Гледай Криситу да не извади някоя паламарка изпод полата, че тогава ще видиш какво става
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМа не бе... не ми е за друго, колонките си стават.
Хмммм. Адмирирам лаконичният ти изказ, но в конкретния случай логиката и акцентът в изказа, определено ти се губЯТ..
Не са само колонките, които... стават!
Хубав и усмихнат ден на човеците!
https://www.youtube.com/watch?v=zWo6Ppxe5UE
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Виж ся, вълчо, аз също винаги съм харесвал Селена и Валшето, но те са отдавна добре разпределени, та тука разни поплювковци дето се връзват на Кристина Димитрова, не може да впечатлят тези сериозни матрони...темата не я приемам на сериозно, освен, ако някоя дама не познава много добре на какво се дължи окосмяването ми по гърба.....тестостерон братче, на 25 съм правил своеобразен рекорд от 9 пъти за от 17ч. предния следобед, до 9ч. на следващата сутрин. Този рекорд съм поставил в бл.51 на българския Содом и Гомор, тоест Студентски град. Винаги, обаче съм имал уважение към жените и винаги съм имал връзки повече от 3 месеца, някой път години. Само веднъж в половин вековния ми живот съм преспал с момиче за една нощ и тя беше с хубаво тяло, но най-голямото емоционално дърво, което дори не можех да си представя, че съществува. Така, че винаги съм търсил в една жена много повече от един мимолетен секс. Всяка жена, дори и най-простата и необразована е цяла вселена, затова презирам всички първосигнални мачовци, които гледат на жените, като на парче месо за задоволяване на животинския ни инстинкт
Иначе, както написах тук някъде, дамите не са разпределени - те си избират. Не само в смисъла на тази тема.
Подкрепям те напълно за отношението към дамите. Както и за момичето - приятелче имаше такава приказка : Гледаш хубаво момиче, изваяно, майка му дала най-хубавият подарък за първия рожден ден .... и аха - да заговори (или емоционално дърво)
Хубава вечер!И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЯааа, помни кучето му ньедно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Доколкото разбирам, си жена - определено все повече ми харесваш.
Но не в селскостопаномашинния домисъл.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДедо, писа ли ти Криситу да ѝ оправиш колонките или още висиш на лични, като прани гащи?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа, пак ще повторя, че мъжете сте крехки и уязвими същества.
Хубаво повтаряш..., през определени интервали от време! /да не би да се подготвяш за свекърва/тъща /...
Някакви примери, може ли да дадеш?
По какви критерии сравняваш двата пола, когато правиш подобни изводи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДоколкото разбирам, си жена - определено все повече ми харесваш.
Но не в селскостопаномашинния смисъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение.......................................
............Обидно е да се ловите шато шарани на бастун.
Но не в селскостопаномашинния смисъл.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Привет,
да ти кажа, че Миро наистина има голяма секция с книги в хола си, освен това е много стабилен и е мъжкар.
Не цепи басма на никои. И е много готин и точен за приятел,
И му кажи да погледне в тези стотици книги,
какво разстояние се оставя преди и след писане на -запетая- -че- -ако-
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСрамувам се от което...
Във всяко стадо ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Не е същото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПодробно разбрахме обаче какво мислят мъжете .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Опитвам се да разбера “какво искат жените”, за да не се отклонявам от “темата”. Подробно разбрахме обаче какво мислят мъжете .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Доколкото разбрах, при Валше квалификациите са контекстно зависими. Едно е с цел да се поразнообрази човека, друго е поради липса на уважение към партньора... Или май е същото?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар