Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Евго, за много неща - "така ти се струва", уви! Всичко при теб е от вида "така ми се струва". На минус 50- години човек (като теб - на 47) - да няма що-годе изградени навици за отношенията с другия пол - и поради това да гадае като ученик от началните класове?
Ако, както пишеш - моделът за теб е "баща - играч, сексуално активен и треска мадамите наред" - то:
1. Сексуално активен е и твоят баща, създал двама синове, за което е бил "сексуално активен" много повече от два пъти..., ама това някак е убягнало от едното татково синче (Евго).
2. Определението "играч" няма да коментирам, защото в него влагаш разни твои (неизживявани от теб) фантазии, които самият ти не би могъл да дефинираш..
3. "Треска мадамите наред" - е другата твоя фантазия, която най-вероятно съвпада с твоето определение за "играч"...
Е, кой "играч треска мадамите наред", ве Евгич?
КОЙ ги "треска" по-добре "наред"?
Замислял ли си се над подобен въпрос?
Онзи ли "треска жените по-добре", който постоянно се оплаква, че "днешните жени не стават", че "ще му изневеряват, ако остават сами в къщи", че "не притежават качествата на мама", "че не искат да раждат"... и още в тоя стил до безкрай...
Значи, твоята абстракция "желая да трескам жените наред" - при теб - ОЧЕВИДНО Е - на твоята (преклонна възраст!) - няма как да проработи! Няма да проработи поради причини и опасения, които САМ си твориш и те са толкова сполучлви (жените не стават - ЗА МЕН, не раждат ЗА МЕН, ЩЕ МИ ИЗНЕВЕРЯВАТ...)
И какво ти остава? Щом женитене стават за теб? Ясно е.
Иначе - спор няма, че баща ти е бил сексуално активен повече от теб. Разбира се, че не е "трескал мадамите наред" пред очите ти - което е нормалното поведение на мъж в семейството. Вероятно това е валидно и за много от жените, които пък са били по-активни при търсенето на връзка за създаване на семейство. Такава връзка не се създава само по пътя на фантазиите и прочетеното в книгите..., а това е различна тема и, въпреки усета на жените - те много често попадат на застаряващи индивии, желаещи да "трескат наред", които пък се оплакват, че - въпреки че са родени на тоя свят, то бащите им не са споделяли практическия си опит в половата сфера...
Точно това му е доброто да това "предаване на щафетата" между поколенията; че Евго не може да види как майка му и баща му правят секс!
И брат му не е виждал акта между родителите си, но вече има деца! Очевидно братът дори не помисля да се "оправдава". Не му е необходимо.

Коментар