Първоначално изпратено от SKP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 11.05.2024, 00:23.
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Интересно е защо моят коментар те заинтригува.
Коментирам го заради ремарката на Ботльо, че въпросният тип обичал да ги унижава. Там е разковничето. Това са жени със статус до които явно няма нормален достъп. Те го ползват за секс и дотам. Оттам и злобата.
Коментирам го, защото с познаването на човешката природа си вадя хляба. Оттам и моят интерес.
Преведено на разбираем за теб език - няма по капризна борса от човешката душа.
Капиш?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Интересно е защо моят коментар те заинтригува.
Коментирам го заради ремарката на Ботльо, че въпросният тип обичал да ги унижава. Там е разковничето. Това са жени със статус до които явно няма нормален достъп. Те го ползват за секс и дотам. Оттам и злобата.
Коментирам го, защото с познаването на човешката природа си вадя хляба. Оттам и моят интерес.
Капиш?
Аз злоба не виждам. Човекът се е държал с тях, каквито го играят в този момент.
Но ти раздаваш клинични пътеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
ОК. Но да ти кажа не бих се учудил, да е вярня. Жените обичат да имат спомени, които няма да разкажат никога.
П.П. Ако смяташ, че не е вярна информацията, зашо я коментираш? Комплекси и т.н.
Вътрешно знаеш, че може би е вярна.
Капиш?Last edited by Selena2024; 10.05.2024, 23:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Господин професор дефлация, и в тая тема ли избухваш бре. И жените ли ги разбираш, както имотите, или си още по-зле?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Абе по-хубаво е да си имал няколко, отколкото нито една! (явно като тебе)
И сега ти си избиваш завистта и комплексите!
Коментар
-
За да ти отговоря за жените, първо трябва да приема за достоверна съответната преувеличена типично по мъжки хвалба (лакърдия).
А не ми се струва достоверна.
П.П. Ако смяташ, че не е вярна информацията, зашо я коментираш? Комплекси и т.н.
Вътрешно знаеш, че може би е вярна.Last edited by SKP; 10.05.2024, 23:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
А жените, защо му се връзват? И му връзва, с тях.
П.П. Както и да го охарактеризираш, проблема не е в него.
А не ми се струва достоверна.
Коментар
-
Демек комплексар. Обикновен комплексар. Има ли озлобление към жените са си чисти комплекси.
П.П. Както и да го охарактеризираш, проблема не е в него.
Last edited by SKP; 10.05.2024, 22:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Жените са едни и същи.Харесват един и същ тип мъже.Така че няма голяма разлика ако искаш да свалиш продавачка в магазин или някоя жена с високо обществено положение. Поведението на мъжа в общи линии е сходно,естествено има и нюанси,ама не те са водещите.
Не помня кой в тоя форум беше казал за някакъв негов познат,който свалял всякакъв тип жени и независимо от общественото си положение му връзвали. Май Ботата каза за тоя човек.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз познавам доста такива.
Един държеше интернет кафе в малкото ндк. Докато не участвах е една от историите не му вярвах. Всякакви манагерки - главни счетоводителКи, маркетинг директорКи. А зверски се гавреше с тях Обичаше да доказва на "успелите" жени че са долнопробни кучки. Има и звестни медийни лица ама да не казвам че пак ще ме изтрият
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Чета, чета...как да сме лицемерни, та барем да станем повече от другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
изморен съм и пиша грешки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Казах ти - пра-дядо съм ти! p.s. Особено ако се гледа умственото развитие.
"малкоумни" - шопе, за човек с твоите високи прeтeнции би трябвало да знаеш, че няма такава дума в българския език!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Мъжете мога да правят бебета дори на 16 г, така че ако си на 61 г, може да си ми баща или на годините на баща ми.
Не мисля, че е за хвалба думкането на изпаднали или малкоумни жени.
"малкоумни" - шопе, за човек с твоите високи прeтeнции би трябвало да знаеш, че няма такава дума в българския език!
- 1 like
Коментар
Коментар