Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Не зная къде така ти се "губи енергията в сравнение с по-рано", ама все още си млад и би трябвало да си все по-добър и издръжлив във всичко. Съвсем сериозно го казвам.
Празниците се прекарват добре, когато си с готини хора около теб. При мен нещата се получиха - с приятна компания, в гръцка таверна - с всичко: добра програма, много танци, хубави ястия, пийване и едно впечатляващо нощно къпане.
.......
Иначе, защо съм останал с впечатлението, че си имаш квартиранти? Дори зная, че сам им правиш ремонтите и варосването на стаите и - се, че ставаш "все по-добър"!. Май ставаше въпрос и за това - дали те са мъже, или семейство... , а някой те питаше как изглежда квартирантката и дали няма да се получи нещо между вас, ама ти го успокояване, че тя е много... млада....
Това се е загнездило в съзнанието ми от твои обяснения, но явно съм пропуснал част от последващата информация... Може по някакви причини да си ги изгонил, или да си ги настанил при майка ти..., а ти да си заел квартирата им..., варианти - много, ама не, че любопитствам - просто така, лаф да става!.. Защо пък да не сте си купили (с твоята майка) и трето жилище - бих приел и тоя вариант? Вариантите могат да са безкрайни и в нета всичко, което се каже - поне за мен - е напълно достоверно, нали?

Коментар