IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тук съм вече.

Да ви кажа, е моят Тиндър не полудя на морето. Излизаха ми мадами с руски имена и на 40+, и понякога имаше "няма нови хора".

Въпреки това, се запознах с една украинка. Каза, че била семейна. Продава баници. Забелязъх, че мъжете я закачат (гледат да завържат приказка с нея), но тя не говори хубаво български и вероятно и английският й е слаб. И може да не ме е разбрала правилно.

Иначе съм доволен.

Пробва ли на руски?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тук съм вече.

Да ви кажа, е моят Тиндър не полудя на морето. Излизаха ми мадами с руски имена и на 40+, и понякога имаше "няма нови хора".

Въпреки това, се запознах с една украинка. Каза, че била семейна. Продава баници. Забелязъх, че мъжете я закачат (гледат да завържат приказка с нея), но тя не говори хубаво български и вероятно и английският й е слаб. И може да не ме е разбрала правилно.

Иначе съм доволен.

Бодна ли нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
        Kъде се загуби Евго ?
        Тук съм вече.

Иначе съм доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Внучката на Ален Делон е навярно една от най-красивите създания от женски пол, които съм виждал изобщо!
          Глупости ......
          Мъжки скули , остър нос , дълъг врат .... не се знае и надолу как е ............. Ако се подстриже 0 номер - може да мине и за мъж ....

На светлинни години е от Моника Белучи ........

пп . А .... не съм видял последващия пост - чета от долу нагоре ......

Коментар

Kъде се загуби Евго ?
            Излезе в едномесечна заслубена почивка. Ще си почине от нас и ще ходи по бабешки плажове. След 10тина дни ще се появи отпочинал и готов да разказва.

Коментар

Kъде се загуби Евго ?
              Изяла го е испанката на плажа

Коментар

• Kъде се загуби Евго ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А добър ден! От кога го повтарям аз това. Търсете си умни жени за умно поколение, а не красиви идиотки.

Евреите само умни жени търсят.
                  В една от двете им свещени книги се казва, че младият евреин трябва да се ожени за дъщерята на учен човек. Ако не намери такава, трябва да търси дъщеря на изтъкнат човек от тяхната общност. В крайна сметка, дори за дъщерята на местния учител, но абсолютно изключено е да вземе за съпруга дъщерята на някой неграмотен и прост човек. Генетика и селекция в действие.
                  Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Моника Белучи, май само я бие в моята лична класация.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                      Аз да се върна на генетиката. Внучката на Ален Делон.
                      Внучката на Ален Делон е навярно една от най-красивите създания от женски пол, които съм виждал изобщо!
                      Last edited by Bailor; 20.08.2024, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А добър ден! От кога го повтарям аз това. Търсете си умни жени за умно поколение, а не красиви идиотки.

Евреите само умни жени търсят.
                        Пустата природа е заложила да се търси хубавото. Как да й се опъне човек?

Евреите и помежду си влизат в кръвосмешение. Изобщо не бих взимал пример от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Генетиката е като теория на вероятностите. Има възможност за безброй комбинации. Приятна наука, нещо като игра на чист бридж. Следваш определени закономерности, но винаги можеш да бъдеш изненадан
                          Наздраве!

Надявам се да е приятно.

Чувал съм, че читавите деца се раждат на родители, които ги правят с мерак. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            Аз да се върна на генетиката. Внучката на Ален Делон.
                            Прекрасна и с интелигентно излъчване! Уникална красавица! Браво на майка й и баща й!!!!! За дядо й няма какво да коментираме!

Коментар

• Добавете и епигенетиката в цялата дандания на Природата и ще стигнете до истината, която е някъде в безкрайността....

пп Все пак е по-добре умна и красива, отколкото глупава и грозна...

Коментар

• Аз да се върна на генетиката. Внучката на Ален Делон.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X