IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Вчера си писах с една жена от нета. Оказа се интернетска простакеса и комплексарка.

Ние сме чатили преди и аз я питах:

"Здравей, имаш ли си гадже?"

А тя ми написа куп глупости и обиди, както правят най-долнопробните жени. И я блокирах.
    Никъв подход нямаш, да знаеш!
    Що направо не и предложи брак?!?
    Толкова ли нямаш усещания и не разбираш кога, какви въпроси се задават. Ако не се познавате от дълго време разговора е непринуден, интереси, професия общи приказки и така дни, а може и седмици, зависи от жената. Не става с "имаш ли си гадже"/оставяме настрана, че звучи хлапашки/.
    Евго, месеца почивка не е допринесъл с нищо за подобряване на общуването ти с жени, дано поне си отпочинал.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Кадастърът не удостоверява собственост.
      Ако тези стаи са върху основите на стопанските постройки и не са с параметри различни от тези по документите за собственост, дядото няма интерес да се влачи по институции. Не го интересува и смяната на статута им. Дали има легла в тях или бидони с кисело зеле, все тая.
      Проблем би възникнал, ако ги отдава под наем, например.
      ако лятно време изнася бидоните и разполага на тяхно място легла с пружини, които да правят скръц-скръц-пръц
      не виждам никакъв проблем
      препоръка е

Коментар

Вчера си писах с една жена от нета. Оказа се интернетска простакеса и комплексарка.

.(.........................)

Очевидно е, че след въпроса премълчаваш голяма част от диалога, която е скандализирала дамата...

А тя ми написа куп глупости и обиди, както правят най-долнопробните жени. И я блокирах.
        Все пак, проблемът не е в това, че премълчаваш подробностите. Даваш си сметка, че си извършил нещо, което е обидило дамата.

Може би самият ти търсиш точно тоя ефект: да предизвикаш негодувание у жената. След това е много лесно да я пречислиш към общата оценка: "Съвременната жена не става!"

" А това потвърждава и мама!"...

Коментар

Относно стаята, пропуск на кадастъра е,че не я е заснел. Тя е търпима и може да се узакони.
          Кадастърът не удостоверява собственост.
          Ако тези стаи са върху основите на стопанските постройки и не са с параметри различни от тези по документите за собственост, дядото няма интерес да се влачи по институции. Не го интересува и смяната на статута им. Дали има легла в тях или бидони с кисело зеле, все тая.
          Проблем би възникнал, ако ги отдава под наем, например.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

понякога така става
            когато след многобройни намеци, че иска да я нашибат
            ти я питаш има ли си гадже
            Да, има нещо сбъркано в хронологията, събитията вървят отзад напред. Като във филма за Бенджамин Батън - накрая Евгич целият ще влезе там, откъдето е излязъл. То и в нормалния исторически живот като оправяш една жена, искаш да се намъкнеш целият. Но накрая Евгич ще успее, а ние ще си умрем отвън.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Трябвало е да я нашибаш едно убаво.
              понякога така става
              когато след многобройни намеци, че иска да я нашибат
              ти я питаш има ли си гадже
              препоръка е

Коментар

Трябвало е да я нашибаш едно убаво.

Коментар

• Вчера си писах с една жена от нета. Оказа се интернетска простакеса и комплексарка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

абе не сте ли виждали ХУБАВА БЯЛА ромка?
                    е аз съм таковал такава - огън е а не дръво
                    не искам да имам нищо общо.
                    Last edited by Andi11; 13.09.2024, 09:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

а от по-цръните таковал ли си
                      те били направо пожар
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Да си имаме уважението-до ромки не сме опряли.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
                          Кво става в тази тема...?
                          Тръгнахте от убавици от бръшляна, минахте през готини мацки на плажа, дето демонстрират жажда за ласки и се стигна до ромки, готови да се дадат за една бира....
                          Пада нивото, пада...Само меракът остава....Но с мерак само не става....
                          Да си имаме уважението-до ромки не сме опряли.

Коментар

• Кво става в тази тема...?
                            Тръгнахте от убавици от бръшляна, минахте през готини мацки на плажа, дето демонстрират жажда за ласки и се стигна до ромки, готови да се дадат за една бира....
                            Пада нивото, пада...Само меракът остава....Но с мерак само не става....

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

На мен няколко пъти ми са се натискали ромки, ама с ромка никога няма да правя секс.
                              И аз не мога с ромка.
                              Last edited by mibova; 11.09.2024, 08:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

в никой случай нямаше да откаже още една бира
                                обаче не евго а братчеда е специалист по ромлянките
                                На мен няколко пъти ми са се натискали ромки, ама с ромка никога няма да правя секс
                                Last edited by mibova; 11.09.2024, 08:14.

Коментар

Working...
                                X