If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбираемо е, че си вплечатлен от многословния пост на дамата, който за съжаление страда от липса на съдържание и смисъл. И в това няма нищо необичайно "понеже то е вещ природна; учен человек ученаго люби, и прост - простаго, и пиан - пианаго".
И аз от любопитство бях зачел въпросния линк и май не стигнах и до средата, когато вече имах усещане за нещо такова - липса на съдържание и конкретен смисъл, освен да излее някаква голяма емоция с хейтене по множеството на мъжете, . Усетих, че са я обидили някакви каруцари жената и си лее емоцията във фейкбук. Да освободи емоционалния резервоар, Даже щракнах бутонче за отговор, ама като ми поиска регистрация във великия сайт и го зарязах
Разбираемо е, че си вплечатлен от многословния пост на дамата, който за съжаление страда от липса на съдържание и смисъл. И в това няма нищо необичайно "понеже то е вещ природна; учен человек ученаго люби, и прост - простаго, и пиан - пианаго".
Не съм коментирал, че съм впечатлен.
Дадох възможен отговор на зададен въпрос.
Ако ти имаш друг отговор - не е необходимо да коментираш моят пост.
Ако харесваш една жена и ако тя те пали, изобщо не трябва да се интерисуваш какво мисли и как се държи. Преследваш и натискаш. Може и да постигнеш нещо с жените, но първо трябва да си смениш ника на Еvgohunter.
Да, бе ... Лъвът, например, на лов не ходи. С това се занимават лъвиците. Царят на животните има по- приятни задължения
Наздраве!
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Гузен негонен бяга Смешното е, че никой на тоя свят не си е самодостатъчен, никой не е независим. А когато реши да отвори врати за друг, първо трябва тоя друг да почука на тях...
Тъй като ме цитираш, надявам се да не си правиш устата - да ми "отваряш някакви врати". Не мисля да "ти чукам на вратите", защото за мен мъжете не представляват интерес!
Гузен негонен бяга Смешното е, че никой на тоя свят не си е самодостатъчен, никой не е независим. А когато реши да отвори врати за друг, първо трябва тоя друг да почука на тях...
Коментар