IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Според мен, от време на време мадамата се пердаши и с други пичове.

То това си личи,

А елмаз и гепиме са доста зле, от там трудно става нещо, стари сайтове, които са компроментирани и изчерпани.
    сега е добре да споделиш някои от признаците, за които да си отваряме очите.
    беше ли обула гащите на обратно ли?
    препоръка е

Коментар

Вече го направи преди няколко седмици,
      Не си ли доволен !?
      Ето- намери се и за това една сгодна женица и то без матрялни очаквания -
      И сега какво липсва !?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Нека си седи дома да я рантутят родителите и няма да се охарчваш я и накрая да те зареже
        Nat.Power, не се бъркай сега, където Господ си знае работата :

Коментар

То това си личи,

А елмаз и гепиме са доста зле, от там трудно става нещо, стари сайтове, които са компроментирани и изчерпани.
          На оная работа брояч няма. Никога не можеш да си сигурен, така че ги зарежи тия неволи
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
            Баце, леко с тая ревност бе. Ще я държиш на село, за да не си кани пичове? Ма те пичовете и до там могат да стигнат. Пък фейсбуко/елмаз/гепиме или където там си я намерил, е все още достъпен

п.п. каква дългогодишна любов, като се тепърва се залюбвате на по 40? Ще станете като една, да не и споменавам името - на дърти години да осиновява. Това дете средностатистически може и абитуриент да не го дочакате.

То това си личи,

Коментар

Не съм я поканил у нас, защото може да си кани пичове докато съм на работа, а тя не е.
              Баце, леко с тая ревност бе. Ще я държиш на село, за да не си кани пичове? Ма те пичовете и до там могат да стигнат. Пък фейсбуко/елмаз/гепиме или където там си я намерил, е все още достъпен

п.п. каква дългогодишна любов, като се тепърва се залюбвате на по 40? Ще станете като една, да не и споменавам името - на дърти години да осиновява. Това дете средностатистически може и абитуриент да не го дочакате.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Джентълменството ти куца.
                Защо така мислиш?

Коментар

Джентълменството ти куца.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Зная, че не съм прав. Зная и, че нямаш /финансови/ проблеми да "гледаш" жена, майка и домакиня!

Проблемът е, ако тя не може да бъде майка /напр. по здравословни причини/ - те, в тоя момент ЩО се случва?

Брак нямате, нали? Чао ли Ѝ казваш?

..............................

Иначе - не се мОри да ми доказваш, че не съм прав. Нямам претенции в тая посока.

При дългогодишна връзка и голяма любов, ако не стане бебето, съм ЗА да се осинови дете и да му се даде шанс.

Коментар

..........................................

Относно коментара на Безименния, изобщо не е прав.

Не съм я поканил у нас, защото може да си кани пичове докато съм на работа, а тя не е. Иначе нямам финансови проблеми и мога да гледам жена майка и домакиня,

Зная, че не съм прав. Зная и, че нямаш /финансови/ проблеми да "гледаш" жена, майка и домакиня!

Проблемът е, ако тя не може да бъде майка /напр. по здравословни причини/ - те, в тоя момент ЩО се случва?

Брак нямате, нали? Чао ли Ѝ казваш?

..............................

Иначе - не се мОри да ми доказваш, че не съм прав. Нямам претенции в тая посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Стара чанта - мачкан лак!

ПС: Може и да е кьорпе което се е маскирало като дърто."Первое впечатление бивает ошибочное...."
                        Те малките (под 18, 18,19 и 20+) пишат по друг начин. Тази е тип гадна стара мома с нереални очаквания, но все пак с успешна кариера в България.

И търси Младия Алберто Томба или Джордж Клуни.

Относно коментара на Безименния, изобщо не е прав.

Не съм я поканил у нас, защото може да си кани пичове докато съм на работа, а тя не е. Иначе нямам финансови проблеми и мога да гледам жена майка и домакиня,

Коментар

На 41г (извън срока на годност)
                          Стара чанта - мачкан лак!

ПС: Може и да е кьорпе което се е маскирало като дърто."Первое впечатление бивает ошибочное...."
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сигурно няма и да му пусне.
                            Още не сте разбрали, че Евго е човек с принципи. Някои от тях:

1. Всяка жена "пуска", но не е морално тя да ти пуска, а в същото време - да няма работа... Какво ще прави по цял ден в къщи? Само ще "пуска", ли? Никакъв доход в края на месеца? Мерси от такова "пускане", когато жената, която ти "пуска" - не си... плаща за това, че си я ощастливил!

2. Да прибереш жена в условията на корона в къщи - е нож с две остриета: хем може да донесе вирус, хем да се наложи да си ходи - знаеш ли я, дали изобщо може и желае да осигури репродукцията! Или е дошла за имущество? Опссс - пак материалното излезе напред!

3. Една жена може "да пуска" в различна обстановка: в парка - пред всички - няма да стане!..., в хотел - струва ли си да се охарчиш и за хотел? Все пари и пари! Счетоводителят - независимо от пола си - интерпретира истината чрез паричните знаци...

.........................

Защо, след всеки от тия "принципи" се достига до един и същ извод? Евго е вече зрял човек и не се занимава с фантазии за чувства и любов... Така де, аз - дори да не съм счети - давам евалла на Евго за това, че споделя гледната си точка тук!

Иначе - завистниците са много, но всички СМЕ се опарили! И не признавате, нали!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сигурно няма и да му пусне.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Нека си седи дома да я рантутят родителите и няма да се охарчваш я и накрая да те зареже
                                Те не я гледат добре и тя си ме е харесала,

Коментар

Working...
                                X