Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
По центъра - не!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми к'ви .... последния път като бяхме в БГ ходихме на 3-4 постановки , после "аууу откога не сме се виждали ... " и се надрънкаме като казаци, ма аз неподготвен и сутринта ходя да търся шкембе за изтрезняване и ни един път не уцелих. Затова сега да се подготва и търся некъде по центъра читаво шкембе , ма ако може и да отваря по-раничко
Имах един познат - обедно време все запрашваше някъде към драгалевци или симеоново, не помня - само дрънкаше, че там правели най-хубавото шкембе (с кис. мляко ли - не помня, щото аз такова по принцип не ям), ама оня се беше здраво филмирал?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми к'ви .... последния път като бяхме в БГ ходихме на 3-4 постановки , после "аууу откога не сме се виждали ... " и се надрънкаме като казаци, ма аз неподготвен и сутринта ходя да търся шкембе за изтрезняване и ни един път не уцелих. Затова сега да се подготва и търся некъде по центъра читаво шкембе , ма ако може и да отваря по-раничкоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз и ботчо,
ма той не ги разбира много
На шаран ич ма нема - сал на платеното на богров съм хващал на фидер.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Че ти какво мислиш, че искат?
пп
(всъщност заигравката с думите е*е тръгна от правописната грешка на Буратино)
ппп
Какви са тия шкембе-чореби сега?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеМного изпростяхте ееей. 5 страници само гири и е*бане. Темата е за исканията на жените бе.
Жена ми иска следвашия път когато сме с София да отидем на култура и в тази връзка, ако може да шернете места където правят добра шкембе чорбаLast edited by Bailor; 06.05.2024, 20:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
на "пърленките" е убава. Па и жена му е загоряла за българска ку...хня. Скарата ми беше странна - некви нетрадиционни подправки и леко сухи пържолите. Ма патладжаните бяха трепач - аз това търся из кръчмите
препоръчвам лагерапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеНяма ли поне един рибар, в тази тема?
ма той не ги разбира многопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от гирите мисля, че по-малко се интересуватВсички се изживяват като легенди....
Пусто его, ей - не една глава е затрило!
Още в библията е речено: Всичко е суета и гонене на вятър!
Коментар
-
пп
Какви са тия шкембе-чореби сега?!?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
пп
Какви са тия шкембе-чореби сега?!?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеМного изпростяхте ееей. 5 страници само гири и е*бане. Темата е за исканията на жените бе. Жена ми иска следвашия път когато сме с София да отидем на култура и в тази връзка, ако може да шернете места където правят добра шкембе чорба
пп
(всъщност заигравката с думите е*е тръгна от правописната грешка на Буратино)
ппп
Какви са тия шкембе-чореби сега?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мирко, абе да не си се спънал в залата и да си се претрепал и да казваш, че от щангите си се контузил?препоръка е
Коментар
Коментар