Body counte на английски означава колко бройки имаш в сексуален аспект.Гледах наскоро в Тик Ток как журналист пита в САЩ един чичо с италиански произход колко body counte има.И той му отговори -3.Журналиста се учуди,че са толкова малко за човек на възраст над 50 години. И тогава онзи му отговори,че не са малко, щото е убил трима души.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
, Ботльо да Внимава, че се прибирам в родината за дълъг период от време. Земе да тресне некой хард ексел по нечия тиква
Не измряхте ли от жега бре? Кво сте млъкнали всичките?
модерацията да не сте помисли да махнете ботльовия шедьовър по-долу.Last edited by Selena2024; 22.06.2024, 17:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеей да фнимавате со селенка че да не ви се случи случка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Гледал съм само откъси от това предаване в Тик ток с изцепки и не съм запознат с всички жени.Ама тоя последният ерген нарочно е оставил на финала една с 10 години по-дърта и друга с дете.И според мен разговорът с майка му е бил постановка,едва ли не тя е предопределила избора му,докато всъщност той изобщо е нямал намерение да си взема за жена някоя от участничките.Надали е нямало поне една подходяща за жена.
Или е гей, или е влязъл да си прави реклама. Което е гадно и спрямо момичетата ,но с подобни путьовци е пълно в наши дни.
Той е отишъл там за пари, а не да си търси жена. Изглежда кротък и спокоен и не е за такива бръмчалки. Не вярвам да е гей.
Онази грозотия, която ти пратих наскоро, ме блокира, първо искаше да се вземаме и да се срещаме, аз й казах "да се опознаем малко и ще се видим" и след няколко дни ме блокира.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Малко е сбъркана концепцията на "Ергенът" - би трябвало в края на предаването той да си избере жена и да го оженят. Виктор все още е сам. И Алек също.
Освен това, щеше да е хубаво хората да се държат естествено, да е забавно и разтоварващо. А то е някакво кифленско предаване, вярно с хубави тоалети, но постоянно дрънкат глупости, демонстрират колко са ограничени, преекспонират нещата, всичко се върти около комерсиалното, кифленската мода, интриги, превземки и т.н. Някои от жените изглежда идват от ексорт сектора. И ергените говорят каквото им кажат в слушалките.
Или е гей, или е влязъл да си прави реклама. Което е гадно и спрямо момичетата ,но с подобни путьовци е пълно в наши дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, като изключим ергените,ти за коя от момите би се оженил
аз без да искам веднъж попаднах на част от тая простотия
и като видях някои от участничките получих импотенция за около 2 седмици
Бих се оженил за някоя която не е много разтропана и отговаря на критериите на майката на Алек. Иначе от тримата, Виктор ми е най-симпатичен (но не в сексуалния смисъл).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Малко е сбъркана концепцията на "Ергенът" - би трябвало в края на предаването той да си избере жена и да го оженят. Виктор все още е сам. И Алек също.
Освен това, щеше да е хубаво хората да се държат естествено, да е забавно и разтоварващо. А то е някакво кифленско предаване, вярно с хубави тоалети, но постоянно дрънкат глупости, демонстрират колко са ограничени, преекспонират нещата, всичко се върти около комерсиалното, кифленската мода, интриги, превземки и т.н. Някои от жените изглежда идват от ексорт сектора. И ергените говорят каквото им кажат в слушалките.
аз без да искам веднъж попаднах на част от тая простотия
и като видях някои от участничките получих импотенция за около 2 седмици
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
А трябва да има.Ще е полезно и за мъжете, и за жените. Щото в реалността трябва да си Брад Пит,та да ти се натискат толкова жени като в "Ергенът ".Точно обратното е-мъжете се натискат на жените.
Даже четох веднъж една патка как даваше съвети на мъжете за свалки на жени-да бъдели естествени и жените сами щели да дойдат.При нея това имало успех с мъжете, та направи гениалният извод,че и при мъжете ще е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Определено.
ОПАСЕНИЯТА: Прокарат ли закона за детското правосъдие, ще стане като с пушката на Чехов!
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Няма толкова бюджет за такова предаване. Видя, че момите из старозагорско с естествен тен, вървят колкото двустаен в София.
Даже четох веднъж една патка как даваше съвети на мъжете за свалки на жени-да бъдели естествени и жените сами щели да дойдат.При нея това имало успех с мъжете, та направи гениалният извод,че и при мъжете ще е така.Last edited by Vergil1975; 21.06.2024, 08:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Пък аз се чудех що джебчийките, които минават през съда напоследък са такива красавиципрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Няма толкова бюджет за такова предаване. Видя, че момите из старозагорско с естествен тен, вървят колкото двустаен в София.
Коментар
-
Това е измислена ситуация, щото в живота е точно обратното -мъжете се състезават за жени, не обратното. Трябва да има и предаване"Момата",което ще е доста по-реалистично.
- 1 like
Коментар
Коментар