If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както съм писал и преди, по времето на НРБ жените бяха трудолюбиви и почтени. През деня работи на нивата, във фабриката или в предприятието, в 17:00 часа се прибира, за 2 часа готви, и е добра съпруга и майка. А вечерта работи на стана, плете, шие или ръкоделства. И си трае и си мълчи, а българският мъж си живееше щастливо и безгрижно, като султан,
А сега мъжете повече шетат и чистят (имам предвид семейните).
Питър Пан търси Уенди. Уенди обаче е пораснала. Време е и Питър да порасне най-после
Само дето отмина времето на НРБ, както и това на Османската империя.
Но винаги е опция да имигрираш в Сирия...
Ние имаме вила близо до Албена и ходим там от 25 г. и много го харесваме.
Това лято на плажа местните жени (60+ годишни) коментираха, че по времето на НРБ са гледали мъжете си като султан..... Да му пруслугват, а той нищо да не прави и да лежи.
Една от тях сподели: "Това дето го разказват, че курварството било до време, не е вярно!!! Моя е към 70г и мърсува, оправя селянките от селото на майка си."
Въпреки това, аз смятам, че много мъже пенсионери са грохнали и не правят секс, защото нямат сили. Не всички са здрави и енергични.
Пич честито братле .... брях да му се невиди доживях начи деня в който наш Евго си хвана гадже... Браво ... браво ... кефя ти се братле честно В твоя чест и за готината новина вкарах 1 бърза водка на екс
Начи на 35 е мацката тва ок, ама дай повече инфо за ТТД технико техническите данни, кажи ся колко е висока колко кила е,, коя зодия е, къв стил на обличане има и как се носи, кво червило слага и так далее.... Цялата тука форумна флора и фауна живееше и дишаше с твойте проблеми тъй че раздуй малко нещата де .... кажи туй онуй
Страстна ли е да не е некоя захлупена брат ? Казваш че била кротка и срамежлива един вид тъй ли ? Ако наистина е такава е супер брат само да не е некоя потресница братле скрита лимонка братле некоя бръмчалка дето обича да си джитка с мъже или некоя джанка дето много много не подбира мъжете, с които си ляга, а най - кофтито е ако е некоя мивка от тия дето е лесно да правиш секс с нея щото тя пуска предимно на мъже с лъскави коли и много кинти. Опичай си акъла брат глеаш я кротка ама най -гадно ще е ако излезе миндер кокона уж привлекателно момичето ама по цял лежи в леглото от мързел
Нема нужда да мигрира , просто требва да си драпа макаририте и да намери с некоя бежанка от размирният регион която ще му е вечно признателна , с която да сключи брак и да и даде гражданство.
Ще му точи баници, чисти, пере и върти свирки, и ще го чака на вратата след работа, ама требва да подходи с нетрадиционен подход, а не да гони некви комлексирани лели от ,,Фейсбук,,
ЕХ мечтии......
Търся карабахка от арменски произход . Да изключим възможността да се падне джихадистка
Все пак успях да си хвана гадже, защото уикенда имах гостенка, една 35-годишна сладурана. След като 5 мадами преди нея ми бяха правили серия от номера, за които съм ви разказвал. Тя хареса апартамента ми и как го поддържам. И беше доста впечатлена.
И успях, благодарение на съветите на момчетата от форума, между които Миродес, Асо Пика, Груьо, Бертрам, Купата и Репрезентативния (бяха разбрали за какво става дума и ми казаха важни неща).
Нещата не са перфектни, но съм доволен. И ме гледа кротичко като султан и е послушна.
Хубав ден,
Пич честито братле .... брях да му се невиди доживях начи деня в който наш Евго си хвана гадже... Браво ... браво ... кефя ти се братле честно В твоя чест и за готината новина вкарах 1 бърза водка на екс
Начи на 35 е мацката тва ок, ама дай повече инфо за ТТД технико техническите данни, кажи ся колко е висока колко кила е,, коя зодия е, къв стил на обличане има и как се носи, кво червило слага и так далее.... Цялата тука форумна флора и фауна живееше и дишаше с твойте проблеми тъй че раздуй малко нещата де .... кажи туй онуй
Страстна ли е да не е некоя захлупена брат ? Казваш че била кротка и срамежлива един вид тъй ли ? Ако наистина е такава е супер брат само да не е некоя потресница братле скрита лимонка братле некоя бръмчалка дето обича да си джитка с мъже или некоя джанка дето много много не подбира мъжете, с които си ляга, а най - кофтито е ако е некоя мивка от тия дето е лесно да правиш секс с нея щото тя пуска предимно на мъже с лъскави коли и много кинти. Опичай си акъла брат глеаш я кротка ама най -гадно ще е ако излезе миндер кокона уж привлекателно момичето ама по цял лежи в леглото от мързел
Само дето отмина времето на НРБ, както и това на Османската империя.
Но винаги е опция да имигрираш в Сирия...
Нема нужда да мигрира , просто требва да си драпа макаририте и да намери с некоя бежанка от размирният регион която ще му е вечно признателна , с която да сключи брак и да и даде гражданство.
Ще му точи баници, чисти, пере и върти свирки, и ще го чака на вратата след работа, ама требва да подходи с нетрадиционен подход, а не да гони некви комлексирани лели от ,,Фейсбук,,
Всичко..Казваш че си търсиш жена а то се оказа че си търсиш майка или домашна прислуга..Ако щеш милиони да имаш никой жена няма да се подложи на такова унижение дори циганка.
Като чета, оставам с впечатление, че малко ги объркахме "двата щата"...
Всичко..Казваш че си търсиш жена а то се оказа че си търсиш майка или домашна прислуга..Ако щеш милиони да имаш никой жена няма да се подложи на такова унижение дори циганка.
Как мразя всекидневно подпийнали мъже, хеле пък - жени.
Няма дийл.
Има ли един ден, когато не пиеш алкохол ?
А на жените се отразява много зле дългосрочно.
Не се травмирай! Аз и алкохолът сме близки приятели, които взаимно се наслаждават на компанията си
Наздраве!
П.П. Ако знаеш пък аз колко неща мразя, ама се сдържам да споделям, че да не хвърлям в паника аудитория.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Как си представяш жена ти да ходи на работа точно колкото теб в някои случаи да взема и по голяма заплата и да пазари да готви деца да гледа да пере чисти а ние пред лаптопа????Жена ти не ти е прислуга нито майка.
Леле, Пеше!!! Напиши какво пиене да ти викна у Кръчмата.
За твое здраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар