If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Снощи бях на елегантна вечеря. По горещите иберийски земи наблюдавам феномена на късното идване освен на мъжкия и на женския акъл. Вечерята бе, за да се връчат поканите за бъдеща сватба. Дай боже всекиму. Гостите ги познавам от точно 15 години. Едната дама се жени на 55 след шестгодишна връзка с …. Второ издание ерген с две направени деца. Когато бе млада и хубава ми разправяше, че нямала майчински инстинкт. Друга дама на масата пак около 55 годишна току що се бе оженила след …11 годишна връзка. Третата, най-злата, беше с деца и 26 годишен брак. И още три кукувици. От добри семейства, но разглезени до безобразие. Всите иберийки. Защо го разказвам. Не е само Евго. Има и от другата страна неориентиран материал. Доста.
Принцът/прицесата се чака до време. После на вторичния пазар се взема каквото е останало и то ако имаш солидна зестра
Почти като на аутлет разпродажба на старите колекции.
Решила съм да накарам по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието пак да чете форума. И най-вече Евго, че да знае какво може да му се случи, ако вземе да прекалява с претенциите.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не ме разбра. Но и така става .
И двете страни добавят стойност.
А на пазара , единят плаща обявената цена . Е, може да се спазари и за дискаунт. Ма това не значи ли, че просто се задоволява с каквото има ? И му дреме дали няма да има дефект. Щото нали , после ще си купи пак евтино на вторичен, например ?
Съвсем се забърках. На Капалъ Чарши го обърнахте брака.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А на пазара , единят плаща обявената цена . Е, може да се спазари и за дискаунт. Ма това не значи ли, че просто се задоволява с каквото има ? И му дреме дали няма да има дефект. Щото нали , после ще си купи пак евтино на вторичен, например ?
Aaaa това вече зависи от индивидуалните критерии на всеки “пазаруващ”.
Когато и двете страни добавят стойност е съвсем друга бира.
Но разговорът тръгна от Страданията на младия Евго, а там си е чист вторичен пазар с нереалистични прогнози за бъдещ растеж .
Ей туй то либерастко джендерасткия модел. САМОЗАТРИВАЩИ се кукувици и кукумицини
Не знам. По-скоро презадоволени неузраели индивиди. Продукт на излишъците, които дадена цивилизация е постигнала в разцвета си и сега някой трябва да изяде. Спомни си римската империя - накрая пак е “джендъризъм” и разгул ако и тогава тази идеология да не е била позната и да е нямало тиндър .
С лопата да ги ринеш. Мисля, че е като долния цитат а Гогол:
”…Мъжете тук, както и навсякъде, бяха два вида: едни тънички, които току се увиваха около дамите; някои от тях бяха такива, че човек мъчно можеше да ги отличи от петербургските, имаха също тъй много чисто, грижливо и с вкус вчесани бакенбарди или просто благовидни, много гладко обръснати лица, също тъй говореха френски и също тъй разсмиваха дамите, както и в Петербург. Другият род мъже бяха пълните или такива като Чичиков, тоест не дотам дебели, ала не и тънки. Те, напротив, гледаха изкриво и отбягваха дамите и току погледваха встрани дали губернаторският слуга не натъкмява някъде зелена маса за вист. Лицата им бяха пълни и обли, някои имаха дори брадавки, а някои бяха и сипаничави; не носеха косата си нито вчесана на перчем, нито на къдрици, нито на „дявол да ме вземе“, както викат французите; косата им беше или ниско остригана, или мазно загладена, а чертите на лицата им бяха позакръглени и здрави: това бяха почтените чиновници в града. Уви! На тоя свят дебелите по-добре от тънките умеят да нагаждат своите работи. Тънките служат повече за особени поръчки или само се числят на такива служби и миткат насам-натам; съществуването им е много леко, въздушно и съвсем несигурно. Пълните пък никога не заемат второстепенни места, а все първи, и щом веднъж седнат някъде, ще заседнат надеждно и здраво, тъй че по-скоро мястото ще затрещи и ще се огъне под тях, но те няма да изхвръкнат. Те не обичат вънкашния блясък; техният фрак не е тъй сръчно скроен, както на тънките, затова пък в ковчежетата им — благодат божия. На тънкия за три години не му остава ни една крепостна душа незаложена в заложната банка; а у дебелия — току-виж изникнали някъде накрай града друга къща, купена на името на жената, после на другия край друга къща, после близо до града — махала, а после и цяло село с всичките му имоти. Най-сетне пълният, след като послужи на бога и царя и спечели всеобщо уважение, напуща службата, прибира се, става руски помешчик, славен руски благородник, гостолюбец и живее, и хубаво живее. А подир него тънките наследници пропиляват, по руски обичай, с вратоломна бързина цялото бащино имане.“
Ха-ха-ха...
А някои не ходят на пазар . Просто взимат желаното и то със сигурност не е принц/принцеса. Никой с мозък , не ще да е обслужващ и/или обгрижващ персонал.
за това са и предпочитани Мъжете и Жените .
Ти колко годишна си напазарува ?
Или те напазаруваха ?
Ха-ха-ха...
А някои не ходят на пазар . Просто взимат желаното и то със сигурност не е принц/принцеса. Никой с мозък , не ще да е обслужващ и/или обгрижващ персонал.
Или те напазаруваха ?
Снощи бях на елегантна вечеря. По горещите иберийски земи наблюдавам феномена на късното идване освен на мъжкия и на женския акъл. Вечерята бе, за да се връчат поканите за бъдеща сватба. Дай боже всекиму. Гостите ги познавам от точно 15 години. Едната дама се жени на 55 след шестгодишна връзка с …. Второ издание ерген с две направени деца. Когато бе млада и хубава ми разправяше, че нямала майчински инстинкт. Друга дама на масата пак около 55 годишна току що се бе оженила след …11 годишна връзка. Третата, най-злата, беше с деца и 26 годишен брак. И още три кукувици. От добри семейства, но разглезени до безобразие. Всите иберийки. Защо го разказвам. Не е само Евго. Има и от другата страна неориентиран материал. Доста.
Принцът/прицесата се чака до време. После на вторичния пазар се взема каквото е останало и то ако имаш солидна зестра
Ха-ха-ха...
Или те напазаруваха ?
Ей туй то либерастко джендерасткия модел. САМОЗАТРИВАЩИ се кукувици и кукумицини
Тя и Арана ти писа, че има много млади жени, които могат и скат да станат съпруги майка, но и при тях не се случват нещата. Защото, както вкусовете на младите българки, така се променят и вкусовете на младите българи. Процесът е двупосочен.
Наздраве!
Миродес много пъти писа, че има доста познати, които могат да бъдат отлични бащи - и пари ще дават и ще ги гледат и ще ги осигурят, но жените не ги харесват и нищо не може да стане.
За младата българка визията е много важна - да има брада, татуировки, евентуално мускули, да гледа лошо, със златен ланец. И ако се държи малко просто, още по-добре, Да се хили, да дрънка глупости,
Правиш ли разлика между Бентли и Москвич ?
Всички гледат с интерес и насмешка "украсения" с араматизаторчета и лепенки от сорта -" звяр в колата", но всеки предпочита комфорта и изчистения лукс на Бентлито
Коментар