Първоначално изпратено от hazard
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Щом казваш............Не съм го изследвал назад във времето............... Но като чукнах в Гоогле , като теб , и аз видях че някакъв пезевенк Ричард Калмс се е правил на отворен да остроумничи ...............
Със Селенка много обичате Гоогле ...........
Само да не ходиш на лов ....... с Гугъл мапс
Някъде там съм прочела, че думите са казани от Жан Кокто по време на връзката му с Жан Маре.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Стар лаф .... на диджейте в края на 80- те ..............
Горе - доле ..... набор на Jeanny на Falco
Има неква зависимост - колкото е по сексуално незадоволена 1 жена, , толкова повече се денси и танцува. Колкото е повече разгонена и колкото повече иска секс , толкова е по- дива на дансинга и откача от танци до припадък. Танца по некъв начин на подсъзнателно ниво компенсира и задоволява до неква степен желанието на жената за секс. Стила на музиката не е от особено значение мисля, аз съм наблюдавал мадамите и при денс танци и при техно танци и при чалгата и при рок куфеенето.... Кат я видя как диво танцува и куфее и се мята на дансинга вече ми е ясна брат кви мухи й бръмчат в главата.... тръгваш в атака и без много да се напъвашСя уловката е че и ти малко требва да се денсиш с нея , да покажеш нещо яко в танца и прочие, но това е необходимо просто да те забележи мацката и после е лесно и направо я каниш на твоята маса и нещата отиват директно на второ ниво. И друго пич много малко опит ти е необходимо ама наистина малко опит да разграничаваш мадамите, , които танцуват за удоволствие от тези които ги пере яко хормона , едните са изкуствени в танца другите са първични
Last edited by Асо Пика; 16.09.2020, 19:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Лафът е много по-стар във времето и принадлежи на известен французин с нетрадиционна ориентация.
Наздраве!
Със Селенка много обичате Гоогле ...........
Само да не ходиш на лов ....... с Гугъл мапс
Коментар
-
Лафове много, а времето тече...
Гробът на Falco е на Централните гробища във Виена - извисен обелиск. Наоколо пасат сърнички... Бог да прости!
- 1 like
Коментар
-
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
По-ясно от това, здраве му кажи. Асак, ПИЧ си.
Горе - доле ..... набор на Jeanny на FalcoLast edited by Correctively objective; 16.09.2020, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1000.
Селена, умна си,
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
И що стоиш?Купи и Ауди,покани я на сладоледена къща - и ако заслужаваш ,после ше ти се реваншира в скъпия ресторан,а може и да ти донесе фанелка за 5 евро от Париш! В началото ше си "леко" капо - тъкмо стимул да наваксваш...Нещо като американската икономика през последние 100 години - винаги е Номер 1 ама и винаги туй дето го изкарва е недостатъчно ако не се рефинансира.
Ако ще е Ауди, нека помогна: един що-годе добър избор би бил А8.
Мисля, че реваншът на дамата ще е повече от добър и Евго най-после ще бъде доволен! Форумът ще въздъхне с облекчение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеТанците са вертикално изражение на хоризонтални желания
Който знае, разбира за кво става въпрос .....
Мога да пиша и къси постове с по 1 изречение
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
И що стоиш?Купи и Ауди,покани я на сладоледена къща - и ако заслужаваш ,после ше ти се реваншира в скъпия ресторан,а може и да ти донесе фанелка за 5 евро от Париш! В началото ше си "леко" капо - тъкмо стимул да наваксваш...Нещо като американската икономика през последние 100 години - винаги е Номер 1 ама и винаги туй дето го изкарва е недостатъчно ако не се рефинансира.малко си серт днеска, но принципно те разбираме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Асото сподели, че са разкрепостена двойка.
А младите жени си прелитат от цвят на цвят, изобщо не са верни, дори мъжът да е готин, умен, културен, с пари, тя ще се прасне с някой мърляч, както сме го коментирали,
Иначе е верно че с съпругата ми сме доста сексуално разкрепостени и сме отдадени на на сексуални фриволности и на ... ъъъ ... неприличен сексНо секса си го правим един с друг, нито аз й изневерявам, нито тя. И през ума ни не ни минава да си изневеряваме, за нас това не съществува дори кат понятие. Евго знаеш нашето минало, ние сме си всичко един за друг.. То аз съм си домошар, ама тя е 1000 пъти отгоре , обича къщата, двора, зорлем насила не мога да я накарам да отиде до София да се види с приятелки на кафе. То затуй не можем да се оттървем от гости, всеки ден някой идва и се мъкнат в нас. Уж избегахме да живеем на село, а къщата ни на хан се е превърнала баси, всеки ден некой ни идва на гости. Вчера учудващо бехме сами
Ама по празниците ще ни идват 3 семейни двойки общо с 4 деца и нашето общо 5 хлапетии, сметай ква лудница ще бъде
Last edited by Асо Пика; 16.09.2020, 16:42.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар