Първоначално изпратено от August
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Кадастърът не удостоверява собственост.
Ако тези стаи са върху основите на стопанските постройки и не са с параметри различни от тези по документите за собственост, дядото няма интерес да се влачи по институции. Не го интересува и смяната на статута им. Дали има легла в тях или бидони с кисело зеле, все тая.
Проблем би възникнал, ако ги отдава под наем, например.
Той е стар ( и изкукал) и не очаквам от него да уреди въпроса. Но после с наследниците също трудно ще се разбера, защото са много. Една от тях е луда, сега не иска да гледа майка си и баща си, въпреки че няма кой друг. Ламти за имоти, че дали на покойния й брат, на нея не.
Ако ми правят проблем, ще заведа дело в съда и ще опиша случая пред Кадастъра. Дворът ни е общ.
На морето си починах хубаво, но отново съм в ежедневен режим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВчера си писах с една жена от нета. Оказа се интернетска простакеса и комплексарка.
Ние сме чатили преди и аз я питах:
"Здравей, имаш ли си гадже?"
А тя ми написа куп глупости и обиди, както правят най-долнопробните жени. И я блокирах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВчера си писах с една жена от нета. Оказа се интернетска простакеса и комплексарка.
А тя ми написа куп глупости и обиди, както правят най-долнопробните жени. И я блокирах.
Що направо не и предложи брак?!?
Толкова ли нямаш усещания и не разбираш кога, какви въпроси се задават. Ако не се познавате от дълго време разговора е непринуден, интереси, професия общи приказки и така дни, а може и седмици, зависи от жената. Не става с "имаш ли си гадже"/оставяме настрана, че звучи хлапашки/.
Евго, месеца почивка не е допринесъл с нищо за подобряване на общуването ти с жени, дано поне си отпочинал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Кадастърът не удостоверява собственост.
Ако тези стаи са върху основите на стопанските постройки и не са с параметри различни от тези по документите за собственост, дядото няма интерес да се влачи по институции. Не го интересува и смяната на статута им. Дали има легла в тях или бидони с кисело зеле, все тая.
не виждам никакъв проблемпрепоръка е
Коментар
-
.(.........................)
Очевидно е, че след въпроса премълчаваш голяма част от диалога, която е скандализирала дамата...
Може би самият ти търсиш точно тоя ефект: да предизвикаш негодувание у жената. След това е много лесно да я пречислиш към общата оценка: "Съвременната жена не става!"
" А това потвърждава и мама!"...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Относно стаята, пропуск на кадастъра е,че не я е заснел. Тя е търпима и може да се узакони.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
понякога така става
когато след многобройни намеци, че иска да я нашибат
ти я питаш има ли си гадже
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Трябвало е да я нашибаш едно убаво.
когато след многобройни намеци, че иска да я нашибат
ти я питаш има ли си гадже
препоръка е
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
абе не сте ли виждали ХУБАВА БЯЛА ромка?
е аз съм таковал такава - огън е а не дръвоLast edited by Andi11; 13.09.2024, 09:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
абе не сте ли виждали ХУБАВА БЯЛА ромка?
е аз съм таковал такава - огън е а не дръво
те били направо пожарпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Да си имаме уважението-до ромки не сме опряли.
е аз съм таковал такава - огън е а не дръвоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар