Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тук съм вече.
Да ви кажа, е моят Тиндър не полудя на морето. Излизаха ми мадами с руски имена и на 40+, и понякога имаше "няма нови хора".
Въпреки това, се запознах с една украинка. Каза, че била семейна. Продава баници. Забелязъх, че мъжете я закачат (гледат да завържат приказка с нея), но тя не говори хубаво български и вероятно и английският й е слаб. И може да не ме е разбрала правилно.
Иначе съм доволен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеKъде се загуби Евго ?
Да ви кажа, е моят Тиндър не полудя на морето. Излизаха ми мадами с руски имена и на 40+, и понякога имаше "няма нови хора".
Въпреки това, се запознах с една украинка. Каза, че била семейна. Продава баници. Забелязъх, че мъжете я закачат (гледат да завържат приказка с нея), но тя не говори хубаво български и вероятно и английският й е слаб. И може да не ме е разбрала правилно.
Иначе съм доволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Внучката на Ален Делон е навярно една от най-красивите създания от женски пол, които съм виждал изобщо!
Мъжки скули , остър нос , дълъг врат .... не се знае и надолу как е ............. Ако се подстриже 0 номер - може да мине и за мъж ....
На светлинни години е от Моника Белучи ........
пп . А .... не съм видял последващия пост - чета от долу нагоре ......
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
А добър ден! От кога го повтарям аз това. Търсете си умни жени за умно поколение, а не красиви идиотки.
Евреите само умни жени търсят.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеАз да се върна на генетиката. Внучката на Ален Делон.
Last edited by Bailor; 20.08.2024, 22:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
А добър ден! От кога го повтарям аз това. Търсете си умни жени за умно поколение, а не красиви идиотки.
Евреите само умни жени търсят.
Евреите и помежду си влизат в кръвосмешение. Изобщо не бих взимал пример от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Генетиката е като теория на вероятностите. Има възможност за безброй комбинации. Приятна наука, нещо като игра на чист бридж. Следваш определени закономерности, но винаги можеш да бъдеш изненадан
Наздраве!
Чувал съм, че читавите деца се раждат на родители, които ги правят с мерак. Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеАз да се върна на генетиката. Внучката на Ален Делон.
Коментар
Коментар