Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Нещо пак не се връзва разказа ти.
1) Значи профила е създаден от племеника ти който от години живее в Англия, защото искал да продаде златна монета. Само че постинга за златната монета е от 18 ноември 2013, 18.03 ч.. Профила е регистриран 2012 година. Като виден и грамотен "бизнесмен" не вярвам че за вас е прекалено трудно да направите една проста регистрация и то във ФОРУМ. Това не е ядрена физика.
2) Първият коментар не е за златна монета, а за проект който явно е някаква глупост
25 септември 2013, 18.46 ч.
Инвестирайте в моя проект, той е отразен от много национални медии, преди 2 дни бях гост и в "Шоуто на Слави". Създавам уникален продукт без аналог в света. За да го завърша са необходими 15 000 лв. В завършен вид ще струва между 500 000 и 1 милион, зависи в коя държава ще се продаде !!! Който инвестира в проекта необходимата сума ще получи 10 процента от продажбата. Който се интересува повече да ми пише на e-mail - a, ще изпратя директни линкове и прочие.
E-mail: sos8@abv.bg
25.09.2013, 19:09
Не четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.
От тези два поста става дума за измама. Кой иска 15К заем и е готов да даде за уникалният си продукт 10% или 50К в най-песимистичният сценарии както и 100К в оптимистичният.
Но това няма значение, не се връзва обяснението че профила е създаден за монета, профила е създаден за някакъв проект.
И сега най -интересното от моето разследване, притаете дъх защото това доказва,че Бай стамен е вкарал бая хора във филма си
18.11.2013, 08:26
бай Стамен Тракториста
Здравейте, продавам българска златна монета - ЧЕТВЕРОЕВАНГЕЛИЕ. Чисто нова, в капсула, минт състояние, със сертификат. Цената е супер - 130 лв. !!!! Пуснал съм я за продажба в аукцион.бг. , ето и директен линк, където можете да я видите. Който желае да ми пише на имейла: kiss_sos@abv.bg
http://auction.bg/item.php?id=1581902
----------------------------------------------------------------------------------------------------
18.11.2013, 13:22
бай Стамен Тракториста
Уважаеми г-н ivancholak,
изказвате се неподготвен и ставате за смях на другите колеги. Наистина пишете глупости. Пообразовайте се малко първо в нумизматиката. Това не е материал и скрап, а златна юбилейна монета с определен тираж. Цената на тази монета върви между 140-150 лв. За доказателство прилагам офертите в момента в аукцион.бг и като потвърждение, че моята цена е най-ниската.
http://auction.bg/item.php?id=1325764 - цена от 155 лв.
http://auction.bg/item.php?id=1325078 - цена от 148 лв.
http://auction.bg/item.php?id=1449444 - цена от 140 лв.
Поздрави
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Това са двата коментара на Бай стамен който иска да продава монета ЧЕТВЕРОЕВАНГЕЛИЕ в аукциона, Единственят коментар на "племеника" не е че той иска да продава монета която му е изпаднала, а да направи коментар колко е изгодна
--------------------------------------------------------------------------------------------------
18.11.2013, 19:03
Писар
гледам че цената на монетата "Четвероевангелие" е свалена на 120 лв. в аукциона, бих казал много добра цена за тези, които събират монетки.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Забелязахте ли имейлите, който маркирах в червено. На бай Стамен тракториста kiss_sos@abv.bgи на Писар sos8@abv.bg
С това темата за мен относно криси, бай стамен и писар е приключена. Ясно е че зад всеки един от тези профили седи лицето бай стамен, а другите профили за с цел вероятно спам, измами, тролене и изпълняване на някакви поръчки. Сигурно има и още много други профили скрити и неактивни от години. Да възможно е всеки един от профилите да си има отделен притежател, но те са на свързана група от хора която както казах цели някакви облаги.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
EXTREME EROTIC LINE
В момента само един мъж ме плаши и това не си ти Изобщо не си ми в категорията, ниска летва си, без да се обиждаш, десет писма ти написах и ти обясних да се държиш по-учтиво и културно, и да имаш поне малко мъжка чест и достойнство и престани да ме преследваш по темите, супер досаден си
Ще си изпълня обещанието, ще изпратя снимки на всеки, който ми даде имейл. Още от утре. Днес смятам да се напия
Като ви знам какви сте клюкарки няма в публичен форум да показвам подобни снимки, най-малкото администратора ще ги изтире
Давате имейл и пращам снимки.
