Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не си жена тииии, не си . Когато с бърза крачка те изпревари мъж и се зазяпа с максимално изкривен врат към теб значи, че гледката отзад му е харесала и сега проверява педантично както Евго подгъвите на панталоните, дали гледката отпред съответства на гледката отзад.
Класика.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Как видя очите и, и очите и след като е била пред теб?
Иначе гледката изотзадзе ми е възенергийна
Класика.Last edited by Arana; 12.09.2023, 17:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеДнес се разходих по хладинка из улиците...
Загледах се в една дама пред мен...
Минаваше 35,около 170 см висока ( малко по-ниска от предпочитанието ми), леко поналяла се в ханша ( къмто 91-92 см), гърдите малко по-големи ( 95-97 см в бюста...), килцата около 60 ( с 2-3 кила в повече...), косата леко руса ( можеше и по-русичка...), очите зелени ( можеше и малко по-сини....)...
Абеее, направо се влюбих !!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Леле, Евгич, един мъж ако се загледа в една жена, последното нещо, което ще гледа, е дали подгъвът на панталона й е с един номер по-голям или по-крив от носа на този, който седи до нея. Тук играе роля обменът на енергии, а не шивачът в теб. Ако си се бил фокусирал върху това, да й беше свалил панталона в мотрисата и да й го подгънеш едно убаво, докато дойде нейната спирка. Ще обясниш на околните, че не питаеш някакви сексуални намерения, а просто искаш да довършиш нескопосаната работа на шивача. Ей така се става стар ергенин, това е истинската формула - когато гледаш една жена и последна грижа ти е да я онодиш.
Но ви казвам, че не се беше нагласила както трябва. Това са елементарни неща, които би трябвало да знае.
Пинокьо, ти все пак чичо ли си или си момче?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеДнес се разходих по хладинка из улиците...
Минаваше 35,около 170 см висока ( малко по-ниска от предпочитанието ми), леко поналяла се в ханша ( къмто 91-92 см), гърдите малко по-големи ( 95-97 см в бюста...), килцата около 60 ( с 2-3 кила в повече...), косата леко руса ( можеше и по-русичка...), очите зелени ( можеше и малко по-сини....)...
Важни неща са това....
- 6 Харесвания
Коментар
-
Иначе гледката изотзадзе ми е възенергийнаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Днес се разходих по хладинка из улиците...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
-"Както и да е!" (цитирам Евго).
По какво се разбира, че съм безвъзвратно остарял? Мисля напрегнато...
Днес в метрото се загледах в добре заоблени дупета, изящни крака, хубави талии, а за гърдите не ми се споменава. Коси - фантазия и красота - ненагледна...
Нито една лоша кройка не видях! Остарявам!
Минавах от тук... .. Нищо лично!
Всяка дреха на жена само пречи на гледката на МЪЖКИТЕ очи.
Колкото по малко пречки за МЪЖКИТЕ очи толкова по секси - и всяка пикла(по модерному тинейджърка) го знае, не само кифлитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Леле, Евгич, един мъж ако се загледа в една жена, последното нещо, което ще гледа, е дали подгъвът на панталона й е с един номер по-голям или по-крив от носа на този, който седи до нея. Тук играе роля обменът на енергии, а не шивачът в теб. Ако си се бил фокусирал върху това, да й беше свалил панталона в мотрисата и да й го подгънеш едно убаво, докато дойде нейната спирка. Ще обясниш на околните, че не питаеш някакви сексуални намерения, а просто искаш да довършиш нескопосаната работа на шивача. Ей така се става стар ергенин, това е истинската формула - когато гледаш една жена и последна грижа ти е да я онодиш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
да ти кажа, че изобщо не страдам.
Няма кой да ми набива канчето, няма кой да ме дразни и да ме командва. Каквото си реша, това правя.
Днес в метрото се загледах в жената до мен - беше издокарана и приветлива, обаче панталонът й не беше изгладен хубаво, освен това не беше подкъсен и беше един номер по-голям от нейния номер, Както и да е.
Имам един познат от провинцията, от Габрово. Търси половинка 12-15 години и не може да намери. Спортува и изглежда почти като Киро Скалата и е по-млад от него.
Какво ще стане утре и в бъдеще, никой не може да каже. Така че бъдете по-смирени и по-толерантни.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Днес в метрото се загледах в жената до мен - беше издокарана и приветлива, обаче панталонът й не беше изгладен хубаво, освен това не беше подкъсен и беше един номер по-голям от нейния номер, Както и да е.
........
По какво се разбира, че съм безвъзвратно остарял? Мисля напрегнато...
Днес в метрото се загледах в добре заоблени дупета, изящни крака, хубави талии, а за гърдите не ми се споменава. Коси - фантазия и красота - ненагледна...
Нито една лоша кройка не видях! Остарявам!
Минавах от тук... .. Нищо лично!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,
да ти кажа, че изобщо не страдам.
Няма кой да ми набива канчето, няма кой да ме дразни и да ме командва. Каквото си реша, това правя.
Имам един познат от провинцията, от Габрово. Търси половинка 12-15 години и не може да намери. Спортува и изглежда почти като Киро Скалата и е по-млад от него.
Какво ще стане утре и в бъдеще, никой не може да каже. Така че бъдете по-смирени и по-толерантни.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар