Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ без снимка тя ми е симпатичнаМислеща жена
Няма значение как изглежда,
Защото мисля с горната си главаЗа разлика от теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Е, добре де, спирам, щом като си си самодостатъчен. Къпи се в собствения си патриотизъм.
Човек, който обича Родината си,възхищава се на националните постижения, привързан е към родната земя,традиции, език,култура.
Това,че ти й придаваш различно значение си е твой проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНапротив-коментирахме хипотетична ситуация, при която се разделя с жена ми.
А че "не си такава"е ясно.И хич не се вълнуваш от тая тема също е ясно.
И е редно човек поне да си сложи снимка, та отсреща да знаят с какъв човек разговарят.Мислеща жена
Няма значение как изглежда,
Защото мисля с горната си главаЗа разлика от теб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха.Та то дори най-великите революционери са били оплювани,хората трябвало да кажат кой е патриот. Ботев е убит от българи,Левски,Бенковски,Волов, Захари Стоянов, Петко воевода са предадени от българи.Стамболов и Стамболийски също са убити от българи.
Изобщо не ми пука кой какво ще казва,аз знам какъв съм.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Снимка който иска си слага. Коментира се принципно ситуация. Не твоята.
С изключение на двама. Единият е тежко болен, а другият беше голям сваляч,но се ожени за една,която му изневери и след развода нещо се пречупи и не се среща с жени.
Коментар
-
Казах ти, другите (хората, народа) трябва да кажат: Те тоя е патриот!
Изобщо не ми пука кой какво ще казва,аз знам какъв съм.
Коментар
-
Напротив-коментирахме хипотетична ситуация, при която се разделя с жена ми.
И е редно човек поне да си сложи снимка, та отсреща да знаят с какъв човек разговарят.
Коментар
-
Какви доказателства трябват,за да се установи, че човек е патриот?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Който се бие в гърдите, че е патриот, а няма доказателства за това е патриотАР!
Коментар
-
Така е-щом не съм се бил в Априлското въстание или в Балканските войни няма как да съм патриот.Това е вън от съмнение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не разбра ли, затова че се пишеш за патриот. Не се заигравай с патриотизма, в случая е смешно. "Патриота душа дава..." - прочети Хр. Ботев.
А Ботев със сигурност не е имал предвид такива като мен.Щото не съм правил нито едно от описаните неща. Напротив рискувал съм си здравето и живота за държавните дела.И то се разболях тежко по време на тия мои дейности,което се отрази негативно на целият ми живот.Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 15:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ма въобще не е ставало дума за тебе.
Не бе слънце. Нямам необходимост да слагам снимки. Както и много други хора. Нито са се доказвам или някой да ме валидира. Това е моето виртуално кафене
Финансови са ми интересите и повече чета в сериозните теми.
И е редно човек поне да си сложи снимка, та отсреща да знаят с какъв човек разговарят.
Коментар
-
За кое да се слагам нависоко?Това са ми лични убеждения. Най са ми противни чуждопоклониците.Било към Русия, САЩ, ЕС и така нататък.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-ами ти казваш,че само някоя изпаднала щяла да се хване с мен.И какво очакваш като реакция?Имам си самочувствие, знам си възможностите,знам че се харесвам на определена група жени. Естествено, че няма да остана без жена до себе си.
И никога не съм твърдял,че съм красив или неустоим.Или пък,че съм висок или слаб.Сложил съм си две снимки та всеки да прецени какъв съм.
За разлика от теб.Срамуваш се от това как изглеждаш ли?
Не бе, слънце. Нямам необходимост да слагам снимки. Както и много други хора. Нито да се доказвам или някой да ме валидира. Това е моето виртуално кафене
Финансови са ми интересите и повече чета в сериозните теми.Last edited by Selena2024; 02.08.2024, 15:43.
Коментар
Коментар