Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Изгледах с интерес дефилирането на дамите на подиума... Няма и няма, и няма..., докато... Как пък само една от тях успя да ми хареса - все е нещо! /очевидно съм станал претенциозен...

Хареса ми тая, която държи букетче в дясната ръка, беше в нещо розАво, с бели дантелки...., около 3-тата минута се появи, тъкмо се бях окумил, че нещо не ги харесвам като цяло.../...

...............................
Иначе, ако правилно съм схванал /дано не греша нещо!/ - с дамата долу /ТНМ/ си говорите за "Р-точка" - вероятно това е простатата? Не ви зная намеците... /може и за друго да си говорите/...
Ако е за простатата, тъй като "не ми е рано" и съм след 50 - споделям съвета: да не се занемаряват половите функции - и нещата ще бъдат ОК! Няма да ви притеснява тая "Р-точка", която за ТНМ е някак притеснителна, май? Дамите би трябвало да са наясно с тия "проблемчета" - от вида - какво искат/ НЕ искат..... Случва се, де - по хората ходи!

/обяснението..., очевидно - разни течности не бива да остават в тялото повече време, а да се ползват по предназначение, с което органите да функционират нормално - непрофесионално мнение, ама тук си има медици и сексолози, които не ни открехват НА ВРЕМЕ за природните истини...

Това - разбира се - не е препоръка!

Коментар