Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗатова на неособено мирното съжителство с нас, издържат само любителите на силни усещания. И още след първият месец се научават да не ни настъпват
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Бялото е не само хубаво, а признак на благородство. Бледият тен на кожата при жена е означавал, че тя не се занимава със земеделска работа по полето /т.е не е селянка/, а стои в къщи и се е отдала на далеч по-изискани занимания
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Оферти приемам на ЛС
Наздраве!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тъй, тъй, то малко на история обърнахме темата, ама глей, където сме се закрепили по-трайно българите, все Бели градове сме правили - Белград при Днестър в Североизточна посока (сега май е Белгород или Акерман, което е същото), Белград на Дунав (дето сега някои му бъркат третата буква, че да не звучи български, ама си е български) на Северозапад, Белград в Албания (сега му викат Берат на изкилиферчен език) на Югозапад - абе въобще маркирали сме си благородно територията като куче електрически стълб
Благородно наздраве, тнм!
Бялото е сакрален цвят. Присъства в почти всички древни ритуали, често в съчетание с червено.
П.П. Прочетох коментара ти за габровците. Спомням си, че някъде на пано в музея на хабитата имаше описание на габровка, поместено в такъв пътепис. Дамата беше описана като ездачка амазонкаLast edited by tnm; 24.09.2020, 15:02.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Лошото е, че само си чувал. Съвсем друго е да се почувства.
Наздраве!
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз пък съм чувал, че са много стиснати....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз пък съм чувал, че са много стиснати...Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Бялото е не само хубаво, а признак на благородство. Бледият тен на кожата при жена е означавал, че тя не се занимава със земеделска работа по полето /т.е не е селянка/, а стои в къщи и се е отдала на далеч по-изискани занимания
Наздраве!
Благородно наздраве, тнм!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Еййй, тез габровки....
Хем убави , хем палави....И така от векове...
Наздраве !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕвго, не вярвай на глупости, братКера Тамара е дадена на султана, щото така той е добивал легитимност - жени се за сестрата на един от тримата царе/императори в световен мащаб, т.е. нашият цар, византийският император и оня на Рим с различните му наименования през годините. За нас това е било унижение, както и когато сме създавали кралския двор на Сърбо-шумадия, във вените на чиито управници тече по минимум 50%, а на някои и 75% българска кръв. Кера Тамара е била уважавана, но завоеванието си е вървяло - при Аркадиопол (Лозенград) самите турци се хвалят, че награбили много красиви жени, а пък настоящият град Дулово преди се е казвал Аккадънлар, в буквален превод бели жени или по-конкретно хубави жени, щото бялото е хубаво
Такива ми ти работи
А династическите бракове са средство да се постигне поне временен мир.
В последно време са ми любими история бг, Nat Geo и Viasat Histroy.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
А Калугер ме гони мамо къде забрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕвго, не вярвай на глупости, братКера Тамара е дадена на султана, щото така той е добивал легитимност - жени се за сестрата на един от тримата царе/императори в световен мащаб, т.е. нашият цар, византийският император и оня на Рим с различните му наименования през годините. За нас това е било унижение, както и когато сме създавали кралския двор на Сърбо-шумадия, във вените на чиито управници тече по минимум 50%, а на някои и 75% българска кръв. Кера Тамара е била уважавана, но завоеванието си е вървяло - при Аркадиопол (Лозенград) самите турци се хвалят, че награбили много красиви жени, а пък настоящият град Дулово преди се е казвал Аккадънлар, в буквален превод бели жени или по-конкретно хубави жени, щото бялото е хубаво
Такива ми ти работи
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Еййй, тез габровки....
Хем убави , хем палави....И така от векове...
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Евго, не вярвай на глупости, братКера Тамара е дадена на султана, щото така той е добивал легитимност - жени се за сестрата на един от тримата царе/императори в световен мащаб, т.е. нашият цар, византийският император и оня на Рим с различните му наименования през годините. За нас това е било унижение, както и когато сме създавали кралския двор на Сърбо-шумадия, във вените на чиито управници тече по минимум 50%, а на някои и 75% българска кръв. Кера Тамара е била уважавана, но завоеванието си е вървяло - при Аркадиопол (Лозенград) самите турци се хвалят, че награбили много красиви жени, а пък настоящият град Дулово преди се е казвал Аккадънлар, в буквален превод бели жени или по-конкретно хубави жени, щото бялото е хубаво
Такива ми ти работи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар