Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не търся жени извън репродуктивна възраст, т.е. над 41 г.
Иначе работя с жени и знам как мислят и как действат. Миродес също е писал по този въпрос - за пичите мохабети и лицемерието.
Груба грешка е тая - категорично да заявиш: "Зная точно как мислят жените"
Такава фраза не би произнесъл дори водещ в своята област психолог.
Колко е елементарно няколко колеги (колежки) да създадат ореол около единствения мъж в един офис! Колко сме лесни за манипулация...
В същото време те са доволни от себе си, че са манипулирали толкова леко (и днес) поредния мъж... Нещо повече - този мъж уверено крачи към своята петдесет годишнина..., към завидния половин век от своя живот...
Може да се обобщи единствено фактът, че за всяка жена е важно да бъде уверена в предвидимостта на мъжеТЕ. Нещо от рода на: "Тоя си го въртя на малкия пръст!"
С извинение към дамския състав, представен тук! Толкова сме предвидими понякога..., когато ни "паднат капаците", че няма накъде...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не търся жени извън репродуктивна възраст, т.е. над 41 г.
Иначе работя с жени и знам как мислят и как действат. Миродес също е писал по този въпрос - за пичите мохабети и лицемерието.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Интересна работа
Звучиш като човек на който му е втръснало от "каки".
Коментар
-
Сравнението не е много уместно, Кавръков има половинка, но тя е 40+, от групата, които вече пускат лесно.
А аз не търся такива.
Постоянно се радвате на някакви заяждания и подигравки,
Мико не го чета.
Звучиш като човек на който му е втръснало от "каки".
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, изглежда аристокрацията е слязла от ролсовете и е започнала да се навърта около Централна гара. Прилича ми на епизод от епичната битка на Кавръка с тия, дето имат влогове над 100 лева.
А аз не търся такива.
Постоянно се радвате на някакви заяждания и подигравки,
Мико не го чета.
- 1 like
Коментар
-
......
На 40+ един мъж не е в силна позиция, особено в България, където има демографски проблем и бягат към чужбина.
.........
Евго, споко!
Вече излизаш от критичната възраст на 40+ годишните мъже! Нещо повече: направо си напуснал тая каша, която сърбат 40+. годишните.. Не са за завиждане.
Докато 40+ годишните мъже стигнат до твоите .(спокойни) 50- (50 минус) години - доста горещи вълни има да ги обливат...
От 50- всички мъже са вече в силна позиция. Бъди сигурен! В следващите седмици и може би - месеци ще се избавиш от "синдрома" на демографските проблеми, които тормозят тази крехка възраст на групата на 40+ годишните мъже.
Осъзнай, че вече си на 50- и това ще те мобилизира и мотивира дори да почнеш да правиш график на желаещите дами, които предстои да почнат да ти досаждат по улиците... Те се пазят в чужбина за теб и скоро ще почнат да прииждат. Чакат знак от теб.
Споко, накарай ги да пълзят пред теб .. Не ги вписвай веднага в списъка си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вече се разбрахме да пием по бира към края на седмицата.
Един мъж на 25 г и на 30 г е в силна позиция и може да си живее весело и спокойно като ерген.
На 40+ един мъж не е в силна позиция, особено в България, където има демографски проблем и бягат към чужбина.
Знам за един пич, който преди години е намерил жена си на Централна гара - обикновено момиче от провинцията, обаче са се разбрали и се харесват и деца имат вече. Той е от аристократично и богато семейство.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Сега като отидете на по биричка, да не вземеш да ги мислиш тея работи? Без значение от възрастта, мъжът е в позицията, в която сам се постави.
А това за твоя познат, като алтернатива ли го споменаваш?
Коментар
-
Вече се разбрахме да пием по бира към края на седмицата.
Един мъж на 25 г и на 30 г е в силна позиция и може да си живее весело и спокойно като ерген.
Знам за един пич, който преди години е намерил жена си на Централна гара - обикновено момиче от провинцията, обаче са се разбрали и се харесват и деца имат вече. Той е от аристократично и богато семейство.
Сега като отидете на по биричка, да не вземеш да ги мислиш тея работи? Без значение от възрастта, мъжът е в позицията, в която сам се постави.
А това за твоя познат, като алтернатива ли го споменаваш?
- 5 Харесвания
Коментар
-
По-скоро се надявах да я е отсвирил качествено. А поръчка на костюм по повод сватба с друга, си е качествено отсвирване отвсякъде.
На приятелски сватби, ми е правило впечатление как свободните жени, ги стяга около врата. Докато мъжете сме доста айляк. А може и да е така, щото гледам от собствената ми камбанария
Коментар
-
Стрелките на часовника са добра метафора за състоянието на простатата. Може би 12 без 5 или 12 и 5 е по-добре от 15:00 часа. Ако е точно 12:00 часа, съвсем ще скъса жиците, а и сирените може да завият за надвиснала опасност над по-нежния свят. Но, както казват учените - времето е относително понятие. Ако си направил челна стойка, за да си отпушиш синусите, и 18:30 става, ако пренебрегнем подмолната роля на гравитацията.
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Стрелките на часовника са добра метафора за състоянието на простатата. Може би 12 без 5 или 12 и 5 е по-добре от 15:00 часа. Ако е точно 12:00 часа, съвсем ще скъса жиците, а и сирените може да завият за надвиснала опасност над по-нежния свят. Но, както казват учените - времето е относително понятие. Ако си направил челна стойка, за да си отпушиш синусите, и 18:30 става, ако пренебрегнем подмолната роля на гравитацията.
Наздраве!
Всъщност, чест й прави на дамата, че е толкова директна (откровена), защото върху либидото очевидно влияе и такъв фактор, какъвто е този, че тя "редовно му прави профилактика".
Няма нищо лошо в това - да се подчертават подобни прийоми, дори да не се влиза в подробности. Метафоричното изразяване на подобни преживявания описва реално нещата, за които "не се говори", но, които са съществени за психичното здраве на двойката (говорим за двойката мъж-жена, разбира се!) И, в никакъв случай НЕ става дума за народните "умотворения" по темата, колко "бавно увирал дебелият петел", което пък няма връзка с факта, че неговата "дебелина" изобщо не го е спирала да "работи" повече от 20-30 кокошки, в двора, но това е различна тема, в която не търся метафора.
И още нещо, което е много важно в конкретния случай: те, ДВАМАТА (мъж и жена) заедно решават подобни проблеми, при пълното доверие между тях, а самата Тя не се притеснява дори само с няколко думи да изрази ролята си в подобни ситуации, в които по-скоро хората се отчуждават и затварят в себе си, при което (без доверието) най-вероятно правилното решение е те да се разделят (за съжаление, разбира се)....
Такива неща...Last edited by mikomikov; 30.08.2023, 07:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ааа, часовникът му все още сочи 15:00. Рано му е за 18:30. Пък и аз редовно му провеждам профилактика
Наздраве, Евго!
Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар