IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мне. Не четеш задълбочено ти. Една испанка е имало по бикини. Гледала си е предимно бикините, ама нашият не я е заприказвал, дип, че е испаноговорящ.
    Видях аз, ама за 20 дни само толкоз ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Спрете се бре, .....
      Евго тъкмо се върна отпочинал, зареден и Вие го метнахте. Чакайте малко, ще спре да пише, а още нищо не е разказал за плажа.
      Мне. Не четеш задълбочено ти. Една испанка е имало по бикини. Гледала си е предимно бикините, ама нашият не я е заприказвал, дип, че е испаноговорящ.

То сега около ЦУМ е пълно с групи. Викам един гид да стане и е уреден. Ще ги лъготи за Сердика/София и е вътре в играта
      Last edited by Selena2024; 22.08.2024, 13:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Какъв плаж те гони пък теб?

На човека главата му пуши.

Така де: търси отговор на проблеми при фиксирани (от самия него) проблеми:

1. Отрязал е роднините.

2. Иска подпис от същите, за да Узакони постройка.

3. Роднините (като "отрязани") - знаят правата си, неговите задължения, но отчитат и неговото ОТНОШЕНИЕ.

4. Той продължава по същата линия на конфликта и ограниченията, създадени от Евго: аз (висшист, с езици, библиотека и т.н...) ще ви поставя на място и ЩЕ ВИ ДОКАЖА, че вашата постройка НЕ се ползва по предназначение (например - като външен нужДник!)... Демек: нека на Вуте да му е зле! Много българско ми звучи ...

За да се отвори Евго по (оскъдни) разкази за плажа - трябва да му препоръчаш решение по ВАЖНИЯ казус! Това го вълнува повече, отколкото на коя банските на плажа са й стояли добре... (вече чухме основното и "тъпаните не бият по няколко пъти" за ония, които не са чули...)

Давай решения! Младите сте му слабост и май те слуша!
        Слуша той, дръжки.....
        ако слушаше може и да беше задомен вече....

ПП: човек пиши по кратки чаршафи, че ме заболява главата докато стигна края

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Спрете се бре, .....
          Евго тъкмо се върна отпочинал, зареден и Вие го метнахте. Чакайте малко, ще спре да пише, а още нищо не е разказал за плажа.
          Какъв плаж те гони пък теб?

На човека главата му пуши.

Така де: търси отговор на проблеми при фиксирани (от самия него) проблеми:

1. Отрязал е роднините.

2. Иска подпис от същите, за да Узакони постройка.

3. Роднините (като "отрязани") - знаят правата си, неговите задължения, но отчитат и неговото ОТНОШЕНИЕ.

4. Той продължава по същата линия на конфликта и ограниченията, създадени от Евго: аз (висшист, с езици, библиотека и т.н...) ще ви поставя на място и ЩЕ ВИ ДОКАЖА, че вашата постройка НЕ се ползва по предназначение (например - като външен нужДник!)... Демек: нека на Вуте да му е зле! Много българско ми звучи ...

За да се отвори Евго по (оскъдни) разкази за плажа - трябва да му препоръчаш решение по ВАЖНИЯ казус! Това го вълнува повече, отколкото на коя банските на плажа са й стояли добре... (вече чухме основното и "тъпаните не бият по няколко пъти" за ония, които не са чули...)

Давай решения! Младите сте му слабост и май те слуша!

Коментар

• Спрете се бре, .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ходил съм при тях и съм готов да платя.

Обаче се прави чрез специална фирма и трябва и съседите по двор да са съгласни.
              При търпимост нищо не можеш да пипнеш, освен ако не е построил нова къща без разрешително. Можеш да хванеш на дедото дедовия. Затова съществува тази правна категория. Казусът е прост- като да опердашиш някоя баба на плажа, която ще куца след теб, за да ти даде.
              Last edited by pinoccio; 22.08.2024, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не коментирай, като не си запознат, чиче.
                "Младеж" забравяш, че участваш в ПУБЛИЧЕН форум!

Може би не желаеш да получаваш дадена информация от точно определени хора!

Има начини, но за 50-минус години - все още не си ги научил...

Коментар

....

старецът смята, че той е "преоборудвал" селскостопанската постройка и може да си ползва стаята без да я узаконява.

Аз смятам, че мога да докажа, че паянтовата барака от едно време е различна от новата постройка, дори като размери са различни и новата постройка е върху общия двор и е търпима. Той няма планове за нея и не е плащал данъци, както и ние.

Не бива да залиташ в "доказване на факта, че ЗАКОННАТА барака " е разлипна от НЕЗАКОННАТА нова пистройка", защото ТОВА Е ОЧЕВИДНО - ФАКТ И БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА! ЩЕ ТИ СТРУВА МНОГО ПАРИ, НО НЕ РЕШАВА ТВОЯТ КАЗУС! Оставаш си с незаконна постройка, макар и нова!

То е ясно, че ще си вадите кирливите ризи, а би могло да седнете и да се разберете. (ЕДИНСТВЕНО ЧАСТИЧНО РЕШЕНИЕ, без съдебно дело)...

По мое мнение, "преоборудваната" стая е по-"ТЪРПИМИЯТ" казус от незаконно построената...

...........

В какви проблеми се заместват хората, които нямат достатъчно работа и си създават главоболия, гледайки в "чуждата паница"...

Коментар

Нали знаеш, че при капитализма "човек за човека е вълк".

Аз обаче налагам забрана (black list) и не каним некоректни роднини вече, дори от 2001 г. едни близки роднини са със забрана.

Искам да чуя твоето мнение:

старецът смята, че той е "преоборудвал" селскостопанската постройка и може да си ползва стаята без да я узаконява.

Аз смятам, че мога да докажа, че паянтовата барака от едно време е различна от новата постройка, дори като размери са различни и новата постройка е върху общия двор и е търпима. Той няма планове за нея и не е плащал данъци, както и ние.
                    моето мнение е, че е по-лесно дори да платиш цялата сума, да не си разваляш отношенията с дедото и ако е възможно да го накараш да съдейства.
                    ако мислиш, че с наследниците ще се оправиш по-лесно, може да почакаш.
                    ако нищо от горните не става, тегли им една майна и си действай, както си решил
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                      Нови и нови данни в казуса "какво мислиш?" - за без пари, разбира се!

Евго, много грешиш с тоя измислен (ОТ НЯКОГО) термин "ТЪРПИМА" (постройка), особено, ако го съпоставят с ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЗАКОНА и действащите правилници в тая страна.

Съвсем приятелски съвет: забравИ това определение "ТЪРПИМА". Замени го със "ЗАКОННА" - приложен към ПОСТРОЙКА.
                      Не коментирай, като не си запознат, чиче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ходил съм при тях и съм готов да платя.

Обаче се прави чрез специална фирма и трябва и съседите по двор да са съгласни.
                        Не се съмнявам, че познаваш добре закона и съдебната практика по твоя казус.

АКО СМЯТАШ, че имаш основанията си да претендираш - ЕДИНСТВЕНАТА ТИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЗАКОНЯВАНЕ е в ръцете на длъжностните лица.

АКО не си доволен - мотивираш искова молба в компетентния български съд (не е безплатно, но може да потърсиш съветите на тукашните юристи, чрез които ще минеш по тъничко...)

... тАкси има..., но ти търсиш справедливо решение (далеч от "търпимото")...

Коментар

• Нови и нови данни в казуса "какво мислиш?" - за без пари, разбира се!

Евго, много грешиш с тоя измислен (ОТ НЯКОГО) термин "ТЪРПИМА" (постройка), особено, ако го съпоставят с ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЗАКОНА и действащите правилници в тая страна.

Съвсем приятелски съвет: забравИ това определение "ТЪРПИМА". Замени го със "ЗАКОННА" - приложен към ПОСТРОЙКА.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            евго, ти май отвсякъде си заобиколен с непочтени чичовци и лелки
                            що за роднини са това
                            Нали знаеш, че при капитализма "човек за човека е вълк".

Аз обаче налагам забрана (black list) и не каним некоректни роднини вече, дори от 2001 г. едни близки роднини са със забрана.

Искам да чуя твоето мнение:

Last edited by Evgo; 22.08.2024, 16:54.

Коментар

• евго, ти май отвсякъде си заобиколен с непочтени чичовци и лелки
                              що за роднини са това
                              препоръка е

Коментар

Относно стаята, пропуск на кадастъра е,че не я е заснел. Тя е търпима и може да се озакони.
                                Щом може да се Узакони, ще трябва все пак да си платиш за това! Във ВСЯКА БЯЛА СТРАНА администрацията се издържа с данъци и такси (това не може да не си го учил!)...

Ще го преглътнеш ли (узаконяването С ПЛАЩАНЕ) - или да отваряме специален фонд "Евго"?

Коментар

Working...
                                X