Ще ти дам емайл да видия на кой си откраднал снимките..... ако я познавам ще стане забавно.
Стиска ли ти да ми ги пратиш?
А бай стамене???
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКакво стана с снимките от които ще онеемем и няма да можем да спим. Направи си ватър на устата нали, или матеев те уплаши че можем да проверим от къде са снимките или да разпознаем жената.
В момента само един мъж ме плаши и това не си ти Изобщо не си ми в категорията, ниска летва си, без да се обиждаш, десет писма ти написах и ти обясних да се държиш по-учтиво и културно, и да имаш поне малко мъжка чест и достойнство и престани да ме преследваш по темите, супер досаден си
Ще си изпълня обещанието, ще изпратя снимки на всеки, който ми даде имейл. Още от утре. Днес смятам да се напия
Като ви знам какви сте клюкарки няма в публичен форум да показвам подобни снимки, най-малкото администратора ще ги изтире
Давате имейл и пращам снимки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеТрябваше да отговоря на едно важно писмо и полюбопитствах за какво си пишете тук
Селена е на ракия, аз пък съм на водка. Странно ... и двете пием
Тази вечер може и да прекаля, всъщност почти е сигурно, че ще прекаля, за да мога утре да си събера ума
Е, наздраве и от мен, кой каквото пие
Имам си ново аватарче
Щото ако действително си толкова красива много мъже ще искат„да топнат чушката„по неговите думи.А като му се явяваш трета цигулка в оркестъра,надали ще си много доволна от това положение.Last edited by mirodes; 01.06.2020, 20:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеТрябваше да отговоря на едно важно писмо и полюбопитствах за какво си пишете тук
Тази вечер може и да прекаля, всъщност почти е сигурно, че ще прекаля, за да мога утре да си събера ума
Имам си ново аватарче
Ккаво стана със колата, ръката и снимкитеLast edited by hazard; 01.06.2020, 20:11.
Коментар
-
Имам си ново аватарче
Не се прави на алтав бай стамене. Дреме ни за новото ти аватарче или за каквото и да е било на фейк профилите ти.
И ти си като редко - архитекта. само дебили
Коментар
-
Имам си ново аватарче
Коментар
-
Трябваше да отговоря на едно важно писмо и полюбопитствах за какво си пишете тук
Имам си ново аватарче
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Пак ще им хвърлят подаяния на ПИГС.Иначе в реална конкуренция бързо ще потънат.
Иначе средната заплата в България по ППС изпревари тази в Гърция,а доближава и португалската.А полските заплати по ППС се доближават до италианските.Само до десетина години източноевропейските държави ще задминат ПИГС по стандарт на живот.Въпреки излетите стотици милиарди в ПИГС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ще поживеем и ще видим. Ти си каза тезата и аз си казах моята. Нямаме какво повече да “делим”.
Иначе средната заплата в България по ППС изпревари тази в Гърция,а доближава и португалската.А полските заплати по ППС се доближават до италианските.Само до десетина години източноевропейските държави ще задминат ПИГС по стандарт на живот.Въпреки излетите стотици милиарди в ПИГС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Голям държавник излезе Варуфакис-гърците на референдума казаха„Охи„на условията на ЕС и на другият ден правителството прие всички условия по сделката,които им бяха наложени.Цигански манталитет отвсякъде.
Тия държави така са намерили-ако не бяха част от ЕС досега да са фалирали.И ако се махнат ПИГС от това ЕС само ще спечели.Северна,Западна,Централна и Източна Европа ще са много по-силни без мургавите южняци.
Колкото до това,че половината емигранти били в държавите от ПИГС това не е вярно.В Испания има 125 хиляди български граждани/част от тях чужденци с български паспорт/,в Италия и Гърция да са още 200 хиляди максимум.Това прави една четвърт от емигрантите,не половината.
Колкото до тир транспорта-решението е неизгодно за българските мутробизнесмени,но е изгодно за шофьорите.Защото ще им плащат европейски заплати и ще им се спазват правата.
Баба Меркел има един голям грях-че напълни Германия с негри,араби,афганистанци и други подобни.Но икономически без Германия ЕС е загинал
Коментар
Коментар