Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ботчо, сега разбрах защо задължително ги къпеш...вземайки ги така директно от плажа, много жули.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ботчо, сега разбрах защо задължително ги къпеш...вземайки ги така директно от плажа, много жули.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеЛюбов, внимание, сигурност, спокойствие и пътешествия. Простичко е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
селенка си прави ташак тука, аз също. Тя и на брат Пит ще намери косури. На еБали не ще, щяло нещо да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
абе, ти сега готова работа ли искаш да развалиш
Last edited by bota156; 04.07.2024, 18:13.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Измамнички са чужденките в Тиндър.На мен все ми пишат някакви от Хонг Конг, които били инвестирали в крипто.Сигурно търсят балъци ,които да "инвестират"в крипто и да им вземат парите. Освен ако не са украинки или рускини, които живеят в България. Аз така си уредих среща с една украинка в Тиндър.
Според мен човек не трябва да си дава вайбър и уотс ъп на такива профили, защото могат да проникнат в телефона му чрез хакерство и да му направят някоя мизерия, т.е. да проникнат в мобилното му банкиране и да му източат парите.
Иначе се очаква да пристигнат още украинки,, поне за лятото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди 1 ден си чатих с приятел от ф.б. на 30 г.
Има медали от състезания по културизъм и е супер.
Каза, че приема жени дори на 50+, не го бърка менопаузата и вагиналната сухота.
Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.
А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди 1 ден си чатих с приятел от ф.б. на 30 г.
Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.
А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.Last edited by Selena2024; 04.07.2024, 18:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеДостигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.
А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Да си прасе с пари - иди дойди - имаме си в парламента бол, ама да си скръндзаво прасе с пари е трагикомичноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
При положение, че гониш петдесеттака, мъдро решение си взел. С наборките всякак ще намериш общ език.
Наздраве!
Коментар
Коментар