IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Снимка който иска си слага. Коментира се принципно ситуация. Не твоята.
    Дадох ти пример, че ВСИЧКИ мои приятели, а ако сложа и добри познати отиват над 15 човека разведени мъже, които не са сами.
    С изключение на двама. Единият е тежко болен, а другият беше голям сваляч,но се ожени за една,която му изневери и след развода нещо се пречупи и не се среща с жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Казах ти, другите (хората, народа) трябва да кажат: Те тоя е патриот!
      Хахаха.Та то дори най-великите революционери са били оплювани,хората трябвало да кажат кой е патриот. Ботев е убит от българи,Левски,Бенковски,Волов, Захари Стоянов, Петко воевода са предадени от българи.Стамболов и Стамболийски също са убити от българи.
      Изобщо не ми пука кой какво ще казва,аз знам какъв съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Напротив-коментирахме хипотетична ситуация, при която се разделя с жена ми.
        А че "не си такава"е ясно.И хич не се вълнуваш от тая тема също е ясно.
        И е редно човек поне да си сложи снимка, та отсреща да знаят с какъв човек разговарят.
        Снимка който иска си слага. Коментира се принципно ситуация. Не твоята.

Коментар

Какви доказателства трябват,за да се установи, че човек е патриот?
          Казах ти, другите (хората, народа) трябва да кажат: Те тоя е патриот!

Коментар

Който се бие в гърдите, че е патриот, а няма доказателства за това е патриотАР!
            Какви доказателства трябват,за да се установи, че човек е патриот?

Коментар

Така е-щом не съм се бил в Априлското въстание или в Балканските войни няма как да съм патриот.Това е вън от съмнение.
              Който се бие в гърдите, че е патриот, а няма доказателства за това е патриотАР!

Коментар

Не разбра ли, затова че се пишеш за патриот. Не се заигравай с патриотизма, в случая е смешно. "Патриота душа дава..." - прочети Хр. Ботев.
                Така е-щом не съм се бил в Априлското въстание или в Балканските войни няма как да съм патриот.Това е вън от съмнение.
                А Ботев със сигурност не е имал предвид такива като мен.Щото не съм правил нито едно от описаните неща. Напротив рискувал съм си здравето и живота за държавните дела.И то се разболях тежко по време на тия мои дейности,което се отрази негативно на целият ми живот.
                Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 15:52.

Коментар

Ма въобще не е ставало дума за тебе.

Не бе слънце. Нямам необходимост да слагам снимки. Както и много други хора. Нито са се доказвам или някой да ме валидира. Това е моето виртуално кафене

Финансови са ми интересите и повече чета в сериозните теми.
                  Напротив-коментирахме хипотетична ситуация, при която се разделя с жена ми.
                  А че "не си такава"е ясно.И хич не се вълнуваш от тая тема също е ясно.
                  И е редно човек поне да си сложи снимка, та отсреща да знаят с какъв човек разговарят.

Коментар

За кое да се слагам нависоко?Това са ми лични убеждения. Най са ми противни чуждопоклониците.Било към Русия, САЩ, ЕС и така нататък.
                    Не разбра ли, затова че се пишеш за патриот. Не се заигравай с патриотизма, в случая е смешно. "Патриота душа дава..." - прочети Хр. Ботев.

Коментар

Хахаха-ами ти казваш,че само някоя изпаднала щяла да се хване с мен.И какво очакваш като реакция?Имам си самочувствие, знам си възможностите,знам че се харесвам на определена група жени. Естествено, че няма да остана без жена до себе си.
                      И никога не съм твърдял,че съм красив или неустоим.Или пък,че съм висок или слаб.Сложил съм си две снимки та всеки да прецени какъв съм.
                      За разлика от теб.Срамуваш се от това как изглеждаш ли?
                      Ма въобще не е ставало дума за тебе.

Не бе, слънце. Нямам необходимост да слагам снимки. Както и много други хора. Нито да се доказвам или някой да ме валидира. Това е моето виртуално кафене

Финансови са ми интересите и повече чета в сериозните теми.
                      Last edited by Selena2024; 02.08.2024, 15:43.

Коментар

Не знам, май нещо много нависоко се слагаш...
                        За кое да се слагам нависоко?Това са ми лични убеждения. Най са ми противни чуждопоклониците.Било към Русия, САЩ, ЕС и така нататък.
                        Не го казвам, за да парадирам ,а наистина имам такива убеждения.
                        Ако си ми следил подробно коментарите щеше да знаеш,че за мен гените,предците,родът,историята са много важни.
                        Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 15:42.

Коментар

Това е само закачка в стил Ратен - Може така да си гледа жената, може да е била кривогледа и да се е зазяпвала по някой зад теб.
                          Ок.Приемам,че не ги пишеш нещата с лоши намерения.
                          За разлика от Барбалона.

Коментар

И що си мислиш, че е хвалба?Толкова ли е чудно някой човек да е патриот и да гледа на първо място интересите на България?Не на Русия, САЩ, Брюксел, джендърите както правят други в тоя форум.
                            Не знам, май нещо много нависоко се слагаш...

Коментар

По-скоро ти ни занимаваш със себе си. Забележи колко често в постовете ти присъства думичката “аз”.

Махаш я тази думичка и нещата заспиват. После се поогледай и кажи кой друг се бие в гърди космати 24/7 колко е красив, неустоим, как веднага ако се разведе ще си намери нова жена така, както се заменя носна кърпа, какъв патриот е, колко е умен, атрактивен, слаб, висок и си вадиш сам изводите
                              Хахаха-ами ти казваш,че само някоя изпаднала щяла да се хване с мен.И какво очакваш като реакция?Имам си самочувствие, знам си възможностите,знам че се харесвам на определена група жени. Естествено, че няма да остана без жена до себе си.
                              И никога не съм твърдял,че съм красив или неустоим.Или пък,че съм висок или слаб.Сложил съм си две снимки та всеки да прецени какъв съм.
                              За разлика от теб.Срамуваш се от това как изглеждаш ли?

Коментар

Какъв ти е проблема с мен?Явно няколко човека в тоя форум нямате намерение да пишете по темата, а да се занимавате с моята личност.
                                Пътувай,нямам намерение да се занимавам с теб.
                                Това е само закачка в стил Ратен - Може така да си гледа жената, може да е била кривогледа и да се е зазяпвала по някой зад теб.

Коментар

Working...
                                X