разкости (понеже не знае кво е убо),а онова над 65 след Втората седмица ще те почувства ненужен отсекъде...
Картинката рязко се променя в твоя полза само ако си убеден в Прераждането!
Коментар
-
тук обаче, без примери няма да го приема за достоверно.. Примерът ще е с един от тях.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТърся жежа до към 35 г.
Търсиш нещо за постояно ли? До 25 или над 65 год. пише в хороскопа ти - младото в рамките до 5 максимум години ще те разкости (понеже не знае кво е убо),а онова над 65 след Втората седмица ще те почувства ненужен отсекъде...
Картинката рязко се променя в твоя полза само ако си убеден в Прераждането!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар