Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя е некадърна. Показа ми каква смотана небухнала питка е правила за тази Коледа, а аз й показах страхотна погача, правена от мен преди 1 г.
Съгласен съм с Асото, че трябват дела,препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=power grid;n3700508]Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнениеТва как да го разбирам?Според мен трябва да си запишеш час при специалист без да искам да те обиждам просто като го прочетох се замислих дали здрав човек може да прави подобни неща
Мен ли питаш, Иван Петкандраганов ли питаш?
Коментар
-
Тя е некадърна. Показа ми каква смотана небухнала питка е правила за тази Коледа, а аз й показах страхотна погача, правена от мен преди 1 г.
Съгласен съм с Асото, че трябват дела,
- 6 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Иван Петкандраганов;n3700466]Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Разведохме се, че много се дърляхме. Тогава по-малката, второто дете, беше вече на 17 и половина години.
Аз, не че хойках, но бях имал две три сериозни любови настрани, една след друга.
Тя според мен нямаше, и не ѝ трябваха.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Evgo;n3700460]Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Жена ми (оженихме се аз на 21, тя на 18) аз, горе-долу, я научих на готвене. Пое момичето, готвеше с желание.
За мен не е само трапезата в семейния живот. Ако потрябва, с голямо удоволствие (ще) си хапвам хляб, сирене и олийце. И до сега ми е вкусно.
Но жената се стараеше много да храни децата добре. Браво ѝ.
Разведохме се, но много по късно - за взаимно одоволствие.[/QUO
т.е. и двамата искахте да хойкате?
Аз, не че хойках, но бях имал две три сериозни любови настрани, една след друга.
Тя според мен нямаше, и не ѝ трябваха.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Иван Петкандраганов;n3700454]
Жена ми (оженихме се аз на 21, тя на 18) аз, горе-долу, я научих на готвене. Пое момичето, готвеше с желание.
За мен не е само трапезата в семейния живот. Ако потрябва, с голямо удоволствие (ще) си хапвам хляб, сирене и олийце. И до сега ми е вкусно.
Разведохме се, но много по късно - за взаимно одоволствие.[/QUO
т.е. и двамата искахте да хойкате?
Коментар
-
Разведохме се, но много по късно - за взаимно одоволствие.Last edited by Иван Петкандраганов; 12.01.2021, 15:51.
Коментар
-
Качествата /набухване/ на питките - зависят от маята и температурните условия, както и от това - да се добави малко захар, за да могат "животинките" /дрожди - да се развиват!
За една мая - си готов да шкартираш дамата? Решенията са си твои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ти си намерил истинско съкровище. Ще те пере, готви, чисти, а ти ще си пердашиш колежките и вечер ще заспиваш горд и усмихнат като Зайо Байо, който оправил мечката.
Коментар
-
По план.....щеше първо да скърца.
Но не търсела секс (и връзка основана на секс) и не ми се иска да ви разкажа какво точно стана.
Не ме кефи, не може да ме задоволи като мъж (не предлага екстри), има доста странни навици и представи.
И реших да не се занимавам повече с нея. Приемам случката като знак от горе да спра с тази жена.
Вероятно се среща и с други мъже от нета, но те не я искат за връзка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми то много хора не са стигнали и до 8-ми клас, затова и правилото си е общовалидно. А "бий ме, обичам те" пък е още по-валидно, но това е друга тема - не казвам, че е редно, а че е валидно. Народопсихолигия, ти уж по-добре ги разбираш нещата с личностните и междуличностните конфликти и любови
Имаш шанс да обитаваш ареала на иронизиращите, но ако не е така, тогава си достоен за тезата, която /чувал съм!/ поддържат много от днешните ватмани : "Кучето е най-добрият месар!" ... /и кучето също : УЖ по-добре разбира работата на месаря, основно - гледа съсредоточено и "разбиращо"/...
Коментар
-
+1
ето и другаря Тодор Живков го казва - тва е дърта табела от соц времето :
"Времето на славата мина... сега от нас се искат дела и само дела, резултати и само резултати ..."
Last edited by Асо Пика; 12.01.2021, 12:15.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Просто е усетила, че и спряташ курткапан
Коментар
-
Уикенда правих пица 2 пъти. Прави се лесно и ако човек е майстор, е супер с чаша червено вино.
Щяхме да обядваме с онази.......но тя побърза да си тръгне и не остана за обяд.Не е препоръка
Коментар
Коментар