IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Това е за масовката. Ако таргета ти е такава, трябва да станеш батка. Не забравяй, че нормалните момичета се жалват, че повечето мъже гледат все такива с джуки, силикони, които да простеят в инстаграм.

Вече не е трудно човек да се прецени с поглед, заради силния акцент на социалните мрежи.
    Аз съм батка и най- голяма грозотия или простотия е джукестата патка или все тая, шматка.
    ето и рима има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Миродес много пъти писа, че има доста познати, които могат да бъдат отлични бащи - и пари ще дават и ще ги гледат и ще ги осигурят, но жените не ги харесват и нищо не може да стане.

За младата българка визията е много важна - да има брада, татуировки, евентуално мускули, да гледа лошо, със златен ланец. И ако се държи малко просто, още по-добре, Да се хили, да дрънка глупости,
      Тя и Арана ти писа, че има много млади жени, които могат и скат да станат съпруги майка, но и при тях не се случват нещата. Защото, както вкусовете на младите българки, така се променят и вкусовете на младите българи. Процесът е двупосочен.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Когато прочета, че модератор трие мнения по причина, че се пишело извън темата, ме налазват дървеници, които въображението ми ражда. Какво като има отклонения, като да не говорим, че подобни отклонения винаги имат някакви допирни точки с темата най-малкото по линията на определения контингент участници във всяка тема. Ясно се вижда, че едни идиоти лаят като бесни в темата за Украйна, други работят в тухларната на темата за имотите, а трети като тук - заничат под полите на жените и търсят да разчетат Розетския камък относно желанията им. И друго - откъде извира това глупаво задължение за придържане към темата, като това е свободен форум за безделни и безхаберни приказки като част от социална мрежа, където хората за разтуха сядат пред компютъра по скъсани гащи и тениски от многогодишно въртене в пералнята и изгълтват по един кашон снаксове. Модераторът може да следи за грубости, обиди, неприличен и профанизиран език, но тук не е нито открит урок в училище, нито някаква работна конференция. Скандинавците сигурно пишат само по темата, но те дървят патлаците два пъти в годината и по цял ден рендосват столчета за ИКЕА. Ние сме южняци и съвсем нормално е да има далеч по-пиперливи приказки и по-фриволни отклонения. Така че не убивайте форума по-този нескопосан начин за модериране, а четете и участвайте активно на свой ред.
        Да, темата е широко скроена и дава възможност за отклонения на подтеми. Вярно, понякога се излиза извън рамките дори на подтемите и уважаемата модература си позволява да оцвети интериора в секси цвят тип "балетна пантофка".
        Така е, не всеки може да е Шамполион и когато обелиска му се наклони бетер кулата в Пиза, нещата излизат от контрол. Това намира отклик в изразните средства и стават ексцесии.
        Целокупната общност на пишещите се разделя на два лагера - обиждащи и обидени. Има и кибици, които наблюдават играта извън тепиха, наслаждават се на гледката и се чудат към коя философска школа принадлежи модито, което е на смяна, т.е - дали ще замахне с голямата баданарка или ще си премести мишката от другата страна на служебния лаптоп и ще продължи да листи по форума.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Това е за масовката. Ако таргета ти е такава, трябва да станеш батка. Не забравяй, че нормалните момичета се жалват, че повечето мъже гледат все такива с джуки, силикони, които да простеят в инстаграм.

Вече не е трудно човек да се прецени с поглед, заради силния акцент на социалните мрежи.
          Аз все пак идвам от Аналоговата ера и много не харесвам този стил.

Всичко много се изкриви и отива към по-лошо. Ако разгледате дрехите на Андрюс онлайн, веднага се набива на очи мъж модел, който повече прилича на жена. И е нагласен като джендър сексуален и джендър сенситивен. ????

Коментар

Миродес много пъти писа, че има доста познати, които могат да бъдат отлични бащи - и пари ще дават и ще ги гледат и ще ги осигурят, но жените не ги харесват и нищо не може да стане.

За младата българка визията е много важна - да има брада, татуировки, евентуално мускули, да гледа лошо, със златен ланец. И ако се държи малко просто, още по-добре, Да се хили, да дрънка глупости,

Коментар

Не знам, но много тънкообидни са станали хората и предполагам от там идват сигнали за нередност, с последваща ги модерация. Което за люде като мен, които сме си отявлени простаци, прикрити с добро възпитание, действа като вдигната ръчна. Айде, вие с дар словото и богатия речник, все ще измислите някоя метафора, или тънък хумор, ама нас 'с праволинейния' изказ, питаш ли ни как си мерим приказките.

П.С. Между другото съм забелязал, че в реалността, жените не приемат добре мъжете, които си "слагат филтър" на езика.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Когато прочета, че модератор трие мнения по причина, че се пишело извън темата, ме налазват дървеници, които въображението ми ражда. Какво като има отклонения, като да не говорим, че подобни отклонения винаги имат някакви допирни точки с темата най-малкото по линията на определения контингент участници във всяка тема. Ясно се вижда, че едни идиоти лаят като бесни в темата за Украйна, други работят в тухларната на темата за имотите, а трети като тук - заничат под полите на жените и търсят да разчетат Розетския камък относно желанията им. И друго - откъде извира това глупаво задължение за придържане към темата, като това е свободен форум за безделни и безхаберни приказки като част от социална мрежа, където хората за разтуха сядат пред компютъра по скъсани гащи и тениски от многогодишно въртене в пералнята и изгълтват по един кашон снаксове. Модераторът може да следи за грубости, обиди, неприличен и профанизиран език, но тук не е нито открит урок в училище, нито някаква работна конференция. Скандинавците сигурно пишат само по темата, но те дървят патлаците два пъти в годината и по цял ден рендосват столчета за ИКЕА. Ние сме южняци и съвсем нормално е да има далеч по-пиперливи приказки и по-фриволни отклонения. Така че не убивайте форума по-този нескопосан начин за модериране, а четете и участвайте активно на свой ред.
                Не знам, но много тънкообидни са станали хората и предполагам от там идват сигнали за нередност, с последваща ги модерация. Което за люде като мен, които сме си отявлени простаци, прикрити с добро възпитание, действа като вдигната ръчна. Айде, вие с дар словото и богатия речник, все ще измислите някоя метафора, или тънък хумор, ама нас 'с праволинейния' изказ, питаш ли ни как си мерим приказките.

П.С. Между другото съм забелязал, че в реалността, жените не приемат добре мъжете, които си "слагат филтър" на езика.
                Last edited by Bad_Bear; 10.09.2023, 10:07.

Коментар

• Няма да уча модераторите как, в кой момент и по какъв начин могат да се намесят в даден спор.
                  До сега са трили мои мнения и съм получавал бан с основанието "обида". В същото време съм преценявал, че и опонентът ме обижда, но неговото мнение не се редактира.
                  Това е причината, за да отсъдя за себе си, че модерирането снощи е извършено коректно.

Все ми е тая кой-какво мисли, нито по какви причини защитава противна на моята позиция.

Съкращавам участието си тук. Времето ще ми е необходимо другаде.

Нямам основанията си да превъзпитавам, нито да оценявам поведението на хората, представени тук.

Здрави и щастливи!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                    Имало справедливи модератори. Благодаря.

Коментар

• Имало справедливи модератори. Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Па, на сичкото отгоре си и надъ ... таковата, дървен. Естествено, че ще се вият опашки.
                        Наздраве!
                        Само като видят дългия ми дървен нос и пощуряват. Надървеният ми нос е вектор на въображението.
                        Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio

Има костюми, на които дюкянът е отзад. Версаче шиеше такива, бяха уникални и печелеха призове. Знаеш, че в света на модата нещата са доста изкелеферчени. Аз затова ходя само по тишъртка и скъсани дънки и съм махнал ципа на дюкяна. Ела да видиш каква опашка се вие от жени само да ме пипнат - пипат и цвилят. Автентичен, натурален и дълбоко естествен дрес код.
                          Па, на сичкото отгоре си и надъ ... таковата, дървен. Естествено, че ще се вият опашки.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Много му сипвате на Евгича. Платил си е държавно - ползва. Голяма работа, че са му отстъпили ред.

Коментар

Да ти кажа, че ми удържат много пари всеки месец и аз съм си платил за лечението в държавни болници.

Има си хас - и да не ти удържаха вноските и да се правиш на костюмар, а всъщност да си длъжник към НОИ, данъчните...

Точно за това си говоримЕ тук: да махнеш пренебрежително с ръка на държавното (задължително , МИНИМАЛНО "осигуряване", а да поставиш акцента върху КАЧЕСТВОТО на частните лечебни заведения.

И защо не отиде по това време - след работа - за процедурата? Или пък - да беше си взел ден-два платен годишен отпуск? Пак ли от съображения - да не ти избяга някой лев?

Досущ както при четенето на дамата с....бира. Поне хубава бира ли избра - нещо от рода на Будвайзер, или пак си минал "метър"? Бадеми, кашу, някакво мезе? Никакво, нали?

Де да беше по-дашна - щеше да плува в бадеми...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

​​​​​Много "подход и чар" забелязваме напоследък в действията на "костюмираните" хора в София.

Ти също не правиш изключение, Евго.

Отиваш в "държавна болница", където ходят обикновено БЕДНИТЕ хорица... Отиваш там костюмиран... Що така, Евго? Парите ти ли не достигат? С костюмите си ли парадираш, защото може да дадеш много пари за дрехи, но не и за лечение в реномирано болнично заведение?

Защо не отидеш след работно време, или - защо не си вземеш ден-два платен или неплатен годишен отпуск, за да не се налага да ползваш привилегиите на бременна жена?

Бил си на работа и това е основанието - ти, "младият" да не изчакаш опашката от по-възрастни и определено - по-бедни от теб хора.

Постъпил си точно като героя на Алеко - Бай Ганьо. Сигурен съм, че тая книжка липсва в твоята Световна класика.

Има какво още да научиш от героя на Алеко.

Да ти кажа, че ми удържат много пари всеки месец и аз съм си платил за лечението в държавни болници.

Коментар

Working...
                                X