Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеНе се продавам, имам си стотинки [ATTACH=CONFIG]n4188761[/ATTACH]
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ето ти безпристрастен коментар...
Вилата НА ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ (тяхната вила) е струваЛА в соца 6 К долара. (шест хиляди)
Ако днес тази (тяхна вила) няма купувач - тя реално струва 0.00 лв. Какво би се случило, ако имаше купувач с много кинти? АВе, те хората - с кинти - гоУеми балъци си падат! И все такива "вили" търсят - далеч от топ морските дестинации...
За "реновация" не говорим, защото именно реновацията (около малки градчета и непопулярни дестинации) ДНЕС би струвала големи пари! Какво би дирил там човек с пари? Спомени от детството, ли?
То е повече от ясно, че няма кой да даде такива големи пари за реновация, защото "ВИЕ" (ти и останалите собственици) не бихте заделили няколко десетки хиляди за реновация, изолации, покрив и обзавеждане (най-общо) - по ДНЕШНИ ЦЕНИ!
АМА, защо да се заделят такива суми, ако няма кандидат-купувач??? Не си ли съгласен, Евго? А, би ли заделил няколко десетки хиляди (ЕЕРО) за майстори и материали?
А не е ясно и какъв е "пропускателният режим " към тази вила в нищото... Кой ще я пази целогодишно? ЩоТ и това струва кинти, ве, Евгич! Би ли я реновирал, след което да наемеш целогодишно пазач и да му плащаш, докато намериш... купувач?!?
СФащаш ли, че тия хипотетични 120 150 К, дето бленуваш - са много далеч от парите, които някой БИ БИЛ ГОТОВ ДА ДАДЕ, за да има "вила" на морето, далеч от топ-дестинациите по Черноморието!
Е къде е Гърция! Защо би отказал да даде половината от парите, които ти фантазираш, за да купи ваканционен имот в Гърция?
Накрая, забелязал ли си на какви цени можеш да се сдобиеш с функционално жилище в охраняем морски комплекс и всичко да блести, когато решиш да отидеш там? Цените са около 1/3 от тия 120-150 К!
Та, я кажи сега, като "икономист-инвеститор" с ръка на сърцето - кой човек с парите, които бленуваш - би дошъл във "виличката" ти, с ВАРОСАНИТЕ СТЕНИ С БАДАНАРКАТА... и би ти наринал 120 000 - 150 000 ЕВРАКИС!
АБЕ, когато се пазарите за цената - за всеки случай му кажи, че си икономист! Гаранция, че ще го респектираш!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеЛеле докато внимавам на скарата, какво стана. Аз мога сам да се онагледя
[ATTACH=CONFIG]n4188749[/ATTACH]
ти май гледаш под палатката
така де, роклятапрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЕдна снимка да онагледим циклоп. Все пак мис циклоп са избрали
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ако така ги бройкаш аз съм пето
хак!
само евго е потомец на обслужващи богаташите
дори някоя рецепта са успели да откраднат, скрита в захарницата, при фердинантките
а мирко хич и не го мисля
сигурно е шетал в дисагите на деда си по анадолаLast edited by ratten; 13.06.2024, 22:14.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
....
Нашата вила на морето струваше 6 хиляди долара през 1994 г., към края на годината. Днес струва 120 -150 000 евро след реновирането, а имаме голямо спестяване от нашето ползване и хората, които сме канили.
....
Ето ти безпристрастен коментар...
Вилата НА ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ (тяхната вила) е струваЛА в соца 6 К долара. (шест хиляди)
Ако днес тази (тяхна вила) няма купувач - тя реално струва 0.00 лв. Какво би се случило, ако имаше купувач с много кинти? АВе, те хората - с кинти - гоУеми балъци си падат! И все такива "вили" търсят - далеч от топ морските дестинации...
За "реновация" не говорим, защото именно реновацията (около малки градчета и непопулярни дестинации) ДНЕС би струвала големи пари! Какво би дирил там човек с пари? Спомени от детството, ли?
То е повече от ясно, че няма кой да даде такива големи пари за реновация, защото "ВИЕ" (ти и останалите собственици) не бихте заделили няколко десетки хиляди за реновация, изолации, покрив и обзавеждане (най-общо) - по ДНЕШНИ ЦЕНИ!
АМА, защо да се заделят такива суми, ако няма кандидат-купувач??? Не си ли съгласен, Евго? А, би ли заделил няколко десетки хиляди (ЕЕРО) за майстори и материали?
А не е ясно и какъв е "пропускателният режим " към тази вила в нищото... Кой ще я пази целогодишно? ЩоТ и това струва кинти, ве, Евгич! Би ли я реновирал, след което да наемеш целогодишно пазач и да му плащаш, докато намериш... купувач?!?
СФащаш ли, че тия хипотетични 120 150 К, дето бленуваш - са много далеч от парите, които някой БИ БИЛ ГОТОВ ДА ДАДЕ, за да има "вила" на морето, далеч от топ-дестинациите по Черноморието!
Е къде е Гърция! Защо би отказал да даде половината от парите, които ти фантазираш, за да купи ваканционен имот в Гърция?
Накрая, забелязал ли си на какви цени можеш да се сдобиеш с функционално жилище в охраняем морски комплекс и всичко да блести, когато решиш да отидеш там? Цените са около 1/3 от тия 120-150 К!
Та, я кажи сега, като "икономист-инвеститор" с ръка на сърцето - кой човек с парите, които бленуваш - би дошъл във "виличката" ти, с ВАРОСАНИТЕ СТЕНИ С БАДАНАРКАТА... и би ти наринал 120 000 - 150 000 ЕВРАКИС!
АБЕ, когато се пазарите за цената - за всеки случай му кажи, че си икономист! Гаранция, че ще го респектираш!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо, плашиш ме
а аз мислех, че може да помагаш с обиране на паяжиниъеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо, плашиш ме
а аз мислех, че може да помагаш с обиране на паяжиниъе
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
мис алабама.
По голяма подигравка с жените целия форум досега не е успял да постигне.
И женорята НИТО ДУМИЧКА. Хак да им е.
Аз съм предрекъл че МЪЖЕ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ КОНКУРСИ ЗА КРАСОТА (все пак сме красавци.
Като измислим изкуствени матки и отглеждане на ембрион,
Средните векове ще им се струват златен век
а аз мислех, че може да помагаш с обиране на паяжиниъепрепоръка е
Коментар
� -
Да го изтипоса циклопич като дърт пуяк и сме квит.
Не виждаш ли? Най-прогресивната страна за мис ги избират.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
как нямало, ти нъл си била 3-то поколение харистократка.
И тебе са та изгонили комунистите чаааак в мадрид кат симеончо. И той 3-то поколение софийски аристократ
Коментар
� -
Аристокрация в България след турско практически няма. Говорим за буржоазия.
И тебе са та изгонили комунистите чаааак в мадрид кат симеончо. И той 3-то поколение софийски аристократ
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Ако така ги бройкаш аз съм пето
Коментар
�
Коментар