Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не съм го следил предаването подробно. То по принцип на такива предавания аудиторията са основно жени.И за мъжа нямам впечатления как се е държал. Но жените на външен вид, поведение и като интелект не ставаха за съпруги.Такива никога не бих си взел за жена,даже не съм и е.. такива. Като видя някоя с изкуствени бозки и джуки и се отвращавам.
От друга страна Ергенчето беше доста неорентирано. Дори най-големия загубеняк поставен в такава изгодна позиция ще изглежда играч.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Обсъждайте, обсъждайте, те и жените обсъждат какви мъже има в същото предаване. Каква е разликата? Риалитата са сапунки на живо. И аз какви комплекси да избивам - да взема един чук и да си разкова пироните ли?
И не знам какви комплекси избиваш,но винаги се заяждаш с мен. Има още един такъв Тодор от Горна Оряховица ,ти си вторият.
- 1 like
Коментар
� -
Обсъждаме какви жени има в това предаване. И дали стават за съпруги.Щото нали уж това е целта на предаването.И при положение ,че Евго си търси съпруга най-нормалното нещо е да се коментират такива жени.
А не е нормално да си избиваш комплексите и да се заяждаш постоянно.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В Тиндър има доста плеймейтки, нарочно качили провокативни снимки. И доста са над 40 г. Младички по-рядко.
Явно такава е модата и такава е тенденцията.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеРаботата не е на добре, щом двама яки мъжаги тук започнаха да обсъждат сапунки.
А не е нормално да си избиваш комплексите и да се заяждаш постоянно.
- 1 like
Коментар
� -
Не съм го следил предаването подробно. То по принцип на такива предавания аудиторията са основно жени.И за мъжа нямам впечатления как се е държал. Но жените на външен вид, поведение и като интелект не ставаха за съпруги.Такива никога не бих си взел за жена,даже не съм и е.. такива. Като видя някоя с изкуствени бозки и джуки и се отвращавам.
Явно такава е модата и такава е тенденцията.
Коментар
� -
Наистина, и в двата сезона на предаването все шантонерки участваха,(комерсиално ориентирани и без никаква база и знания, едни опаковки само). Не струват и 5 ст.
Алек няма мъжкарско излъчване, малко е путьо и му казваха в ухото какво да им говори.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Как пък го е разбрал това?Аз пък чух слухове,че ги е минал повечето от участничките и изобщо няма да де учудя ако е истина, щото си личи,че са курветини.
В подобни предавания трябва да участват момичета, които стават за съпруги, не парцали.
Наистина, и в двата сезона на предаването все шантонерки участваха,(комерсиално ориентирани и без никаква база и знания, едни опаковки само). Не струват и 5 ст.
Алек няма мъжкарско излъчване, малко е путьо и му казваха в ухото какво да им говори.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А кво значение има какво иска майката на еди кой си, не е ли важно, какво иска той?
В случаят майката беше права ,че не му трябва по-дърта жена и жена с дете.
Коментар
� -
Един опитен пич го е надушил, че не е спал с жена (за Алек става дума) и го коментира по ф.б.
В подобни предавания трябва да участват момичета, които стават за съпруги, не парцали.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Тоя опитния от левия бряг ли е?
Коментар
� -
Един опитен пич го е надушил, че не е спал с жена (за Алек става дума) и го коментира по ф.б.
- 1 like
Коментар
�
Коментар