Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Добро утро,
това един мъж да се държи cocky е много яко. Дори на по-зрели години (40+) пак трябва да е изтупан с перфектна хигиена, да излъчва сигурност, стабилност, това че има успехи да личи по поведението му, а мъж който има пари стой по-уверено и привлича женките, както казва Петър от "Фермата".
При жените сега са на мода разни кухарки и Джуконди, които изобщо не ми харесват. Стават само за ......, но си знаят цената и не пускат много много.
А това момиче, което съм намерил, не е много ОК, още от сега си прави разни сметки и е хитра селянка. Дори не знае как да се държи.
Поздрави
Коментар
-
То, ако ставаше по някакви общо признати правила, кодекси, школи, вижте във форума на Roosh V например, без да си самия ти, самия себе си, еба си роботизораната скука щеше да настане...
Послепис.
За улеснение давам списък на книгите на Roosh V взет от уикипедията.
И не съм скептичен към "техниките" му, но... виж по-горе.
Bang: The Pickup Bible That Helps You Get More Lays (2007) ISBN 1438214235
A Dead Bat In Paraguay: One Man's Peculiar Journey Through South America (2009) ISBN 1442136367
Bang Colombia: Textbook On How To Sleep With Colombian Women (2010) ISBN 1452877475
Roosh's Brazil Compendium: Pickup Tips, City Guides, And Stories (2010) ISBN 1456517171
Roosh's Argentina Compendium: Pickup Tips, City Guides, And Stories (2011) ISBN 1460972155
Day Bang: How To Casually Pick Up Girls During The Day (2011) ISBN 1463765045
Bang Iceland: How To Sleep With Icelandic Women In Iceland (2011) ISBN 1466206748
Don't Bang Denmark: How To Sleep With Danish Women In Denmark (If You Must) (2011) ISBN 1466480823
30 Bangs: The Shaping Of One Man's Game From Patient Mouse To Rabid Wolf (2012)
Bang Poland: How To Make Love With Polish Girls In Poland (2012) ISBN 1477457054
Don't Bang Latvia: How To Sleep With Latvian Women In Latvia Without Getting Scammed (2012) ISBN 1477481540
Bang Estonia: How To Sleep With Estonian Women In Estonia (2012) ISBN 1477648852
Bang Lithuania: How To Sleep With Lithuanian Women In Lithuania (2012) ISBN 1478331461
Bang Ukraine: How to Have Sex With Ukrainian Girls In Ukraine (2012) ISBN 1481088599Last edited by Иван Петкандраганов; 22.12.2020, 02:57.
Коментар
-
Е, да, то това работи в началото за да създадеш привличане и "флуиди"
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам един познат, голям финансист, който е cocky (готин, наперен, с харизма, пари си има), но въпреки това неговата го смени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, и между другото, по-младите жени очакват от мъжете на 40+ да наблягат по-малко на... как да го нарека, cocky поведението. Това да се правиш на петле работи при по-младите мъже, но при нас започва да изглежда малко детинско
Но млъквам сега, защото без да те познавам няма как да дам полезен съвет в тази сфера
Според мен на мен това ми е грешката.....че на младини (20+) трябваше да се хваля и да съм cocky.
Уперено, нахално, дръзко.
Имам един познат, голям финансист, който е cocky (готин, наперен, с харизма, пари си има), но въпреки това неговата го смени.Last edited by Evgo; 21.12.2020, 20:29.
- 1 like
Коментар
-
Да, и между другото, по-младите жени очакват от мъжете на 40+ да наблягат по-малко на... как да го нарека, cocky поведението. Това да се правиш на петле работи при по-младите мъже, но при нас започва да изглежда малко детинско
Но млъквам сега, защото без да те познавам няма как да дам полезен съвет в тази сфера
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМерси,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСлед толкова много съвети, да ти давам и аз (отново) може би не върви
Но все пак. Пробвай да експериметираш малко с поведението си към жените
Жените искат силно да ги желаеш, но ако разберат, че е така и им ставаш безинтересен. Това важи особено по време на флирта. Така че трябва да навигираш между тези две неща - хем ги желаеш, хем се държиш леко игриво и предизвикателно
И има някои неща, които убиват интригата. Като да настояваш прекалено много, ама и ако си прекалено пасивен също. Ако много се оправдаваш и извиняваш, ама пък ако си надут и арогантен също не върви... Абе сложна работа. Ама ако му хванеш цаката и става доста по-лесно
Що се отнася до меркантилните - тях трябва да ги режеш на секундата
- 1 like
Коментар
-
След толкова много съвети, да ти давам и аз (отново) може би не върви
Но все пак. Пробвай да експериметираш малко с поведението си към жените
Жените искат силно да ги желаеш, но ако разберат, че е така и им ставаш безинтересен. Това важи особено по време на флирта. Така че трябва да навигираш между тези две неща - хем ги желаеш, хем се държиш леко игриво и предизвикателно
И има някои неща, които убиват интригата. Като да настояваш прекалено много, ама и ако си прекалено пасивен също. Ако много се оправдаваш и извиняваш, ама пък ако си надут и арогантен също не върви... Абе сложна работа. Ама ако му хванеш цаката и става доста по-лесно
Що се отнася до меркантилните - тях трябва да ги режеш на секундата
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИма много, но в диапазона ми са малко свободните. Или се правят на недостъпни или са хитри и меркантилни.
Понякога хората стават гаджета по една случайност,Last edited by Money; 21.12.2020, 17:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има много, но в диапазона ми са малко свободните. Или се правят на недостъпни или са хитри и меркантилни.
Понякога хората стават гаджета по една случайност,
Не понякога - а винаги случайно стават гаджета!
Закономерности в тая посока не съществуват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе следя много темата, но...
Най-добре ти намери претекст да отидеш в нейния град и ѝ предложи между другото да се видите (макар, че сега в пандемията не е съвсем очевидно къде). Ако е жена, която си заслужава и си знае цената, тя няма да се дигне да идва в друг град да се запознавате
А и нещо не разбирам... в София жени има много
Понякога хората стават гаджета по една случайност,
Коментар
-
Не следя много темата, но...
Най-добре ти намери претекст да отидеш в нейния град и ѝ предложи между другото да се видите (макар, че сега в пандемията не е съвсем очевидно къде). Ако е жена, която си заслужава и си знае цената, тя няма да се дигне да идва в друг град да се запознавате
А и нещо не разбирам... в София жени има много
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет Ага,
имам едно правило да не се занимавам със семейни жени (знам, че може да е хубаво), но не е коректно спрямо мъжа й и се създават сложни отношения.
А и семейните жени са много праволинейни, особено ако са със старото възпитание.
По принцип, търся жена за семейство. И съм решил да звънна на адвокатката след празниците да й честитя, от дума на дума да я поразпитам и може да й предложа да дойде в София да се запознаем.
Видях я в гугъл, младичка е, подобна на красивите девойки при ЧСИ, за които Груьо говори.
Поздрави
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Бързай с ходенето и срещата, щото положението с пандемията вместо да става по-зле, става безнадеждно.
По здрави и успех
Аз давам втори шанс на това момиче, което не е много ОК.
И може да ми се случи нещо като от романтичните коледни филми.
Не знам дали сте обръщали внимание, има много мъже на 40г (лица от екрана), които не са семейни и нямат репродукция. А иначе са културни и готини (водещи на предавания, актьори). Просто не могат да намерят и чакат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Бързай с ходенето и срещата, щото положението с пандемията вместо да става по-зле, става безнадеждно.
По здрави и успех
Защо да бърза? Той до сега я е "работил" няколко пъти (дОма) и вече не го кефи, дори министър на правосъдието да беше...
След пандемията ще отръска крушите... , ако ще и на 2 х 40 да стане - винаги ще бъде готин пич, а не чичак!
.................
Наскоро, едно гадже, което не съм виждал, поне от 5 години - ми изпрати свои снимки. Наистина изглеждаше като с 20 години по-млада...
Вероятно е правила нещо с лицето си...
Казах й на колко изглежда и тя очевидно се зарадва... Върна ми комплимента, като каза, че съм... остарял. Харесват ми дамите, които са директни и не се лигавят излишно!
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
предвид това, че пандемията не отминава и след това ще има рецесия в България, имам усещането, че готините мадами ще падат като узрели круши,
Преди малко говорих по бизнес с хубава адвокатка от провинцията,
Поздрави
По здрави и успехНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
Коментар