Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Как възпитаваш момичета? Щото и аз съм с два броя? Много ми е интересно, а няма отговор? Ти какво разбираш от женската природа, което да е повече от това, дето го знае майка им - много тегав въпрос, а аз самият съм без думи. Затова исках момчета, но на големите любовници (и военните), Господ давал момичета, щото след тях се чупел калъпът. Други го обясняват с мързеливи сперматозиди май беше, ма те нищо не разбират
Иначе проучих въпроса как се правят момчета и как момичета.Ако се прави секс в деня на овулацията е по-голяма вероятността да се роди момче,защото мъжките сперматозоиди са по-активни.Но ако се прави и преди това е вероятно да се роди момиче,защото сперматозоидите с гени за момиче са по-бавни,но по-издръжливи и издържат денонощие или две в киселата среда на влагалището.Ако се прави секс в дните преди овулацията и в деня на овулацията пак вероятността за момиче е по-висока,защото първите сперматозоиди вече са се придвижили към матката.Аз естествено правех секс всеки ден,така че нищо чудно,че имам момичета.Така,че ако мъж прави почти всеки ден секс е много по-вероятно да има момиче.
Та приказките за големите любовници и момичета си имат своите основания.Въпреки че имам колега голям сваляч,който има само момчета.Ама той постоянно тъче на няколко стана,така че сигурно се е отчитал по-рядко пред жена си.
Last edited by mirodes; 20.05.2020, 12:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Да бе да , имам 1 познат и той като тебе прави опити и има 4 дъщери завалията жив да го олачеш, гледа 5 жени
След 5-6 години пак момиче та му станаха 5 + жената . Поне има пари и няма проблем да ги издържа финансово. За другото не знам ...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеМи ние дека имаме и момче и момиче
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеМи ние дека имаме и момче и момиче
Наздраве, Пеше!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Трябва да си горд със себе си. Както казва единият от най-добрите ми приятели, лесно е каквото вкараш - такова да изкараш. За да има разлика - трябва да си специалист и да разбираш от изкуство, защото момиченцата трябва да се рисуват като икони - с четка
Наздраве, хаджи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕее Бай Стамене..Такъв познавач на жените си, а се плашиш от тях.. Не си прав- по едно дете на 3те и Господ ще направи каквото трябва..Нали знаеш какво каква народа ни..- С едно . без едно..Замисли се..
Коментар
-
Как възпитаваш момичета? Щото и аз съм с два броя? Много ми е интересно, а няма отговор? Ти какво разбираш от женската природа, което да е повече от това, дето го знае майка им - много тегав въпрос, а аз самият съм без думи. Затова исках момчета, но на големите любовници (и военните), Господ давал момичета, щото след тях се чупел калъпът. Други го обясняват с мързеливи сперматозиди май беше, ма те нищо не разбират
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Понякога дава момичета и на много точни и прецизни мъже.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лошото е,че децата са ми момичета.Като ги възпитавам ,каквото и да им казвам,все ще надделее женската им природа.Аз ще искам за зетьове някои скромни момчета,домошари,ама дали ще е така,е много съмнително.
П.П. Независимо дали възпитаваш момче или момиче, трябва да си наясно, че това същество след време ще стане човек със собствено светоусещане, а не твой или на съпругата/съпруга ти клонинг. Постарай се да я/го направиш самостоятелен, решителен и с що годе нормални морални устои, всичко друго е въпрос на късмет.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче,Бай Стамене, продължавайте до момче, а така направих и успях на третият опит.. Шегувам се ..Каквито и да са им се радваш до 22-23 години и после си имат свой живот и имат все по- малко време за теб, ако са щастливи..
- 1 like
Коментар
Коментар