Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Кат му чекна правописа и ... уйде коня у ряката ... и той си го знаеНаздраве!
Ама кака е по язденото да каже.Last edited by Todor Sabev; 19.09.2020, 20:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНека да тренира откопчаване на жартиер
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти пък ... Не го карай да си губи времето за попълване на липсите в правописа. Нека да тренира откопчаване на жартиер
Наздраве!.
Коментар
-
Кат му чекна правописа и ... уйде коня у ряката ... и той си го знаеНаздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пита, щото иска да е информиран. Май не се очертава като рисков играч.
Наздраве!
Останахме само безрискови...нали знаем, че се грижиш за приятелките си - няма начин да не си на пусия... (засада, ако някой не знае ловджийската терминология)...
Last edited by безимeн; 19.09.2020, 20:19.
Коментар
-
Пита, щото иска да е информиран. Май не се очертава като рисков играч.
Наздраве!Наздраве!
Коментар
-
Гледам в нето хубаво време ще хвана. В тога, пък под тогата .... много взе да питаш.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБиблиотекарките и полицайките също са класика.
От друга страна и тогата звучи като интересна опция.Last edited by Todor Sabev; 19.09.2020, 20:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Няма пълно щастие. Но в общи линии съм щастлива, когато децата и мъжът ми са добре, здрави и щастливи. Самата аз имам доста и всевъзможни проблеми и като цяло съм голям карък
Едно гадже от студентските години има такава майка! 30 години по-късно - майка й не се е променила! Няма страшно! Това е част от Живота!Грижи се за семейството - ти усещаш нещата и можеш по принцип - всичко!
Здраве и успехи!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Определено правистките и медицинските сестри има с кво да се похвалят. А учителките са си класика просто трябва да се върнем някъде в тинейджерството.
От друга страна и тогата звучи като интересна опция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Това е интересно: колко пъти, в интимна обстановка дамата ти е правила проверка на правописа, след което те е изпращала в къщи, недоволен и не те е "огрявало"?
Да не би да имаш фобия, останала от някоя учителка?
Ако с учителките не ти върви - обръщай повече внимание на медицинските сестри - с белите мантички, с инжекция в ръка..
Наздраве.Last edited by Todor Sabev; 19.09.2020, 19:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Няма пълно щастие. Но в общи линии съм щастлива, когато децата и мъжът ми са добре, здрави и щастливи. Самата аз имам доста и всевъзможни проблеми и като цяло съм голям карък
С най- добри и искрени чувстваLast edited by Асо Пика; 19.09.2020, 19:57.
Коментар
-
Да ти каже честно пиинал съм неколко бири и за тва съм ,, щастлив,, ама май требваше да се подвизавам у другата тема. и това не съм го правил отдавна.
А наздраве.
Тук ,, девойките ,, се нуждаят от внимание и аз поне съм у ,,кондиция,, баш сега се отзовавам къде успешно къде не. Ама с тоя правопис надали ще ме огрее.
Това е интересно: колко пъти, в интимна обстановка дамата ти е правила проверка на правописа, след което те е изпращала в къщи, недоволен и не те е "огрявало"?
Да не би да имаш фобия, останала от някоя учителка?
Ако с учителките не ти върви - обръщай повече внимание на медицинските сестри - с белите мантички, с инжекция в ръка..
Коментар
-
Щастлива ли си.
Коментар
Коментар