IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, като изключим ергените,ти за коя от момите би се оженил
    аз без да искам веднъж попаднах на част от тая простотия
    и като видях някои от участничките получих импотенция за около 2 седмици
    Не съм ги гледал задълбочено и не помня имената им.

Бих се оженил за някоя която не е много разтропана и отговаря на критериите на майката на Алек. Иначе от тримата, Виктор ми е най-симпатичен (но не в сексуалния смисъл).

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Малко е сбъркана концепцията на "Ергенът" - би трябвало в края на предаването той да си избере жена и да го оженят. Виктор все още е сам. И Алек също.

Освен това, щеше да е хубаво хората да се държат естествено, да е забавно и разтоварващо. А то е някакво кифленско предаване, вярно с хубави тоалети, но постоянно дрънкат глупости, демонстрират колко са ограничени, преекспонират нещата, всичко се върти около комерсиалното, кифленската мода, интриги, превземки и т.н. Някои от жените изглежда идват от ексорт сектора. И ергените говорят каквото им кажат в слушалките.
      е, като изключим ергените,ти за коя от момите би се оженил
      аз без да искам веднъж попаднах на част от тая простотия
      и като видях някои от участничките получих импотенция за около 2 седмици
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

А трябва да има.Ще е полезно и за мъжете, и за жените. Щото в реалността трябва да си Брад Пит,та да ти се натискат толкова жени като в "Ергенът ".Точно обратното е-мъжете се натискат на жените.
        Даже четох веднъж една патка как даваше съвети на мъжете за свалки на жени-да бъдели естествени и жените сами щели да дойдат.При нея това имало успех с мъжете, та направи гениалният извод,че и при мъжете ще е така.
        Малко е сбъркана концепцията на "Ергенът" - би трябвало в края на предаването той да си избере жена и да го оженят. Виктор все още е сам. И Алек също.

Освен това, щеше да е хубаво хората да се държат естествено, да е забавно и разтоварващо. А то е някакво кифленско предаване, вярно с хубави тоалети, но постоянно дрънкат глупости, демонстрират колко са ограничени, преекспонират нещата, всичко се върти около комерсиалното, кифленската мода, интриги, превземки и т.н. Някои от жените изглежда идват от ексорт сектора. И ергените говорят каквото им кажат в слушалките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Определено.
          Селенка, има ли ОТНЕТИ ДЕЦА ОТ РОДИТЕЛИТЕ В ИСПАНИЯ. Сега гледам по карбовски за една жена.
          ОПАСЕНИЯТА: Прокарат ли закона за детското правосъдие, ще стане като с пушката на Чехов!

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Няма толкова бюджет за такова предаване. Видя, че момите из старозагорско с естествен тен, вървят колкото двустаен в София.
            А трябва да има.Ще е полезно и за мъжете, и за жените. Щото в реалността трябва да си Брад Пит,та да ти се натискат толкова жени като в "Ергенът ".Точно обратното е-мъжете се натискат на жените.
            Даже четох веднъж една патка как даваше съвети на мъжете за свалки на жени-да бъдели естествени и жените сами щели да дойдат.При нея това имало успех с мъжете, та направи гениалният извод,че и при мъжете ще е така.
            Last edited by Vergil1975; 21.06.2024, 08:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може да им е втроа специалност
              Определено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пък аз се чудех що джебчийките, които минават през съда напоследък са такива красавици
                може да им е втроа специалност
                препоръка е

Коментар

Няма толкова бюджет за такова предаване. Видя, че момите из старозагорско с естествен тен, вървят колкото двустаен в София.
                  Пък аз се чудех що джебчийките, които минават през съда напоследък са такива красавици

Коментар

Това е измислена ситуация, щото в живота е точно обратното -мъжете се състезават за жени, не обратното. Трябва да има и предаване"Момата",което ще е доста по-реалистично.

Коментар

Това е измислена ситуация, щото в живота е точно обратното -мъжете се състезават за жени, не обратното. Трябва да има и предаване"Момата",което ще е доста по-реалистично.
                      Брей давам лайк за тази идея.

Коментар

Имаше една кака, която стигна до финала с корекции. Не може да се отрече, че я бяха разкрасили доволно.

От друга страна Ергенчето беше доста неорентирано. Дори най-големия загубеняк поставен в такава изгодна позиция ще изглежда играч.

Коментар

Не съм го следил предаването подробно. То по принцип на такива предавания аудиторията са основно жени.И за мъжа нямам впечатления как се е държал. Но жените на външен вид, поведение и като интелект не ставаха за съпруги.Такива никога не бих си взел за жена,даже не съм и е.. такива. Като видя някоя с изкуствени бозки и джуки и се отвращавам.
                          Имаше една кака, която стигна до финала с корекции. Не може да се отрече, че я бяха разкрасили доволно.

От друга страна Ергенчето беше доста неорентирано. Дори най-големия загубеняк поставен в такава изгодна позиция ще изглежда играч.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Обсъждайте, обсъждайте, те и жените обсъждат какви мъже има в същото предаване. Каква е разликата? Риалитата са сапунки на живо. И аз какви комплекси да избивам - да взема един чук и да си разкова пироните ли?
                            Най-нормалното нещо на света е мъжете да обсъждат жени, а жените мъже. А и в случая коментираме като цяло жените в предаването, не някоя конкретна.Аз не съм го й следил, та да обсъждам конкретно някоя.Случайно ми попадат клипове в Тик ток и от тях видях какви са жените в това предаване. Определено не са мой тип.
                            И не знам какви комплекси избиваш,но винаги се заяждаш с мен. Има още един такъв Тодор от Горна Оряховица ,ти си вторият.

Коментар

Обсъждаме какви жени има в това предаване. И дали стават за съпруги.Щото нали уж това е целта на предаването.И при положение ,че Евго си търси съпруга най-нормалното нещо е да се коментират такива жени.
                              А не е нормално да си избиваш комплексите и да се заяждаш постоянно.
                              Обсъждайте, обсъждайте, те и жените обсъждат какви мъже има в същото предаване. Каква е разликата? Риалитата са сапунки на живо. И аз какви комплекси да избивам - да взема един чук и да си разкова пироните ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В Тиндър има доста плеймейтки, нарочно качили провокативни снимки. И доста са над 40 г. Младички по-рядко.

Явно такава е модата и такава е тенденцията.
                                evgo харесах ти жена(и за мене става). Райчето ве, назарянката - умна красива с кариера. Че и още в срок на годност
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X