Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеБай стамен още от обяд се е подхванал с алкохола и опиатите. Не знам какво взима ама явно е някакъв нов материал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
И ще слеем 2 пламъка в едно и ще изгорим в общия огън и вятъра ще разнесе пепелта ни по всички краища на света и като Феникс от пепелта отново ще разцъфтят розите на любовта и ние отново преродени на грешната земя ще се търсим и няма да се боим от това, което ще видим. Ще бъде трудно и ще е дълго, но ще се търсим. Ще те търся, защото знам, че ще те намеря и ще ме търсиш и ще си страдала и ти, но ще се намерим отново и заедно ще бъдем едно във Вечността на времената.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И ще слеем 2 пламъка в едно и ще изгорим в общия огън и вятъра ще разнесе пепелта ни по всички краища на света и като Феникс от пепелта отново ще разцъфтят розите на любовта и ние отново преродени на грешната земя ще се търсим и няма да се боим от това, което ще видим. Ще бъде трудно и ще е дълго, но ще се търсим. Ще те търся, защото знам, че ще те намеря и ще ме търсиш и ще си страдала и ти, но ще се намерим отново и заедно ще бъдем едно във Вечността на времената.
https://www.youtube.com/watch?v=sd-O5GAF9xE
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
ОВЕЕЕН
Ужас...
Е, поне с вас овните е забавно и не е скучно
И как ще съвместим Скорпион с Овен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Крисито е готова и с трите дупки за бай стамен. Другите включително и мен ни остави на заден план. Развратница е кристинка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеДокарай с трактора на банкета и кака ти Кристина.
- 1 like
Коментар
-
Аз пия тук, ти пиеш там, я да се съберем да си направим един здрав банкет с 1 яка софра
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Един така имаше 2 момичета и вика айде още един път да пробвам - близнаци момичета. Колегата му с 2 момчета и викат да се разменят да си направят каквото искат.
След 5-6 години пак момиче та му станаха 5 + жената . Поне има пари и няма проблем да ги издържа финансово. За другото не знам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А ще им бъде ли позволено да изневеряват без да влагат чувства?
П.П. Независимо дали възпитаваш момче или момиче, трябва да си наясно, че това същество след време ще стане човек със собствено светоусещане, а не твой или на съпругата/съпруга ти клонинг. Постарай се да я/го направиш самостоятелен, решителен и с що годе нормални морални устои, всичко друго е въпрос на късмет.
- 1 like
Коментар
Коментар