If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега без майтап
имах една колежка, дето на маса се беше изцепила, как показвала на сина си да се целува
с цената на много усилия, аз успях да запазя хладнокръвие
но 2 колежки не...
Евго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с леща
Брей, колко си информиран . Голям цирк е това с ананасите. Уточнение - само в една верига супермаркети от 19:00-20:00 ги правят тези циркове
ама почва да ме дразни отношението на баща ти
нито имоти осигурил
нито ви показал, как да използвате пишката
През 2010 -2014 г. баба ми и негова майка призна и каза: "Вие толкова години се оплаквате от него, ама то всичко верно било!", мисля, че няма нужда от коментар.
През 90-те години ми е подарявал за нова година непечеливш билет от лотарията, черно бял евтин телевизор за стаята ми, пари ми е давал много рядко и малко, гледаше да мине икономично винаги, въпреки че в периода 1994 -2003 имаше пари.
Ако искаш, мога да ти напиша какво ми беше личното богатство първи курс. Ако и ти споделиш интересни неща,
Евго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с леща
Наш Евго, какъвто е красив - с ананаса си - ще събере опашка от фитнес-инструкторите и от съседните маркети... що парА ще събере и ще видят всички тук - кон - боб яде ли! Всичко инвеститори ще му лижат подметките...
Коментар