Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ти разказа за тях, защо да не коментирам?
Представи си сега два зетя, един Стамен и един Ханс. Див купон. Така става то в живота, ама ти и сега пак ще решиш, че някой те обижда.
А това,че даваш виц като пример,няма как да промени значението на даден израз.
Изразът„рогоносец„се използва единствено по отношение на мъж.Мъж няма как да сложи рога на жена си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа, пак ще повторя, че мъжете сте крехки и уязвими същества.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха.Рога слагат жените на мъжете си.Мъж няма как да сложи рога на жена си.Поне си направи труда да научиш елементарни работи,преди да пишеш.
И аз може и да не съм достоен,ама Ханс и Диего толкова ли са по-достойни от всички български мъже.
Чети сега тука .
Извинете, сър, каква е половата активност при маймуните?
- Няколко пъти дневно. - отговаря зоологът.
- Чухте ли, Милорд?
Милордът си замълчал. Минават покрай клетката на елените и милордът пита:
- Извинете, сър, каква е половата активност при елените?
- Веднъж, рядко два
пъти годишно.
- Чухте ли, Милейди?
- А вие видяхте ли рогата, Милорд?
https://vic.bg/вицове/семейство-англ...ди-пита
Това е за мъжката част.
А ей туй ти е по женската част
https://pik.bg/мария-стана-рогоноска...ews426418.html
Еднакво достойни мъже има навсякъде, независимо дали се казват Ханс, Диего или Иван.
Last edited by RUBLA; 20.05.2020, 22:40.
Коментар
-
Естествено,че си има граници.
Представи си сега два зетя, един Стамен и един Ханс. Див купон. Така става то в живота, ама ти и сега пак ще решиш, че някой те обижда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако Ханс или Диего са по-достойни от теб най-малко ти можеш да съдиш. Не е задължително Ханс и Диего да имат повече пари от теб стига да са нормални и да не слагат на жените си рога, след което да се хвалят в анонимни форуми с това велико постижение.
И аз може и да не съм достоен,ама Ханс и Диего толкова ли са по-достойни от всички български мъже.
Коментар
-
И от къде извади този гениален извод. Всяко нещо си има граници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение.Със сигурност няма да възпитавам децата си да се обвързват с някой чужденец заради парите му.В това можеш да си сигурна.
Жалка история.
Най-смешното е, че май жените ти ги изживяваш като някаква там крепостна собственост. Голям цирк ще е ако ти стане зет някой Ханс не за друго а просто щото сме в 21ви век и децата учат в чужбина.
Не знам как ще го преживееш ама ще е голям цирк.Last edited by RUBLA; 20.05.2020, 22:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение.Със сигурност няма да възпитавам децата си да се обвързват с някой чужденец заради парите му.В това можеш да си сигурна.
Коментар
-
Случайно да си се замислял, че ВСЯКА жена е нечия дъщеря? Проблемът не е в жените, а в това как са станали такива. Кой ги е развратил, когато са били много млади. Бенаси правилно каза, че има една много уязвима женска възраст в която се появява някоя свиня и им съсипва живота.
Last edited by RUBLA; 20.05.2020, 22:28. Причина: Спазвайте добрия тон! Личностни характеристики на ЛС.
Коментар
-
Бай ти Стамен си насочва усилията към определена група жени.Не към почтени и скромни момичета.Не е моя вината,че в България е пълно с такива жени.Които разтварят краката пред такива като бай Стамен или чужденци.
Last edited by RUBLA; 20.05.2020, 22:26. Причина: Спазвайте добрия тон! Личностни характеристики на ЛС.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И на мен . И дали би ги харизал на Стамен като станат на по 17-18 години. След като толкова му се възхищава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Много ми е интересно в такъв стил ли си възпитаваш дъщерите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеВчера казах за теб, че те познавам и, че си реално съществуваща дама, т.е. - не си "проект" на "Тракториста"...
Днес разбирам, че - дори да си реално съществуваща, това не изключва второто предположение - при което ти да си въпросният "проект", с който до сега не се съгласявах... /до сега отричах всичко, което четях за теб, което не е в твоя полза!/
Ми, това е. Трябва да съм коректен към околните, а вашите планове, с които ПАРАДИРАШ на всеослушание не ме интересуват. "Ореолът", който създаваш - е само в твоето въображение.../
.................................................. .....
Все пак - да създаваШ толкова силен ореол за даден мъж - включва доста стимули... Мисли за това, че - изкривявайки нещата - НЕ помагаш на много хора ТУК!
Всичко това, разбира се, биха били разсъждения на Кобилкина, с които отказвам да имам нещо общо...
- 1 like
Коментар
Коментар