Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАлтернативата е да киснете по форумите. Кроманьонци да искаш!
Наздраве!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТова е то - ни неандерталци, ни кроманьонци ..., сал едни "принцеси".
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеАз мисля че истинския праисторически мъж- ловец някога е евал рядко и забременяващо,, той не е бил фалоцентричен. И жената не си е поднасяла вагината под път и над път. И понеже патриархалното си е отишло, колкото и да се разгологъзва сегашната модерна еманципирана жена., в нея не можем да видим Прамайката – Създателката на живота. Тя става кофа за сперма. Ето това е лумпенизация братче. Свят от к@рви които по цял ден мерят презервативи
Да знам че се изразявам цинично , но на мене ми е позволено щото съм маргинал, инфантилен лумпен пролетариат и "пропаднала хазартна личност" (по Матеев)
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Леле, Пеше!!! Впечатлена съм - загрижил си се за мойта културно масова програма.
Наздраве!
П.П. Като ученичка въобще не бях почитател на Шекспир. Чак в по-късна възраст ми увря главата за този тип произведения. Сега ги чета с удоволствие. По-едрата 1/3-та ми подари цяла поредица с трагедии, комедии, романси и сонети на автора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеАз мисля че истинския праисторически мъж- ловец някога е евал рядко и забременяващо,, той не е бил фалоцентричен. И жената не си е поднасяла вагината под път и над път. И понеже патриархалното си е отишло, колкото и да се разгологъзва сегашната модерна еманципирана жена., в нея не можем да видим Прамайката – Създателката на живота. Тя става кофа за сперма. Ето това е лумпенизация братче. Свят от к@рви които по цял ден мерят презервативи
Да знам че се изразявам цинично , но на мене ми е позволено щото съм маргинал, инфантилен лумпен пролетариат и "пропаднала хазартна личност" (по Матеев)
Това се нарича ирония на съдбата и превръща тебе си в проблем за себе си самия "братче"!!!Last edited by buyvalue; 24.09.2020, 20:23.IM d best
Коментар
-
Аз мисля че истинския праисторически мъж- ловец някога е евал рядко и забременяващо,, той не е бил фалоцентричен. И жената не си е поднасяла вагината под път и над път. И понеже патриархалното си е отишло, колкото и да се разгологъзва сегашната модерна еманципирана жена., в нея не можем да видим Прамайката – Създателката на живота. Тя става кофа за сперма. Ето това е лумпенизация братче. Свят от к@рви които по цял ден мерят презервативи
Да знам че се изразявам цинично , но на мене ми е позволено щото съм маргинал, инфантилен лумпен пролетариат и "пропаднала хазартна личност" (по Матеев)Last edited by Асо Пика; 24.09.2020, 19:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Значи я знаеш.Според мен върховна простотия
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЗначи я знаеш.Според мен върховна простотия
- 2 Харесвания
Коментар
-
А виреят виреят.Понеже знам че не обичаш да се мъчиш ъи предложих да отидеш на театър но ако искаш да четеш няма проблем.Както предпочоташ
Наздраве!
П.П. Като ученичка въобще не бях почитател на Шекспир. Чак в по-късна възраст ми увря главата за този тип произведения. Сега ги чета с удоволствие. По-едрата 1/3-та ми подари цяла поредица с трагедии, комедии, романси и сонети на автора.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мерси. Вулгарна е. Нема нужда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Може ли да не го гледам, а да я прочета комедията?
Наздраве!
П.П. Англосаксонските добри практики не виреят твърде на родна почва
Коментар
-
Шекспир Укротяване на опърничавата,,,Гледай го да видиш как се процедира с опърничави жени много е поучително.Световна класика
Наздраве!
П.П. Англосаксонските добри практики не виреят твърде на родна почваПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Изискани занимания кайш....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар