Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение

Да, коефициентите ви са зле. Обаче на другите, дето ги споменах - не са. 40+ е медианната в цяла Европа, май само турчолята (айде пишман и те в групата) са по-млади, айде да ми теореизираш сега как тъй техните са добре - само вий сте зле?
Айде сега да видим що аджеба детеправните емигрират от Рай Б-стан? Или да запитам по-скоро защо да стоят (и аз изкарах 2 хлапета оттам, вече пълнолетни). Те на туй ми отговори - по каква точно причина човек здрав прав ще иска да седи на кофтито, като може да има целия свят пред себе си. Или да припомня за изходните визи в НРБ? И като вземе та излезе в чужбина - и вие после го наречете предател, мислиш ли че ще иска да се върне? При кого, при тия болни хора ли? Нещо друго да ти споделя - емигрантските пари са до време, 1 поколение. Защото няма да има към кого да се изпращат скоро. Тогава къде ще ходите и какво ще правите, като ни пенсиите ви стигат за нещо, ни здравните системи, какво говоря, че тя средната заплата в страната е на нивото на социала в Германия. Процеса почна 2007, засили се 2014 (с отпадане на последните пречки за работа в чужбина) - затова именно грамотните и кадърните се махнаха още 2007, после и по-далновидните си събраха багажа 2014. Брой първата вълна +20 години да сменят поколението - ето ти трус 2027, втората - 2034, след това и потоп на Територията. И да църкате "предатели", все тая - ще потънете в забвение, дори смятам ще се случи много по-рано под кафявата вълна хъхреци - ония с яката демография, детеправните.
Буров ти не знаеш какво е казал. Дори не си проумял, че четеш Памукчиев, едно комунистическо мекере. По негово време (на Буров) не можем да съдим как е било, аз за днешно време смятам че българите (не само българките) сме мързеливи говеда и сме склонни да си клатим краката и на малкото, това най-много ме дразни всъщност - когато можем да постигнем повече. Ей затова и не се кефя на българката, защото като е в уредената държава тук - не си дава зор да се развива и почва едно мрънкане само, инак като човек живял до 40 в Б-стан, ми е най-близка като манталитет и навици.
Коментар