Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеселенка, доста си мащабна )) 5 до обед))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
селенка, доста си мащабна )) 5 до обед))
добре, че са чужденците да работят там.
ама после има едно реване към ЕС да ги спасява с пари.
е, как няма да си рекордно дълголетен там тогава ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Пич, извинявай, че така те наричам, знаеш ли къде се разминаваме ние с тебе? В мащаба.
Не искам да те обиждам, ама наистина не искам. И както съм на .., петата ракия ще взема да си замълча за днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Се си мислих че баш не са случайни. гените ти. ако ги проследим в миналото.
Обаче що така развали традицията и взе привлекателен чуждоземец от ..незнатен род..
Пък и наследника не се знае кви ще ги върши и ептем ще се развали селекцията.
Не се стърпях, бре! Гвардеец е това, едно от 100-те най-красиви момчета от набора си.
Наздраве, сър Събев!Last edited by tnm; 01.06.2020, 17:10.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сори.за шегата не знаех.
Интересното е,че не ми липсва чак толкова,въпреки че обичах да си пийвам вино и бира с мезето.Човек може да се откаже от много неща,ако се наложи.Затова недоумявам как някои хора продължават да пият,пушат или се дрогират,въпреки огромната опасност за здравето им.Или си мислят,че ще им се размине,или са слабоволеви.Last edited by mirodes; 01.06.2020, 17:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не пия алкохол.По здравословни причини,а не заради това,че съм мюсюлманин както се усъмни.
Нищо пък наваксваш по другата лайсна.Last edited by Todor Sabev; 01.06.2020, 16:49.
Коментар
-
Кво искаш да кажеш за мащаба че Миро не моеже да удари поне 5 ракии със скарата ли.
Коментар
-
Кво искаш да кажеш за мащаба че Миро не моеже да удари поне 5 ракии със скарата ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами хубаво.Интересно само защо продължаваш да ми коментираш мненията ?Казал съм ти-имаш достатъчно други хора във форума,с които споделяте сходни възгледи.
Моите коментари нито са политкоректни,нито лицемерни.Относно Ай Кю то -в тестовете„Пиза„на учениците,които на практика отразяват и интелектуалното ниво на децата,евреите не са на първо място.А учениците от Сингапур,Южна Корея,Япония,Тайван.
Естествено,че са умни,ама тайната на житейският им успех е в това,че се поддържат много един друг.
Нещо,което не може да се каже за българите.Както се вижда и от този форум някои комплексари използват анонимността,за да се подиграват и обиждат хората с различни мнения.
Коментар
-
Пич, извинявай, че така те наричам, знаеш ли къде се разминаваме ние с тебе? В мащаба.
Не искам да те обиждам, ама наистина не искам. И както съм на .., петата ракия ще взема да си замълча за днес.Last edited by Todor Sabev; 01.06.2020, 16:30.
Коментар
-
Не искам да те обиждам, ама наистина не искам. И както съм на .., петата ракия ще взема да си замълча за днес.
Моите коментари нито са политкоректни,нито лицемерни.Относно Ай Кю то -в тестовете„Пиза„на учениците,които на практика отразяват и интелектуалното ниво на децата,евреите не са на първо място.А учениците от Сингапур,Южна Корея,Япония,Тайван.
Естествено,че са умни,ама тайната на житейският им успех е в това,че се поддържат много един друг.
Нещо,което не може да се каже за българите.Както се вижда и от този форум някои комплексари използват анонимността,за да се подиграват и обиждат хората с различни мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Вероятно е част от професионалните качества на адвоката... Не вярвам да желаеш да видиш крайната реакция на усмихнат съдия..., но не изключвам интереса на съдията-мъж, пред адвоката-дама - да е в правилната посока /отдолу - нагоре/...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКоето ми напомни за дефиницията за "българска тройка" - двама правят секс, третия дава акъл...
Коментар
-
Явно не ми се удава да изразя добре своя хумор.
Вероятно е част от професионалните качества на адвоката... Не вярвам да желаеш да видиш крайната реакция на усмихнат съдия..., но не изключвам интереса на съдията-мъж, пред адвоката-дама - да е в правилната посока /отдолу - нагоре/...
Коментар
Коментар