IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

С вашето Enderoскопско око какво точно се случва под повърхността и във вътрешността?

Виж сега, Мия - постът е кукичка за мен, а не точно за теб... Иначе - вероятно щеше да получиш отговор...

....................................

Виждам, че си добро момиче, което търси истината. Ще разчитам на твоите усещания, ако греша, когато правя някои допускания от страна на дамите... Нали знаеш, че и най-добрият психолог /мъж/ - не може да бъде наясно с усещанията на една дама - затова ще разчитам на теб, ако в нещо греша...

Значи, нека с теб изиграем тук етюд: аз ще разказвам, а ти /ако не си съгласна с моите преценки на усещанията на една дама - ще можеш да ме поправяш...

Етюдът... Ние с теб сме много добри приятели, които се харесват - почти гаджета... Ти - нормално е да си имаш приятелски кръг, както и аз - свой... Всеки член на съответния кръг от приятели - по принцип би се радвал на една новозапочнала връзка, доколкото това са искрени, обвързани приятели - и по принцип в нашите приятелски кръгове - няма гаджета, които да имат лични симпатии към самите нас...

Професиите на нашите приятели са различни... Нека приемем /съвсем случайно!/, че един от твоите приятели е - да кажем - психолог... Той, разбира се - се радва за твоят избор - най-после си се спряла на нещо, което ти харесва /като мъж/ - и това е поради - именно - твоята чисто женска интуиция! Психологът - твой приятел - усеща, че няма компетенциите да се меси в женската природа и в женското мислене...

Обачееее....

Нещо се оказва, че същият твой приятел /психолог/ - регистрира някакви "отклонения" и здрав разнобой - най-общо в моите разбирания..., пристрастия..., виждания! Опссс! Веднага му светва лампичката!

- Коя лампичка? - питаш ме ти, Мия...

Как да ти кажа, красавице! Човек, когато стане "професионалист" - всичко вече му ставаЛО ясно... Например: имал 5-10-20 пациенти - и твоят приятел вече е убеден, че човешката природа му е "в кръвта"!

Разбира се - женската природа няма начин да му бъде в кръвта! Женските усещания са едно друго разбиране за това, как се развива животът!

- Тоест, какво искаш да ми кажеш до тук? - отново питаш, за да ме провериш ти, Мия...

Искам да ти кажа, че ти усещаш нещата, различно от който и да е добър психолог /мъж/! На всичко отгоре - твоят приятел почва да ти говори за някакви мои несъответствия, които не му се нравят... Ти - разбира се - си изненадана /вътрешните ти усещания за мен не се покриват с неговите!/...

Изненадата ти прераства в недоумение, защото знаеш, че МАЙ това не е ревност, ама - какво е тогава! И - някак почваш да му опонираш, ама - плахо... Не си способна да се противопоставиш на тоя "корифей" в психологията!

..................................

Абе - вижда той, че ще се погубиш с тия твои "усещания"..., на които той няма никакво /мъжко!/ доверие... и твоят приятел почва да прави всичко възможно, за да ме дискредитира пред теб! Всичко, което ти дойде наум /дърт, чичак, сприхав, импулсивен.../

Но ти не вярваш! Убедена си в твоите усещания, Мия! Твърдо момиче си ти - отстояваш твоите виждания!

И, този твой приятел - решава да ти докаже, че съм сприхав, като ме провокира - за да видиш ти, че аз съм точно този - гадният и скандалджията, като пуска във форума линк /насочен към мен/ - за да скоча срещу него, а той отново накрая да триумфира пред теб, Мия - че постоянно го обиждам и не съм адекватен за теб...

Такива неща - с провокациите във форума...

....................................

Ама не е само тоя! Имаш /хипотетично/ и един друг приятел - още по-кух!...

- Защо? - питаш ме ти, Мия - Аз си го имам за добро момче, въпреки някои отклонения...

Е, да де, ама виж му сега пък на тоя акъла - нали хипотетично са приятели от твоя кръг - решили двамата, че "потъваш" - и тоя вторият - решил да ме провокира...

- Как точно те провокира? - питаш ме ти, Мия...

Една позната ме кани на Рожден ден... И този твой приятел - почва да ми говори - как съм искал да спя у тях, фантазии от 1001 нощ... И накрая се стига до там в провокацията - да твърди, че съм предал всички и че - видиш ли - от 40 години не съм правил... секс...

Тоя наистина е изтрещял! Кажи ми, Мия - как човек да не определи подобни бръщолевения като провокативни?

Аз отивам на Рожден ден с емоциите си на приятно изненадан от поканата човек, който и ще бъде доволен от начина, по който ще приемат подаръците му! Ще се завъртят готини разговори, различни от скучните лафове на колегите...

А тоя ми казва: "Ама ти няма да правиш секс!" И после - вечният проблем на мъжете - ЗАТАПВАЩИЯТ: "Откога не си правил секс!" Отчет искамЕ! Кои сте вие, на които трябва да се отчитам, бе смотльо!

Кой изобщо е казал, че искам да правя секс? Отивам на Рожден ден! ТолкоЗ!

Та, нямат хората понятие, що е то емоционалната страна на въпроса на приятелството! Не знаят - що е то емоция, Мия!

Те - не знаят - що е то емоция, но и другите свои приятели - предпазват от тия лоши хора, които отказват да говорят за секс!!! ))

Дълго стана, но ти ще ме разбереш, Мия! Приятелството е /за съжаление/ с пари..., или поне - ако споделяш нашите "ценности"!

Хубава вечер, Мия!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Интересно! На мен в зависимост от моментното настроение ми се иска да ме хвалят, да ме галят, да ме слушат как чуруликам и да ми доказват с действие това-онова ... Към кой ли тип да взема да се нанадя?
      Наздраве
      Така, така, ми май при мене, ще ти покажа гьостерицата зад вратата и със ръмжащ глас (жените индиректно обичат нисък тембър, признак на сила е) ще поискам учтиво салата, вълчо мезе и изстудено питие.
      Да видиш как за изненада на тебе, Стокхолския синдром работи.
      И главоболието се изпарява ....понеже всеки час вие се питате, тоя тъпак може ли да защити мен и моето семейство ?
      Ако, да, нищо че изглежда недодялан, го приемам.
      Така работи природата, знае си работата, има логика.
      Last edited by hazard; 10.10.2020, 20:46.

Коментар

Интересно! На мен в зависимост от моментното настроение ми се иска да ме хвалят, да ме галят, да ме слушат как чуруликам и да ми доказват с действие това-онова ... Към кой ли тип да взема да се нанадя?
        Наздраве
        .
        Отде да знам кой тип си....
        Според мен си жена за 4 мъже - един да те фали, друг да те гали, трети да те слуша, а четвъртия да те .....

Наздраве !

Коментар

• Аз пък днеска минах през 1 аптека да купя едни апове и глеам едната мацка дет работи в аптеката на около 30 год средна хубост, леко но прилично пълничка и бая изморена от работата.
          Пуснах служебната усмивка № 4 и нал съм си простак и пропаднала хазартна личност (думи на Матеев) казах на мацката че изглежда свежа кат репичка ,, избъзиках я че ученички могат ли да работят в аптека, , а тя ми се обяснява че е на много повече години и й стана готино, усмихна се, , аз пък й казах че не й давам повече от 20 год, казах й че има готин задник. Каза ми че съм тъпанар разбира се кво друго да ми каже Ама не се обиди или засегна щото по гласа й хич не изглеждаше да е ядосана или засегната пък и веднага фиксирах тънката й усмивчица. Та те така кат съм на кеф винаги се бъзикам Взех се аповете и смятам другата седмица пак да намина през тая аптека докато засека мацката на смяна, просто да видя кво ще стане, гаранция че не ме е забравила Ше си купя нещо дет не ми трябва витамини некви примерно и пак ше изръся задължително някоя простотия ..... дреме ме на юрдека е как ... та тъй ....
          Last edited by Асо Пика; 10.10.2020, 19:52.

Коментар

Наздраве
            .
            И трите моето момиче (казал дядо поп). Опс те били 4
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Според Анди Андрюс типовете са малко повече- 4.
              Това важи и за двата пола, между другото.
              Характеризира ги като 4 животински архетипа: кученце, котенце, канарче и златна рибка.
              Кученцата искат повече да ги хвалиш, котенцата- да ги галиш, канарчетата обичат да постоиш просто при тях и да се насладиш на песента им, а златните рибки- чрез дела да показваш любовта си към тях.

https://chitanka.info/text/44860-sta...l/11#textstart

п. Следващият път и на Черни връх ще я заведеш, стига да си напасните диалектите си, на които говорите.
              Наздраве
              .
              Last edited by tnm; 10.10.2020, 19:11.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

е, това със глупостите е в 90% от случаите, питай другите опарили се
                Много двойки не са едни за други, има пушеци от време на време, но това е ОК.
                Ако искаш информация, в Инвестора има, идвай тука, ама жената е за деца и семейство.
                Ти изобщо каза ли и че изглежда отлично и си впечатлен от нейните познания (колкото и малко да са) ?
                Държеше ли се като очарован хлапак на 20 год или беше делови мъж стъпил на земята ?
                Може да си пропуснал диамантче.
                Държах се мило и културно и гледах да аз да поема инциативата .......

Еми как да съм очарован като тя е на 35г, а аз съм й батко.

На по-зрели години е различно, не е като на 18-20 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                  Имам вътрешното усещане, че не е за мен. И не сме един за друг.
                  Иначе, кротичка, обаче ми надува главата с глупости и ненужна информация.
                  е, това със глупостите е в 90% от случаите, питай другите опарили се жената изговаря средно по 20к думи на ден, все ще каже нещо ненужно, нормално е. (мъжа е със 5к)
                  Много двойки не са едни за други, има пушеци от време на време, но това е ОК.
                  Ако искаш информация, в Инвестора има, идвай тука, ама жената е за деца и семейство.
                  Ти изобщо каза ли и че изглежда отлично и си впечатлен от нейните познания (колкото и малко да са) ?
                  Държеше ли се като очарован хлапак на 20 год или беше делови мъж стъпил на земята ?
                  Може да си пропуснал диамантче.
                  Определи си втора/трета среща със нея след седмица/месец, ще научиш повече неща за нея, преди да вземеш решене.
                  Last edited by hazard; 10.10.2020, 19:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Довечера, след като чуеш репликата "аз искам да сме само приятелки" от поредната дама, и лежиш на дивана (да, там ще спиш) облян със сълзи и проклинкайки "добротата си" спомни си как предаде СЕБЕ СИ. Не родителите си, още по-зле - ти СЕБЕ СИ прОдаваш за малко женско внимание.
                    Заряза собствените си планове, за да обърнеш внимание на някаква "дама". Колко по зле може да си? Да скочиш под автомобил за да спасиш някое сладко котенце? Не случайно нямаш и приятели мъже в реалния живот, а и тук. Я кажи честно, от кога не си правил секс? 40 години?
                    Привет,

преди малко имах приятелка на гости, запознахме се преди месеци в сайт за запознанства, а днес стигнахме до целта на кръстоносния поход.

Имам вътрешното усещане, че не е за мен. И не сме един за друг.

Иначе, кротичка, обаче ми надува главата с глупости и ненужна информация.

Поздрави,

Коментар

Определям типа си като златна рибка, не кученце
                      Според твоята класификация - така е, Мия: онова, с което трябва да доказваме чувствата си е свързано с много внимание и използване всяка възможност да преоткриваме човека до нас....

Всъщност, процесът е двупосочен: щом я има любовта, то и двамата би трябвало да я показват с усещанията и делата си (а това е валидно за всяка от четирите групи...., а - като се замисля - всяка от групите би трябвало да съдържа и елементи от останалите три...)

Виж как постепенно ще обогатим с нови нюанси темата... Не е лошо човек да разсъждава по въпросите с хора, със сродно мислене!

Коментар

• С вашето Enderoскопско око какво точно се случва под повърхността и във вътрешността?
                        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Довечера, след като чуеш репликата "аз искам да сме само приятелки" от поредната дама, и лежиш на дивана (да, там ще спиш) облян със сълзи и проклинкайки "добротата си" спомни си как предаде СЕБЕ СИ. Не родителите си, още по-зле - ти СЕБЕ СИ прОдаваш за малко женско внимание.
                          Заряза собствените си планове, за да обърнеш внимание на някаква "дама". Колко по зле може да си? Да скочиш под автомобил за да спасиш някое сладко котенце? Не случайно нямаш и приятели мъже в реалния живот, а и тук. Я кажи честно, от кога не си правил секс? 40 години?

МалкотО, няма да е довечера, а утре.

Ще следвам плана ти и задължителни ще се облея в сълзи.

Казах ти да четеш често тук, защото пропускаш теми, в които пиша - щом имаш претенции да ме коментираш.

Писането за секс е ТВОЙ приоритет, което изобщо не означава, че трябва да го правиш!

Аз за секс тук НЕ пиша! Предпочитам да върша нещата, без да парадирам с тях и да се хваля!

Отношенията между мъж и жена - именно затова са отношения между ТЯХ - ДВАМАТА! Тези отношения НЕ касаят публиката!

Запиши си това някъде, че зеленееш, ама - много зеленееш!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Моята класификация, красавице......

Определям типа си като златна рибка, не кученце
                            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Отбелязваме Световния ден на психичното здраве

Коментар

• Click image for larger version

Name:	klz1602327666q.jpg
Views:	1
Size:	19.0 КБ
ID:	3661491

За финал на темата - колието... Аз го харесвам и съм сигурен, че е важно вниманието!

Такива неща под слънцето...

Коментар

Working...
                                X