Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСпрете се бре, .....
Евго тъкмо се върна отпочинал, зареден и Вие го метнахте. Чакайте малко, ще спре да пише, а още нищо не е разказал за плажа.
То сега около ЦУМ е пълно с групи. Викам един гид да стане и е уреден. Ще ги лъготи за Сердика/София и е вътре в игратаLast edited by Selena2024; 22.08.2024, 13:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Какъв плаж те гони пък теб?
На човека главата му пуши.
Така де: търси отговор на проблеми при фиксирани (от самия него) проблеми:
1. Отрязал е роднините.
2. Иска подпис от същите, за да Узакони постройка.
3. Роднините (като "отрязани") - знаят правата си, неговите задължения, но отчитат и неговото ОТНОШЕНИЕ.
4. Той продължава по същата линия на конфликта и ограниченията, създадени от Евго: аз (висшист, с езици, библиотека и т.н...) ще ви поставя на място и ЩЕ ВИ ДОКАЖА, че вашата постройка НЕ се ползва по предназначение (например - като външен нужДник!)... Демек: нека на Вуте да му е зле! Много българско ми звучи ...
За да се отвори Евго по (оскъдни) разкази за плажа - трябва да му препоръчаш решение по ВАЖНИЯ казус! Това го вълнува повече, отколкото на коя банските на плажа са й стояли добре... (вече чухме основното и "тъпаните не бият по няколко пъти" за ония, които не са чули...)
Давай решения! Младите сте му слабост и май те слуша!
ако слушаше може и да беше задомен вече....
ПП: човек пиши по кратки чаршафи, че ме заболява главата докато стигна края
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСпрете се бре, .....
Евго тъкмо се върна отпочинал, зареден и Вие го метнахте. Чакайте малко, ще спре да пише, а още нищо не е разказал за плажа.
На човека главата му пуши.
Така де: търси отговор на проблеми при фиксирани (от самия него) проблеми:
1. Отрязал е роднините.
2. Иска подпис от същите, за да Узакони постройка.
3. Роднините (като "отрязани") - знаят правата си, неговите задължения, но отчитат и неговото ОТНОШЕНИЕ.
4. Той продължава по същата линия на конфликта и ограниченията, създадени от Евго: аз (висшист, с езици, библиотека и т.н...) ще ви поставя на място и ЩЕ ВИ ДОКАЖА, че вашата постройка НЕ се ползва по предназначение (например - като външен нужДник!)... Демек: нека на Вуте да му е зле! Много българско ми звучи ...
За да се отвори Евго по (оскъдни) разкази за плажа - трябва да му препоръчаш решение по ВАЖНИЯ казус! Това го вълнува повече, отколкото на коя банските на плажа са й стояли добре... (вече чухме основното и "тъпаните не бият по няколко пъти" за ония, които не са чули...)
Давай решения! Младите сте му слабост и май те слуша!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Ходил съм при тях и съм готов да платя.
Обаче се прави чрез специална фирма и трябва и съседите по двор да са съгласни.Last edited by pinoccio; 22.08.2024, 12:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не коментирай, като не си запознат, чиче.
Може би не желаеш да получаваш дадена информация от точно определени хора!
Има начини, но за 50-минус години - все още не си ги научил...
- 3 Харесвания
Коментар
-
....
старецът смята, че той е "преоборудвал" селскостопанската постройка и може да си ползва стаята без да я узаконява.
Аз смятам, че мога да докажа, че паянтовата барака от едно време е различна от новата постройка, дори като размери са различни и новата постройка е върху общия двор и е търпима. Той няма планове за нея и не е плащал данъци, както и ние.
Не бива да залиташ в "доказване на факта, че ЗАКОННАТА барака " е разлипна от НЕЗАКОННАТА нова пистройка", защото ТОВА Е ОЧЕВИДНО - ФАКТ И БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА! ЩЕ ТИ СТРУВА МНОГО ПАРИ, НО НЕ РЕШАВА ТВОЯТ КАЗУС! Оставаш си с незаконна постройка, макар и нова!
То е ясно, че ще си вадите кирливите ризи, а би могло да седнете и да се разберете. (ЕДИНСТВЕНО ЧАСТИЧНО РЕШЕНИЕ, без съдебно дело)...
По мое мнение, "преоборудваната" стая е по-"ТЪРПИМИЯТ" казус от незаконно построената...
...........
В какви проблеми се заместват хората, които нямат достатъчно работа и си създават главоболия, гледайки в "чуждата паница"...
- 1 like
Коментар
-
Нали знаеш, че при капитализма "човек за човека е вълк".
Аз обаче налагам забрана (black list) и не каним некоректни роднини вече, дори от 2001 г. едни близки роднини са със забрана.
Искам да чуя твоето мнение:
старецът смята, че той е "преоборудвал" селскостопанската постройка и може да си ползва стаята без да я узаконява.
Аз смятам, че мога да докажа, че паянтовата барака от едно време е различна от новата постройка, дори като размери са различни и новата постройка е върху общия двор и е търпима. Той няма планове за нея и не е плащал данъци, както и ние.
ако мислиш, че с наследниците ще се оправиш по-лесно, може да почакаш.
ако нищо от горните не става, тегли им една майна и си действай, както си решил
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНови и нови данни в казуса "какво мислиш?" - за без пари, разбира се!
Евго, много грешиш с тоя измислен (ОТ НЯКОГО) термин "ТЪРПИМА" (постройка), особено, ако го съпоставят с ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЗАКОНА и действащите правилници в тая страна.
Съвсем приятелски съвет: забравИ това определение "ТЪРПИМА". Замени го със "ЗАКОННА" - приложен към ПОСТРОЙКА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Ходил съм при тях и съм готов да платя.
Обаче се прави чрез специална фирма и трябва и съседите по двор да са съгласни.
АКО СМЯТАШ, че имаш основанията си да претендираш - ЕДИНСТВЕНАТА ТИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЗАКОНЯВАНЕ е в ръцете на длъжностните лица.
АКО не си доволен - мотивираш искова молба в компетентния български съд (не е безплатно, но може да потърсиш съветите на тукашните юристи, чрез които ще минеш по тъничко...)
... тАкси има..., но ти търсиш справедливо решение (далеч от "търпимото")...
- 1 like
Коментар
-
Нови и нови данни в казуса "какво мислиш?" - за без пари, разбира се!
Евго, много грешиш с тоя измислен (ОТ НЯКОГО) термин "ТЪРПИМА" (постройка), особено, ако го съпоставят с ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЗАКОНА и действащите правилници в тая страна.
Съвсем приятелски съвет: забравИ това определение "ТЪРПИМА". Замени го със "ЗАКОННА" - приложен към ПОСТРОЙКА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго, ти май отвсякъде си заобиколен с непочтени чичовци и лелки
що за роднини са това
Аз обаче налагам забрана (black list) и не каним некоректни роднини вече, дори от 2001 г. едни близки роднини са със забрана.
Искам да чуя твоето мнение:
Last edited by Evgo; 22.08.2024, 16:54.
Коментар
-
Относно стаята, пропуск на кадастъра е,че не я е заснел. Тя е търпима и може да се озакони.
Ще го преглътнеш ли (узаконяването С ПЛАЩАНЕ) - или да отваряме специален фонд "Евго"?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар