Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, аз съм проклета в прекия смисъл на думата и се чувствам доста добре. Околните да му мислят
П.П. Ще си сипем по едно Хенеси у Кръчма, че тук атмосферата е нажежена и пиенето няма да ни се услади.
Отивам да извадя шишето да стане около 20 градуса топлинка.И това ще мине ...
Коментар
-
Не, аз съм проклета в прекия смисъл на думата и се чувствам доста добре. Околните да му мислят
П.П. Ще си сипем по едно Хенеси у Кръчма, че тук атмосферата е нажежена и пиенето няма да ни се услади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Предполагам, че проклет е в преносния смисъл?
Ко пииш?
Сипи! От мен бадемчета, ама тия дето ги имам са с всичката сол, която се е изпарила миналата година от Черното.
П.П. Ще си сипем по едно Хенеси у Кръчма, че тук атмосферата е нажежена и пиенето няма да ни се услади.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМнда, сапунката взе да става изключително долнопробна. Вече е обидна не само за жените в темата.
- 1 like
Коментар
-
незнам за възпитание и устои, каквито и да ги има, не са спирка,
но на едно 17-23год. момиче кръвта и ври, душата и е като виенско колело,
всеки хитър селяк със нежни маниери би я вкарал в кошарата си, после - втори такъв,
момичето е зажъдняло за истинско внимание от мъж, любопитството изгаря, свободата тегли към самостоятелност,
мисълта, че може да контролира мъжете със красота е опияняваща,
това е най-крехкия и опасен период в живота на беззащитното наивно момиче-жена.
Last edited by benassi; 20.05.2020, 15:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Залагам на моралните устои, които ще създадат читава ценностна система. Макар че, кое му е лошото на човек да е проклет?
Наздраве, Вълчо-34!
Ко пииш?
Сипи! От мен бадемчета, ама тия дето ги имам са с всичката сол, която се е изпарила миналата година от Черното.И това ще мине ...
Коментар
-
Залагам на моралните устои, които ще създадат читава ценностна система. Макар че, кое му е лошото на човек да е проклет?
Наздраве, Вълчо-34!
Ама - ти - колко ника "Вълчо" познаваш, та уточняваш и "34"? Да не те заподозрат, че поздравяваш някой друг Вълчо, ли?
Готино! ГаброУци СТЕ коректни хора! Супер!
/подвъпрос: защо аз не мога да бъда такъв - коректен? Все ми се размиват параметрите на готините..., трудно ми е да ги дефинирам..., бягат ми по тъч-линията.../ ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеAми да, има едни евтини дизайнерски китайски боклуци на пазара, затова е постоянно надървен.
Е, не, ся кво, ще четем писателски излияния ли,
как Овена срещнал неначесаната зажъдняла Кристинка в Търново ли ?
Трактористе, не падай толкова ниско, можеш по-добре.
Вкарай например нов образ на Ганка разпоретината женена за беден, но надарен шофьор, да споделя за живота си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Добър човек?
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
......................................... Постарай се да я/го направиш самостоятелен, решителен и с що годе нормални морални устои, всичко друго е въпрос на късмет.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеБай стамен още от обяд се е подхванал с алкохола и опиатите. Не знам какво взима ама явно е някакъв нов материал.
Е, не, ся кво, ще четем писателски излияния ли,
как Овена срещнал неначесаната зажъдняла Кристинка в Търново ли ?
Трактористе, не падай толкова ниско, можеш по-добре.
Вкарай например нов образ на Ганка разпоретината женена за беден, но надарен шофьор, да споделя за живота си.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма никакво значение какво ще напише бай Стамен оттук нататък.Той вече се е промотирал като опитен е..ч.А за жените това има значение.
Хубаво е да се прочетът и откровенията на Крисито у темата ..Златото балон или не..
Кълването у темата продължава с пълна сила и никой но мож го спре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Седларов Разгледай мнение
Евго, май яка завист те тресе. бай Стамбата струва колкото 10 като вас лъвчета-джендъри.
По-принцип, изпитвам респект към батковците, като по-големи и по-опитни и ми допада стила им, когато са точни.
А ти все гледаш да хапеш някой.......нулевите нямало да купят, един кой си бил джендър, еди кой си бил маминчо .......
Коментар
Коментар